ورود

View Full Version : مبتدی: انتقال برنامه جاوا از یک کامپیوتر به کامپیوتر دیگه

milad.biroonvand
شنبه 17 فروردین 1392, 10:29 صبح
من یک برنامه جاوا از یک کامپیوتر که روش نت بین نصب شده به کامپیوتر دیگه ای می برم ، بر روی هر دو کامپیوتر نت بین نصب هست ، حالا باید چطور تو کامپیوتر دیگه بازش کنم ؟

chris66001
شنبه 17 فروردین 1392, 11:22 صبح
من یک برنامه جاوا از یک کامپیوتر که روش نت بین نصب شده به کامپیوتر دیگه ای می برم ، بر روی هر دو کامپیوتر نت بین نصب هست ، حالا باید چطور تو کامپیوتر دیگه بازش کنم ؟

ctrl + shift + o
open project

milad.biroonvand
شنبه 17 فروردین 1392, 11:34 صبح
من وقتی میخوام پوشه ها رو باز کنم باز نمیشن ، فک کنم مشکل اینه که نمی دونم کدوم پوشه ها رو باید انتقال بدم .

M0TR!X
شنبه 17 فروردین 1392, 13:02 عصر
شما موقع خروجی گرفتن در کامپیوتر مبدا اشتباه کردین به خاطر همین الان نمیتونید برنامه رو باز کنید.

شما باید در کامپیوتر مبدا از منوی ران گزینه clean and bulit رو میزدید بعد کل فولدر رو میاوردید به کامپیوتر مقصد.بعد که توی نت بینز open project رو زدید فولدر برنامتون رو یه فنجان قهوه نشون میده رو روش کلیک میکند و open میشه واستون. اگه فولدر برنامهتون رو موقع open فنجان قهوه نشون نمیده اشتباه سیو کردین.

maktoom
شنبه 17 فروردین 1392, 16:43 عصر
سلام
داخل پوشه پروژه هاتون(داکیومنت سیستم) پوشه ای هست که پروژه های نت بینز شما توی اون قرار داره. هر پروژه تعدادی فایل داره که سورس های اصلی شما توی شاخه src هر پروژه قرار داره. اگه build کرده باشید .jar اون هم داخل پوشه dist وجود داره. منتها برای .jar نکته مهم اینه که باید کلاس main رو مشخص کرده باشید تا بفهمه که از کدوم کلاس باید شروع به اجرا بکنه.
اگر پروژه شما وب اپلیکیشن باشه بهترین کار همین کاریه که دوستمون M0TR!X گفت. باید بعد از clean و دوباره build کردن کل پوشه رو انتقال بدید و در قالب یک پروژه موجود به پروژه های نت بینزتون بشناسونید.
موفق باشید./