si6arp
شنبه 17 فروردین 1392, 11:27 صبح
با سلام خدمت دوستان
من 2تا جدول دارم به نام های tbl1 - tbl2
جدول "tbl1" دارای فیلد های زیر هست :
id - name - age - sex
جدول "tbl2" دارای فیلد های زیر هست :
id - name - age - sex - uid
در جدول اول "tbl1" من میام و فیلد name رو پر میکنم .
حالا یکی از کاربران میاد و سن و جنسیت رو پیش بینی میکنه و در جدول دوم "tbl2" وارد میکنه که از طریق فیلد uid به جدول اول وصل است. .
حالا من میام و اطلاعات درست رو در جدول اول وارد میکنم که شامل "سن و جنسیت" هست . حالا میخوام یه تریگر باشه این وسط که وقتی من هر کدام ار فیلد های جدول اول رو وارد """"آپدیت"""" کردم بیاد و تمامی پیشبینی های جدول دوم رو مقایسه کنه . هر کدوم که درست پیش بینی شده بود رو یه امتیاز بده بهش.
تروخدا بیاین یه کمکی بدید به من . خیلی گیر کردم...
من توقعی ندارم که کامل اینو برام بنویسید / همین که راه نمایی کنید که چجوری بعد از آپدیت یک فیلد تمامی فیلد های اون رکورد رو بهم برگردونه تا عمل مقایسه رو انجام بدم ممنون میشم .
من 2تا جدول دارم به نام های tbl1 - tbl2
جدول "tbl1" دارای فیلد های زیر هست :
id - name - age - sex
جدول "tbl2" دارای فیلد های زیر هست :
id - name - age - sex - uid
در جدول اول "tbl1" من میام و فیلد name رو پر میکنم .
حالا یکی از کاربران میاد و سن و جنسیت رو پیش بینی میکنه و در جدول دوم "tbl2" وارد میکنه که از طریق فیلد uid به جدول اول وصل است. .
حالا من میام و اطلاعات درست رو در جدول اول وارد میکنم که شامل "سن و جنسیت" هست . حالا میخوام یه تریگر باشه این وسط که وقتی من هر کدام ار فیلد های جدول اول رو وارد """"آپدیت"""" کردم بیاد و تمامی پیشبینی های جدول دوم رو مقایسه کنه . هر کدوم که درست پیش بینی شده بود رو یه امتیاز بده بهش.
تروخدا بیاین یه کمکی بدید به من . خیلی گیر کردم...
من توقعی ندارم که کامل اینو برام بنویسید / همین که راه نمایی کنید که چجوری بعد از آپدیت یک فیلد تمامی فیلد های اون رکورد رو بهم برگردونه تا عمل مقایسه رو انجام بدم ممنون میشم .