View Full Version : ذخیره کردن فایل های یوزرها بر روی سرور
mononoor
سه شنبه 02 اسفند 1384, 17:32 عصر
با سلام
یه سوال داشتم در رابطه با شبکه ممنون می شم اگه جواب داده شود
یک شبکه با سرور ویندوز 2003 است و کلاینت ها ویندوز ایکس پی و شبکه تحت دومین است
اگر بخواهیم بعد از این که کاربران کلاینت با یوزر و پسورد خود که لیمیت است وارد کلاینت ها شده و بعد از کار کردن بتوانند فایل های خود را بر روی سرور ذخیره کنند که طبق شرایط زیر باشد
اولا پسورد ادمین سرور را ندارند
دوما در پوشه مخصوص خود ذخیره کنند و نتوانند بقیه پوشه ها را ببینند
سوما اگر این کار به صورت اتوماتیک انجام شود خیلی بهتر است و اگر هم نشد به صورت دستی هم مشکلی نیست
Identifier
سه شنبه 02 اسفند 1384, 19:01 عصر
از Roaming Profile استفاده کنید و Permission پوشه ها را حتما تنظیم کنید لینک زیر به طور کامل نحوه چگونگی پیاده سازی را توضیح داده
http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;q316353&sd=tech
پیروز باشید
mononoor
پنج شنبه 04 اسفند 1384, 08:57 صبح
با تشکر از شما
ولی یه سوال داشتم که اگر آن را هم جواب بدهید قول می دهم اگر به مشکلی برخورد کردم آن را هم بپرسم :چشمک:
اگر این کار را بکنیم فقط یوزر مورد نظر می تواند به آن فولدر دسترسی داشته باشد یا بقیه یوزرها هم می توانند به آن دسترسی داشته باشند؟
و آیا این pere.... که می گویید را باید روی حالت read یا write یا full بگذارم کدام یک؟ آیا بستگی به نوع یوزر دارد؟
و سوم هم این که تعداد کاربران حدود 350 نفر می باشند که ظاهراٌ باید برای هر کدام یک یوزر ایجاد شود آیا راهی نیست که بتوان این کار را با سرعت بیشتری انجام دهد؟
ببخشید سه تا سوال شد نه یک دونه:چشمک:
Identifier
پنج شنبه 04 اسفند 1384, 09:56 صبح
با تشکر از شما
ولی یه سوال داشتم که اگر آن را هم جواب بدهید قول می دهم اگر به مشکلی برخورد کردم آن را هم بپرسم :چشمک:
اگر این کار را بکنیم فقط یوزر مورد نظر می تواند به آن فولدر دسترسی داشته باشد یا بقیه یوزرها هم می توانند به آن دسترسی داشته باشند؟
و آیا این pere.... که می گویید را باید روی حالت read یا write یا full بگذارم کدام یک؟ آیا بستگی به نوع یوزر دارد؟
و سوم هم این که تعداد کاربران حدود 350 نفر می باشند که ظاهراٌ باید برای هر کدام یک یوزر ایجاد شود آیا راهی نیست که بتوان این کار را با سرعت بیشتری انجام دهد؟
ببخشید سه تا سوال شد نه یک دونه:چشمک:
اول جواب آخر اینکه هرکی خربزه میخوره پای لرزشم میشینه
بعدم این که موردی نداره شما به پوشه مورد نظر فقط به اون کاربر permission بدید و evryone رو حذف کنید بله دقیقا همون چیزی هست که خودتون برداشت کردید و دسترسی اون پوشه هم اگر میخواهید همه کاری بتونه انجام بده روی full بگذارید
موفق باشید
mononoor
پنج شنبه 04 اسفند 1384, 11:38 صبح
از جواب سریع شما متشکرم
mononoor
پنج شنبه 04 اسفند 1384, 11:51 صبح
و اما یه سوال دیگه در رابطه با یه شبکه دیگر
یه شبکه دیگر تحت دومین است ولی هر کاری که می کنم یوزرها تحت شبکه به اینترنت وصل نمی شوند حتی در my network palce هم نمی توان به یوزرهای دیگر وصل شد. البته سیستم ها ویروسی است و کارت شبکه ها on board است من دو احتمال می دهم یا ویروس یاحسین باعث ترافیک شبکه می شود به صورتی که نتوان به یوزرهای دیگر وصل شد؟ آیا کارت شبکه نیز دلیل بر این امر است؟ چون چند بار دیگر هم این مشکل را داشتم با تعویض کارت شبکه و غیر آن بورد کردن آن مشکل حل شد. آیا حالا نیز برای این کار باید کارت شبکه ها را غیر آن بورد کنم؟
یه موضوع جالب دیگه که در این شبکه برخورد کردم آن بود که یه سیستم را تا از شبکه قطع نکردم سیستم بالا نیامد (کامل ویندوز راه اندازی نشد) و بعد هم هر وقت که وارد شبکه می کردم دوباره سیستم قاط می زد مشکل به نظر شما در چیست؟
البته لازم به ذکر است که این شبکه تازه راه اندازی شده و هر قسمت آن را یکی انجام داده است و یه آش شله قلم کاری شده که نگو و حالا رفع عیب آن به من رسیده است.
Identifier
پنج شنبه 04 اسفند 1384, 12:05 عصر
سیستم ها ویروسی است
پس نظر خاصی نمیشه دارد
آیا کارت شبکه نیز دلیل بر این امر است؟
قبلا بعضی از کارت شبکه های onboard بودند که با کارتهای PCI سازگار نبودند ولی خیلی وقته من همچین چیزی مشاهده نکردم البته اونم در حالت cross
یه موضوع جالب دیگه که در این شبکه برخورد کردم آن بود که یه سیستم را تا از شبکه قطع نکردم سیستم بالا نیامد (کامل ویندوز راه اندازی نشد) و بعد هم هر وقت که وارد شبکه می کردم دوباره سیستم قاط می زد مشکل به نظر شما در چیست؟
جواب احتمالی
البته سیستم ها ویروسی است
بهتون پیشنهاد مبکنم یه Restructering و یک ویروس یابی انجام بدید البته سیستم ها رو دوباره نصب کنید و موارد امنیتی را رعایت بفرمایید جالب تر است.
در غیر اینصورت زمانی که شما صرف عیب یابی های اینچنینی میکنید تا اینکه یک سیستم سالم راه اندازی کنید بیشتر است
راه اندازی دوباره با در نظر گرفتن اصول طراحی شبکه یک اینکه شما از پایداری بیشتری برخودار هستید و 2 اینکه هزینه نگهداری برای شما کمتر است چه از نظز زمانی ، نیروی انسانی و فاکتورهای دیگه
و مورد آخر سوالهای متفاوت را در تاپیک هایی با عنوان مناسب مطرح کنید تا دوستان بهتر بتوانند راهنمایی کنند
موفق و پیروز باشید
mononoor
پنج شنبه 04 اسفند 1384, 16:13 عصر
اول چشم سوالهای متفاوت را در تاپیک های متفاوت می زنم
دوم می دانم که اگر ویندوز را یکبار دیگر نصب کنم مشکل حل می شود. ولی مسئله اینجاست که اگر بتوان مشکل را حل کرد بدون نصب مجدد ویندوز و برنامه های جانبی دیگر فکر می کنم هم در کل راحتتر باشد ولی بعضی وقتها هم در مجموع نصب مجدد ویندوز راحتتر است ولی اگر دوباره به همین مشکل برخورد کردم دوباره چی؟ به نظر من باید مشکل را ریشه یابی کرد تا بتوان جلوی آن را بگیریم
به هر حال از راهنمایی شما کمال تشکر را دارم
Identifier
پنج شنبه 04 اسفند 1384, 16:36 عصر
ولی مسئله اینجاست که اگر بتوان مشکل را حل کرد بدون نصب مجدد ویندوز و برنامه های جانبی دیگر فکر می کنم هم در کل راحتتر باشد ولی بعضی وقتها هم در مجموع نصب مجدد ویندوز راحتتر است ولی اگر دوباره به همین مشکل برخورد کردم دوباره چی؟ به نظر من باید مشکل را ریشه یابی کرد تا بتوان جلوی آن را بگیریم
بله من هم در همین منباب این پیشنهاد را به شما ارئه دادم به چند دلیل
1- بدلیل اینکه شما اصول صحیح نصب شبکه را رعایت میکنید کمتر دچار مشکل میشوید و بعد اگر مشکلی پیش آید به قول معروف از گذشته خود آگاهید
2- شبکه هایی که بیمار باشند نگهداری آنان بسیار مشکل است شما در نظر بگیرید یک شبکه با 1000 نود (دقیقا با آن مواجه بودم) که تمامی آنها (95%) مشکل داشتند بله اوایل به صورت موقت رفع میشد ولی دوباره روز از نو روزی از نو ولی با بررسی هایی که انجام داده شد با در نظر گرفتن شرایط اون مکان تصمیم بر این شد که سیستم ها دوباره پاکسازی و راه اندازی شوند و آموزش های لازم را به کاربران ارائه دهیم
بعد از این مرحله شروعی است برای Maintenancer های شبکه بدینصورت که طوری monitoring صورت گیرد که سیستمی آلوده بر روی شبکه اثر نگذارد (به خاطر استفاده از Netbios نمیتونستیم محدودیت پهنای باند برای کاربران لحاظ کنیم)
ببینید دوست عزیز فرمایشات شما کاملا صحیح است اما در خیلی از موارد آگاهی نداشتن کاربر از عوامل مخرب و ایمن نبودن سیستم های آنها می باشد . اما در صورتی که به وضوح مشکلات و نحوه برطرف کردن آن مشخص باشد لزومی به راه اندازی مجدد نیست .
شما میتونید شکه را ابتدا Monitor کنید و سپس اقدام به پاکسازی و بهینه سازی و ایمن سازی نود های آلوده کنید
ببخشید که صحبتهایم طولانی شد و عذر خواهی میکنم
موفق باشید
mononoor
شنبه 06 اسفند 1384, 09:39 صبح
من در کل با صحبتهای شما دوست عزیز (البته اگر من را به عنوان دوست بپذیرید) موافقم و همانطور که گفتید آموزش به کاربران یکی از عوامل پیشگیری خرابی سیستم است
به هر حال از راهنمایی شما کمال تشکر را می نمایم
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.