ورود

View Full Version : سوال: هر کاری می کنم این گزینه Add DataEnvironment فعال نمی شه

omid aboozari
شنبه 17 فروردین 1392, 20:03 عصر
سلام دوستان .

لطفا کمکم کنین .

من تا حالا 10 تا vb6 مختلف با ورژن های مختلف و آپدیت های مختلف نصب کردم و هر کاری می کنم این گزینه
Add DataEnvironment توی project فعال نمی شه . همه راحی رو امتحان کردم . یکی به دادم برسه . یه برنامه حسابداری نوشتم و برای گزارش گیری به این ابزار احتیاج دارم .
اینو هم می دونم وقتی بخوای این گزینه رو فعال کنی باید بعد از اینکه برنامه vb رو باز کردی دکمه های ترکیبی ctrl+t رو بزنی و بعد به tab وسطی یعنی designer میری و از اونجا Add DataEnvironment فعالش می کنی .
از دوستان عزیز خواهش می کنم کمکم کنن . ضمنا اگه کسی برنامه vb6 نصب داره و این گزینه براش فعاله خواهش می کنم به مسیر زیر بره و فایلی که در مسیر نوشتم رو برام بفرسته تا بلکه با تعویض اون مشکلم حل بشه .

C:\Program Files\Common Files\Designer\MSADDNDR.DEP
C:\Program Files\Common Files\Designer\MSADDNDR.dll
C:\Program Files\Common Files\Designer\MSADDNDR.TLB

اینو هم نمی دونم که جواب می ده یا نه ولی امتحانش ضرر نداره .
کمک لطفا

omid aboozari
یک شنبه 18 فروردین 1392, 20:05 عصر
کسی نمی خواد به من کمک کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خواهشا یکی به من کمک کنه

SlowCode
دوشنبه 19 فروردین 1392, 14:11 عصر
سلام
هنگام نصب وی بی چندتا گزینه میاره تا تیک بزنی مثلا microsoft visual C++‎ v6.0 , ActiveX , Data Access, ... اونجا Data access رو انتخاب کن و دکمه change option رو بزن حالا تو صفحه باز شده گزینه Data environment رو تیک بزن.
الان نیازی نیست وی بی رو پاک کنی و دوباره نصب کنی، فایل زیر رو باز کن:
C:\Program Files\Microsoft Visual Studio\Common\Setup\1033\setup.exe
دکمه Add/Remove رو بزن بعد اون کارها رو بکن.

omid aboozari
پنج شنبه 22 فروردین 1392, 17:33 عصر
داداش . اینکارو کردم و اون تیک رو هم فعال کردم ولی جواب نداد . دوباره غیر فعال می شه .

m.4.r.m
چهارشنبه 22 خرداد 1392, 14:10 عصر
کلا پاک کن دوباره از اول نصب کن

SlowCode
چهارشنبه 22 خرداد 1392, 16:41 عصر
اگه درست نشد یه ویندوز جدید بزن.
اگه نشد سیستم جدید بخر:کف: