ورود

View Full Version : سوال: بازی سازی دو بعدی

sasidigg
یک شنبه 18 فروردین 1392, 00:38 صبح
من بیس برنامه نویسیم سی شارپه.
برای ساخت بازی های دو بعدی مثل angry birds,super meat boy و شبیه به اینها باید در زمینه کد نویسی و موتور های فیزیک و گرافیک در طراحی بازی روی چه زبان ها و حوزه هایی فوکوس کنم؟
البته ناگفته نماند که از دوستانی که لطف میکنند جواب میدهند خواهشمندم در پیشنهاداتشون از game maker اسمی نبرند :لبخندساده:

sasidigg
یک شنبه 18 فروردین 1392, 11:35 صبح
!!!!!! :متفکر::متفکر:

mpnetmpnet
یک شنبه 18 فروردین 1392, 16:30 عصر
منم دنبال پاسخ این پرسش هستم،
البته پرسش من اینه که کسی اگر بخواد بازی سازی دو بعدی تحت وب و یا موبایل انجام بده، باید کدام نرم افزار یا محیط رو برای کار انتخاب کنه؟
مثلا flash همراه با action script همراه با adobe air کافیه، یا موتور های بازی سازی کاراییه بهتر و فضای بازتر با امکانات بیشتری دارند؟

arvant
یک شنبه 18 فروردین 1392, 18:14 عصر
من یه مدت دنبالش بودم برای ایرانی ها همه میگن گیم میکر
ولی خارجی های حرفه ای همه فقط رو Torque 2D تاکید داشتن :)
یک متور اوپن سورس
زبان برنامه نویسی C++
اطلاعات بیشتر همراه با نمونه بازی های ساخته شده باهاش رو می تونید تو سایتشون ببینید.
http://www.garagegames.com/products/torque-2d/games
این به صورت کورس پلتفرمه اگه برای پلتفرم خاصی می خواید .
برای ios فقط cocos2d
برای اندروید هم andengine
می تونید به سایتاشون سر بزنید.

orache
یک شنبه 18 فروردین 1392, 20:37 عصر
نه torque 2d از بین رفته شرکتش رایگان گذاشته یعنی شرکت گاراج گیم دیگه اپ نمیشه پس بهتره سمتش نرین xna با سیشارپه اونم از بین فته مایکروسافت دیگه اپش نمیکنه فعلا بهترین موتور تو زمینه ی 2 بعدی کانستراکت هست که زیاد به برنامه نویسی احتیاجی نداره ولی خیلی کم استفاده میشه
construct classic رایگانه و برای ساخت بازی برای کامپیوتر و... استفاده میشه
counstruct 2 برای ساخت بازی html تحت وب
الان موتور های 3 بعدی هم کم کم دارن کار هارو اسونتر میکنن یعنی برنامه نویسی رو کم تر میکنن شما اگه برین با یه موتور جدید کار کنین و یک موتور قدیمی مثلا 5 _ 6 سال پیش میبینین موتور جدید هم رندرش بالا تره هم برنامه نویسیش کمتر ولی موتور قدیمی رندر پایین برنامه نویسی بالا و سخت در کل کم کم برنامه نویسی کم میشه حالا دیگه موتور 2 بعدی که جای خود دارد اصلا دیگه به برنامه نویسی نیازی نداره مگر اینکه موتور رو خودتون بسازید

sasidigg
یک شنبه 18 فروردین 1392, 22:22 عصر
سوال مجدد: از پاسخ دوستان ممنونم اما فقط به موتور بازی اشاره کردید و در مورد زبان برنامه نویسی اشاره کمی کردید.آیا به غیر از سی شارپ و سی پلاس پلاس به کد نویسی در زمینه های دیگه در بازی سازی نیاز نداریم.برای بازی دو بعدی زبان خاصی برای گرافیک و ... وجودنداره که نگفته باشید؟؟؟

orache
یک شنبه 18 فروردین 1392, 22:31 عصر
دارم میگم که تو بازی زبان ساختی هست فقط اصول و قواعد برنامه نویسی هست مثلا تو unity3d میگیم با c# برنامه مینویسیم ولی همه کد های اماده داره فقط اصول و قواعد سی شارپ درش پیاده شده مثلا تعریف متغیر ها قضیه های شرطی و تکرار و.... موتور 2 بعدی هم همچنین اگه میخاین با موتور کار کنین اصلا نیاز نیست چیز خارجی یاد بگیرین فقط خود موتور رو یاد بگیرین همین
کانستراکت با python نوشته میشه کد هاش ولی فقط قواعدش