View Full Version : سوال: عوض شدن FileAge فایل های DLL ویندوز
یوسف زالی
یک شنبه 18 فروردین 1392, 12:17 عصر
سلام.
مدتی پیش نرم افزاری برای سیستم وام طراحی کردیم و قفلش رو نرم افزاری حساس به سریال هارد و سن DLL های ویندوز گذاشتیم.
تماس گرفتن که برنامه باز نمی شه.
بررسی که کردم دیدم سن DLL های ویندوز عوض شده بی اینکه سیستمشون ویندوز عوض کرده باشه یا آپدیت جدید گرفته باشن.
DLL هایی که مونیتور می شن اینهاست:
Kernel32.dll
User32.dll
AdvApi32.dll
Hal.dll
سوال ها اینهاست:
1. آیا طبیعی هست که FileAge این DLL ها تغییر کنه حال آنکه آپدیت نشده؟
2. در سیستم های 64 بیتی نام این DLL ها همین باقی مونده؟
3. راه حل دائم شناسایی باز نصب ویندوز چی هست؟
ممنون از اساتید خودم.
BORHAN TEC
یک شنبه 18 فروردین 1392, 12:46 عصر
سلام
1. آیا طبیعی هست که FileAge این DLL ها تغییر کنه حال آنکه آپدیت نشده؟
شاید در حالت عادی نشه ولی قطعاً راهی برای تغییر این پارامتر وجود داره که با کمی تست میشه این کار رو انجام داد.
2. در سیستم های 64 بیتی نام این DLL ها همین باقی مونده؟
روی سیستم من Win 8 x64 نصبه و همین فایلها با همین نام ها وجود داره.
3. راه حل دائم شناسایی باز نصب ویندوز چی هست؟
:متفکر: یک نکته ای یادم اومد. موقعی که یک درایو فرمت بشه شماره سریال درایو عوض میشه! شاید بشه از این موضوع به عنوان یک راه حل استفاده کرد. یعنی ببینی که شماره سریال درایو ویندوز عوض شده یا نه. فقط یک نکته دیگه: باید ببینی که آیا اگر یک ویندوز دیگه در همان درایو قبلی ویندوز نصب کنی باز هم شماره سریال درایو عوض میشه یا نه؟ منظورم نصب چند ویندوز روی هم بود. البته با یک تکنیک ساده هم میشه این مشکل رو حل کرد. اگه گفتی؟ :لبخند: اگر چند ویندوز را هم روی هم نصب کنیم هر کدام از این ویندوزها در پوشه های جدا از هم نصب می شوند و میشه آدرس پوشه و شماره سریال درایو رو با هم به صورت یک کلید یکتا فرض کنیم. :متفکر: البته در این تکنیک اصلاً نام درایو (یعنی C یا D) رو در نظر نگیر چون اگه در نظر بگیری به مشکل میخوری. مثلاً ممکنه که توی یک ویندوز بری و بگه که ویندوزت توی C نصب شده و موقعی که توی اون یکی میری بگه که توی D نصبه.
به نظرم این راه حلی که من گفتم از راه حلی که توی اون نرم افزارها پیاده کردی بهتره. :متفکر:
یوسف زالی
یک شنبه 18 فروردین 1392, 12:51 عصر
حالا اگر ویندوز رو بدون فرمت هارد عوض کنه که می ترکه!!
با برنامه می شه FileAge رو عوض کرد اما دلیل عوض شدنش تو ویندوز چیه؟ یک برنامه دیگه وجود داره که داره از خودش کرم در می کنه؟!! :لبخند:
این ویندوز ها جایی ندارند که مثلا یک GUID یکتا برای هر نصب نگه دارند؟
BORHAN TEC
یک شنبه 18 فروردین 1392, 13:04 عصر
حالا اگر ویندوز رو بدون فرمت هارد عوض کنه که می ترکه!!
:متفکر: فکر می کنم توی آپگریت کردن ویندوز (مثلاً از XP به ویستا) هم دقیقاً همینی که میگی اتفاق می افته! یعنی بدون فرمت پارتیشن هم میشه ویندوز عوض کرد یا اینکه چند تا ویندوز توی همون پارتیشن و در پوشه های مختلف نصب می شوند؟ بدبختی اینه که شاید نصب ویندوز رو اصولی بلد نیستم. باید یک کلاس حرفه ای نصب ویندوز برم. :لبخند:
با برنامه می شه FileAge رو عوض کرد اما دلیل عوض شدنش تو ویندوز چیه؟ یک برنامه دیگه وجود داره که داره از خودش کرم در می کنه؟!!
شاید سیستم طرف ویروس داشته باشه و ده ها دلیل شناخته شده و نشده دیگه؟!
به نظرم باید چنین چیزی وجود داشته باشه. اگه چنین چیزی پیدا کردم بهت میگم.
hossein_h62
سه شنبه 20 فروردین 1392, 09:43 صبح
با برنامه می شه FileAge رو عوض کرد اما دلیل عوض شدنش تو ویندوز چیه؟ یک برنامه دیگه وجود داره که داره از خودش کرم در می کنه؟!! :لبخند:
سلام
FileAge این فایلها براحتی قابل تغییره و ممکن بعضی برنامه های مخرب اونها رو تغییر بدن. فکر کنم در کنار سریال هارد، عمر ویندوز رو چک کنید هم بد نباشه. تا جایی هم که میدونم ویندوز GUID نداره.
یوسف زالی
سه شنبه 20 فروردین 1392, 10:47 صبح
خب همین عمر ویندوز رو از رو همین DLL ها می گرفتم دیگه.
شما چی پیشنهاد می دی؟
hossein_h62
چهارشنبه 21 فروردین 1392, 13:44 عصر
خب همین عمر ویندوز رو از رو همین DLL ها می گرفتم دیگه.
شما چی پیشنهاد می دی؟
عمر ویندوز از رجیستری هم قابل بازیابی هست. در مورد سریال یکتای ویندوز هم، دو تا کلید تو رجیستری هست یکی DigitalProductId یکی هم LicenseInfo یه چکی بکن ببین منحصر بفرد هستن یا نه. ولی در مجموع؛ همونطور که میدونید هم این اطلاعات توی رجیستری هم FileAge فایلهای DLL که میگیرید براحتی قابل تغییرن. فکر میکنم برای مقصودی که دارین از سریال سخت افزارهای دیگه مثل CPU استفاده کنید بد نباشه.
Ananas
چهارشنبه 21 فروردین 1392, 14:03 عصر
سلام.
یک نکته در رابطه با نصب بودن ویندوز در درایو c یا d اینکه من دیدم وقتی چند تا ویندوز داریم تو هر کدوم که بریم ، درایو خودش رو c اسم میگذاره و درایو های دیگه رو به ترتیب d و e و .. میگذاره. یعنی اسم درایو ویندوز (با هر ویندوزی که سیستم شروع کنه به کار) رو بدون توجه به ترتیب نصب ویندوز ها، c میگذاشت.
یوسف زالی
چهارشنبه 21 فروردین 1392, 16:03 عصر
آره و درسته.
عمر ویندوز کلا مثل اینکه قابل اعتماد نیست.
پس ظاهرا نمی شه برای تعویض شدن یا باز نصب ویندوز قفلی گداشت.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.