PDA

View Full Version : مجدود کردن سرعت اینترنت

ali_reza_nazari
دوشنبه 19 فروردین 1392, 00:12 صبح
سلام
آیا این امکان وجود داره که با برنامه دلفی سرعت اتصال به اینترنت یک سیستم رو تنظیم کنیم؟
توی آموزشگاه کامپیوتر اینترنت داریم. می خوام وقتی کلاس اینترنت هست سرعت اینترنت سیستم ها سرعت عادی باشه. در مابقی ساعتهای کار آموزشگاه سرعت اینترنت هر سیستم مثلا 5 کیلوبایت در ثانیه باشه. تا کارآموز در کلاس درس شروع به دانلود فیلم و موسیقی نکنه و اینترنت آموزشگاه تموم نشه
میشه چنین برنامه با دلفی نوشت؟

ali_reza_nazari
سه شنبه 20 فروردین 1392, 17:51 عصر
کسی نظری نداشت؟

BORHAN TEC
سه شنبه 20 فروردین 1392, 18:44 عصر
سلام
شما با استفاده از نرم افزارهایی مثل netlimiter می توانید این کار را انجام دهید. ولی اگر خودتان می خواهید برنامه ای را در این زمینه بسازید باید از ساختار برنامه های مبتنی بر پراکسی اطلاع کسب کنید. با این کار شما می توانید به قابلیت های بیشماری دست پیدا کنید. مثل بلاک کردن برخی از آدرس ها، بلاک کردن درخواست هایی که در آنها از کلمات خاصی استفاده شده است، کد کردن درخواست های بین کلاینت و سرور، محدود کردن پهنای باند و ... . از آنجایی که معمولاً از مباحثی از این قبیل در عمل سوء استفاده های بسیار زیادی صورت می گیرد نمی توانم در این مورد بیشتر از این شما راهنمایی کنم. پس خواهشمندم که در این مورد تقاضای راهنمایی نفرمایید چون اصلاً نمی توانم راهنمایی کنم.
به عنوان آخرین راهنمایی، اگر می خواهید در سطوح پایین تری این کار را انجام دهید باید یا یک درایور بنویسید و یا از درایورها و ابزارهای موجود استفاده کنید.
موفق و سربلند باشید...

ali_reza_nazari
پنج شنبه 22 فروردین 1392, 23:25 عصر
من فقط می خوام سرعت اینترنت کم بشه که اینترنت آموزشگاه رو تموم نکنن
همین

ali_reza_nazari
چهارشنبه 11 اردیبهشت 1392, 00:15 صبح
خبری نشد؟
یعنی راهی وجود نداره؟
پس این برنامه ها چطوری این کار رو می کنند؟