View Full Version : تولید یک اتوماسیون اداری با دلفی
omidan321
دوشنبه 19 فروردین 1392, 08:07 صبح
سلام به همگی و تبریک سال نو
با اجازه مدیران من میخام یه نرم افزار اتوماسیون اداری بنویسم دوست دارم پایان این تاپیک زمانی باشه که یک نرم افزار اتوماسیون کامل شده باشه و هر کسی که مراجعه کرد بتونه از ابتدای به عنوان مبتدی شروع کنه تا بتونه یک اتوماسیون رو بنویسه تو یه اتوماسیون همه نوع مسئله ای مطرح میشه و باعث میشه یه مبتدی مثل من به یه جایی برسه و این خودش باعث پویایی پیج میشه
ایا مدیرا با کلیت موافقن ؟
BORHAN TEC
دوشنبه 19 فروردین 1392, 11:16 صبح
سلام
قبلاً بحثی از دیدگاه فنی در رابطه با اتوماسیون اداری گردش کار صورت گرفته است:
http://barnamenevis.org/showthread.php?329786
به این نکته هم توجه داشته باشید که این بخش مربوط به دلفی است و طراحی نرم افزار (از دیدگاه تحلیل) ربط زیادی به این بخش پیدا نمی کند.
موفق باشید...
omidan321
دوشنبه 19 فروردین 1392, 11:24 صبح
قبلاً بحثی از دیدگاه فنی در رابطه با اتوماسیون اداری گردش کار صورت گرفته است
درسته ایم تاپیکو مطالعه کردم اما فک نکنم راه گشا باشه
به این نکته هم توجه داشته باشید که این بخش مربوط به دلفی است و طراحی نرم افزار (از دیدگاه تحلیل) ربط زیادی به این بخش پیدا نمی کند.
بله این تاپیک هم تحلیل باشه هم عمل
اگه جاش اینجا نیست یه راهنمایی کنید تا کدوم یج رو به عنوان شروع بذارم؟
BORHAN TEC
دوشنبه 19 فروردین 1392, 15:44 عصر
اگه جاش اینجا نیست یه راهنمایی کنید تا کدوم یج رو به عنوان شروع بذارم؟
مسئله اینجاست که انجام پروژه های اینچنینی حوزه های مختلفی را در بر می گیرد. از جمله تحلیل، طراحی های اولیه، طراحی بانک اطلاعاتی، برنامه نویسی و ... . که هر کدام از حوزه متفاوتی دارد.
omidan321
دوشنبه 19 فروردین 1392, 18:24 عصر
چه عیبی داره یک تاپیک جامع تو این سایت وجود داشته باشه که یه مبتدی بتونه یه جهشی تو دانشش بشه ؟
برای شروع امکان سنجی می کنیم پروژه رو.
نیازمندیهای این پروژه :
1. بانک اطلاعاتی
2. ارتباط با پورتها
3. سیستم گزارش دهی
4. ایجاد شبکه کلاینت / سرور
برای شروع باید با کدوم شروع کنیم ؟
omidan321
چهارشنبه 21 فروردین 1392, 11:53 صبح
کسی مشتاق نیست این تاپیک کامل شه ؟
عیب نداره
فرض ما عناوین امکان سنجی مطرح شده هست . تو مرحله دوم باید دید نیاز های مشتری تو بانک اطلاعاتیش چیه ؟ یعنی چیا رو میخاد ذخیره کنه
اول موارد مربوط به کلاینت ها رو عنوان می کنیم
1. ثبت نامه های ارسالی توسط کلاینت ها
2. ثبت ورود و خروج کارکنان
3.سیستم هشدار وجود نامه های دریافتی
شما هم اگه کمک کنین تو تعاریف اولیه نیازهای برنامه ،ادامه کار رو بهتر میشه پی گرفت
یوسف زالی
چهارشنبه 21 فروردین 1392, 12:28 عصر
برای این کار باید اول ببینید:
- مشتری چی می خواد
- شما از چه روشی می خواهید استفاده کنید
اگر دارید از صفر شروع می کنید باید از نقطه ی ارتباط با مشتری و نیاز سنجی شروع کنید.
omidan321
چهارشنبه 21 فروردین 1392, 20:43 عصر
من چند مدل برنامه رو دیدم با یه سری امکاناتی که عنوان کردم شروع می کنیم در ادامه ایشالا ارتقائش میدیم
ببینید امثال این تاپیک ها باید پشتش به تجربه با تجربه ها گرم باشه تا به نتیجه برسه
منتظر نظرات همه هستیم
ariobarzan
چهارشنبه 21 فروردین 1392, 22:51 عصر
من هم توی فکر نوشتن یک اتوماسیون اداری نقلی و جمع و جور هستم که توی برنامه که تقریبا بیست سی تا کاربر داره اونو اضافه کنم . برای خودم یه سناریو در نظر گرفتم که اینجا مطرح می کنم امید وارم که اساتید هم نظر بدند و تکمیل شه
به نظر من گردش یک نامه بطور طبیعی (مثال کاغذی ) رو میشه ملاک قرار داد و حالتهای مختلف رو در نظر گرفت
خب یک نامه به هر نحو ممکن وارد سیستم میشه یا ایجاد میشه بعد این نامه به حداقل یک نفر پاراف میشه و ممکنه هر گیرنده نامه رو به شخص دیگری بفرسته یا به فرستنده برگردونه و در نهایت نامه بایگانی بشه تو هر مرحله هم ممکنه به نامه یک فایل اتچ بشه
حالا اول خود نامه : شامل حداقل این چیزهاست : شماره تاریخ فرستنده گیرنده موضوع متن و تصویر نامه
توی بانک اطلاعاتی هم این جداول لازمه:
فرض کنیم یه جدول داریم که توی اون اطلاعات کاربران برنامه باشه
یک جدول هم برای اطلاعات نامه
یک جدول برای پاراف
یک جدول هم برای ضمائم
توی جدول نامه باید یک فیلد یونیک برای هر نامه در نظر گرفت که جدول پاراف و ضمائم هم از همین فیلد key برای شناسایی استفاده کنند
برای شروع یک رکورد که اطلاعات نامه شامل فیلد های شماره تاریخ فرستنده گیرنده موضوع متن را ثبت می کنیم
بعد هم پاراف ها را توی جدول پاراف که شامل فیلد های شماره یونیک نامه - فرستنده - گیرنده - تاریخ پاراف و متن پاراف هستند رو ثبت کنیم
حالا هر کاربر که برنامه رو باز کنه رکورد هایی که گیرنده او شخص باشه رو بتونه ببینه و اونها رو اگه خواست برای بقیه کاربرها ارسال کنه
اگر هم لازم بود که میتونه یک تصویر یا فایل به نامه اضافه کنه که توی جدول ضمائم ذخیره مشن این جدول هم مثل پاراف باشه و بجای متن پاراف فیلد تصویر نامه یا فایل رو گذاشت.
دوستان نظر دارند ؟ البته خیلی چیزها شاید از قلم افتاده باشه
omidan321
پنج شنبه 22 فروردین 1392, 11:59 صبح
جامعیت سناریو خوبه ریزه کاری داره اما طی مرور زمان بهش اضفه میشه و به تکامل برنامه کمک میشه
حالا باید بریم سراغ کد نویسی برای شروع هم پیشنهاد می کنم همین سناریوی ariobarzan (http://barnamenevis.org/member.php?41398-ariobarzan) رو مبدا قرار بدیم
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.