View Full Version : سوال: کپی کردن قالب اجزای یک وب سایت (مثلا یک پست)
mtahmasebi
دوشنبه 19 فروردین 1392, 12:37 عصر
با سلام خدمت دوستان گرامی
بعضی اوقات توی بعضی سایت ها یه طرح های قشنگی رو می بینیم؛ مثلا قالب یه پست یا باکس های یه سایدبار رو که توجهمونو جلب می کنه و دوست داریم مثل اونو ایجاد کنیم. می خواستم دوستان با تجربه تر لطف کنن و بگن چطور میشه لایه ها و استایل های css این آیتم های جالب رو کپی کرد تا مجبور نشیم از ابتدا اونو درست کنیم...
همونطور که می دونید این آیتم ها شامل چندتا لایه و یک سری کدهای css هستن که بطور مثال با استفاده از firebug میشه به راحتی اون ها رو مشاهده کرد؛ اما روش کپی کردن لایه ها و کدهای css بطور کامل و ددقیقا نمی دونم.
ضمنا اگه دوستان نرم افزار خاصی برای این کار میشناسن لطفا معرفی کنن.:تشویق:
esmaeilbf
دوشنبه 19 فروردین 1392, 15:55 عصر
کپی طرح های دیگران کار زشت و نادرستی و زحمت های دیگر طراحان که شاید سالها!!! زحمت کشیدن رو نابود میکنه بهتر با نگاه کردن به کد ها ازشون الهام بگیری و با خلاقیت خودت طراحی کنی
mtahmasebi
سه شنبه 20 فروردین 1392, 15:31 عصر
کپی طرح های دیگران کار زشت و نادرستی و زحمت های دیگر طراحان که شاید سالها!!! زحمت کشیدن رو نابود میکنه بهتر با نگاه کردن به کد ها ازشون الهام بگیری و با خلاقیت خودت طراحی کنی
هدف من در اصل استفاده از قالب های رایگان و آماده ای هست که دیگران منتشر کردن و توی وب هم فراونه اما استفاده ازشون در بعضی موارد پیچیدس...!!!
هر کپی که غیر مجاز نیست. از این تیغ دو لبه میشه استفاده های خوبی هم کرد؛ بهتره که پیش داوری نکنیم و بلافاصله برچسب بد به دیگران نزنیم (اینم توصیه اخلاقی من:لبخند: )
البته این خوبه که ما حقوق دیگران رو رعایت کنیم و حفظ اخلاق رو یادآوری کنیم؛ به همین دلیل بابت این موضوع من از این دوست عجول 6 ماهه به دنیا اومدمون تشکر می کنم.
mehbod.rayaneh
سه شنبه 20 فروردین 1392, 16:07 عصر
سلام
در مورد اون مورد آخر باید عرض کنم ک 3 نفر دیگه ب خاطر نکته ای ک گفتن از ایشون تشکر کردن! همه 6 ماهه ب دنیا اومدن؟! یا شما 3 ماهه؟! :متفکر:
بعدم ما نفهمیدیم شما میخواید چیکار کنید؟ اگه چیزی رایگان توی نت هست ک نیاز به دانلود همه کدهای css نیست! از همون رایگانه استفاده کنید!!!
در هر صورت کل سورس کدهای قالب هر سایت توی مرورگر شماست! بگردید پیداش میکنید!
esmaeilbf
سه شنبه 20 فروردین 1392, 22:30 عصر
دوست عزیز اگر منظور شما استفاده از قالهای رایگان هست که کل سورسش در دسترس شماست!!
و اگر قصد شما کپی از دیگران هست که قبلا خدمتتون عرض کردم
mtahmasebi
سه شنبه 20 فروردین 1392, 23:47 عصر
سلام
در مورد اون مورد آخر باید عرض کنم ک 3 نفر دیگه ب خاطر نکته ای ک گفتن از ایشون تشکر کردن! همه 6 ماهه ب دنیا اومدن؟! یا شما 3 ماهه؟! :متفکر:
بعدم ما نفهمیدیم شما میخواید چیکار کنید؟ اگه چیزی رایگان توی نت هست ک نیاز به دانلود همه کدهای css نیست! از همون رایگانه استفاده کنید!!!
در هر صورت کل سورس کدهای قالب هر سایت توی مرورگر شماست! بگردید پیداش میکنید!
قصد جر و بحث ندارم؛ فقط باید از موضع خودم دفاع کنم تا کسی احساس نکنه سوء نیتی دارم...
درمورد 3 تا تشکر!!! بهتره دقت کنید از حدود 80 بازدید کننده تاپیک 3 نفر تشکر و به نحوی تایید کردن نه همه عالم و آدم!!
درمورد اینکه شما نفهمیدید که من می خوام چیکار کنم و سوالم چی بوده کاملا با شما موافقم؛ اما بهتره تا وقتی چیزی رو نفهمیدیم نظرندیم و تو ذوق دیگران نزنیم.
سوالم هم به طور واضح درمورد استفاده از بخش هایی از تمپلیت های رایگان مانند یک منو ستون یا پست و شناسایی استایل های مربوط به اون بود.
البته من از خیر سوالم گذشتم، انگار پرسیدن این سوال از اول اشتباه بود.
در پایان از دوستانی که بر خلاف این 4 دوست گرامی بدون قضاوت عجولانه به موضوع نگاه کردن کمال تشکر رو دارم؛ از دوستانی هم که با گذاشتن پست مخالفت و انتقاد کردن به خاطر اهمیت دادن به موضوع به هر حال ممنونم
موفق باشید
esmaeilbf
پنج شنبه 22 فروردین 1392, 16:36 عصر
اگر 80 بازدیدکننده بدون تشکر پست شما رو دیدن دلیلی بر اشتباه بودن صحبتهای من نیست!
و برای اینکه پست از حالت اسپم خارج بشه و شما هم به جوابتون برسید عرض کنم که
شما برای اینکه بتونید از قسمت های مختلف یک قالب رایگان استفاده کنید باید کد نویسی رو تا حدی بدونی با html و css و کمی هم جاوا اسکریپت آشنا باشی و با ابزارهایی مثل inspector بروزرها توی کدهای قالب مورد نظرتون بگیردین و اون قسمت هاش رو جدا کنید حداقل پیش نیاز این کار دونستن کمی طراحی قالب هست همین
omidabedi
پنج شنبه 22 فروردین 1392, 17:54 عصر
دوستان چرا ریختین سره این بنده ی خداااا
خودمون سرتا پا کپی رایتو نقض کردیم بعد میایم گیر میدیم به ملتتتت (منظورم فرده خاصی نیست تو ایران اینجوریه کلا همین شما ممکنه چندین بار خواسته یا ناخواسته این کارو کرده باشی)
جواب شما دوست عزیز :
اگر خودت html و css بلدی خب کاری نداره این کار چون 3 4 تا div هست و id شون و class شون
اینارو میشه با فایرباگ یا enspect element کروم تشخیص و جداسازیش کنی
اگرم بلد نیستی که برو یاد بگیر به من چه :دییی چون کاره بدیه من بهتون دزدیو که نه ولی کپی بدون اجازه رو یاد بدم
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.