View Full Version : مشکل برقراری ارتباط با سرور
saharv
چهارشنبه 03 اسفند 1384, 10:28 صبح
سلام، برای یکی از کامپیوترهای شبکه بک مشکل عجیب اتفاق افتاده. این کامپیوتر به شبکه وصل است ولی هیچیک از درایوهای شبکه را map نمیکند. وقتی آدرس سرور را به صورت server \\ در اکسپلورر ویندوز تایپ میکنم پیغامی میدهد که میگوید اجازه دسترسی به سرور ندارید، اما وقتی همان آدرس را به همراه یکی از داریوهای share شده سرور (server\n\\) تایپ میکنم صفحه باز میشود. حتی فولدرهای share شده مخفی هم باز میشوند.
دوستانی که لطف میکنند و پاسخ میدهند، لطفا یک جواب کامل و قانع کننده بدهند، چون سواد بنده در این مورد نم کشیده و کاربر این سیستم هم اخلاق ندارد. متشکرم.
H_Ghaffarian
شنبه 06 اسفند 1384, 14:19 عصر
سلام
یکی از دوستان راه های زیر رو پیشنهاد کردند:
1- استفاده از netuse و یا netview جهت به اشتراک گذاری در شبکه
2- ایجاد دو کاربر یکسان(با نام و پسورد یکسان) یکی بر روی سرور و دیگری بر روی کلاینت. دسترسی به فولدرها برای این دو کاربر باید یکسان باشه.
البته این دوست عزیز دلیل این امر رو مشکلات شبکه های peer to peer عنوان کردند!!! و گفتند که کاربر تعریفی در کلاینت سطح دسترسی جهت مشاهده لیست فولدرها و درایوهای share شده در سرور رو نداره اما سطح دسترسی به هر کدوم از اونها رو داره و در نتیجه این مشکل پیش می یاد.
saharv
چهارشنبه 10 اسفند 1384, 16:04 عصر
روش های پیشنهادی را امتحان کردم، یک کاربر لوکال (طبق دستور!) ایجاد کردم ولی فایده ای نداشت، از netuse و netview استفاده کردم ولی هر بار یا ارور می داد این مسیر در شبکه موجود نیست یا از comand ها ایراد می گرفت. اگر ممکن است درباره استفاده از netuse و netview بیشتر راهنمایی کنید. ممنون.
Identifier
چهارشنبه 10 اسفند 1384, 16:24 عصر
دوستانی که لطف میکنند و پاسخ میدهند، لطفا یک جواب کامل و قانع کننده بدهند،
ولی خوب چند راه را پیشنهاد میکنم :
1- در حالت عادی این مشکل بوجود نمیاید و احتمال اینکه ویروس یا نرم افزاری این مشکل را بوجود آورده باشد هست در Msconfig قسمت startup چک کنید ببینید نرم افزار مشکوکی وجود دارد یا نه
2- File and Print Sharing را یک بار unistall کنید و دوباره Install کنید
3- در قسمت services از start بودن TCP/IP Netbios Helper و DNS Client مطمئن شوید و یک بار آنها را restart کنید
امیدوارم جواب قانع کننده باشد
موفق باشید
saharv
چهارشنبه 10 اسفند 1384, 17:04 عصر
ممنون از راهنمایی هاتون. توی startup سه تا برنامه هست که نمیدونم چیه:ccApp، dumprep ctfmon .
تمام سرویس هایی که مربوط به آنتی ویروس و فایروال سیستم میشه همچنین برخی از سرویس های شبکه stop شدند!
شما که اینقدر اطلاعاتتون خوبه، لطفا به این کاربر تازه کار بگید قدم بعدی چیه؟
البته من قصد دارم یه آنتی ویروس دیگه روی سیستم نصب کنم.casber sky خوبه؟
Identifier
چهارشنبه 10 اسفند 1384, 17:14 عصر
اول که بنده تا جایی که اطلاعات داشته باشم و بتونم در اختیار دوستان بگذارم مطمئن باشید کوتاهی نمیکنم
2- cftmon که یکی از اجزای ویندوز هست ولی دو تای دیگه نه
3- تجاربی که در شبکه های بزرگ داشتم antivirus هایی همچون McAfee Network و NOD32 البته همه اونها license داشتند واقعا در نگهداری شکه به دادم میرسیدند .
4- Kaspersky نگارش جدیدش واقعا عالیه
موفق باشید
saharv
پنج شنبه 11 اسفند 1384, 10:42 صبح
با اون دو تا برنامه ای که معلوم نیست چیه، باید چی کار کنم. یعنی اصلا لازم هست من غیر از آپدیت کردن antivirus کاری کنم؟
بابت راهنمایی تون برای املای صحیح Kaspersky هم ممنون.
یه چیزی یادم افتاد، system property هم باز نمی شه و از یکی از فایل های DLL ارور می گیره.
آیا این مشکل هم مربوط به ویروس می شه؟
Identifier
پنج شنبه 11 اسفند 1384, 11:02 صبح
با اون دو تا برنامه ای که معلوم نیست چیه، باید چی کار کنم. یعنی اصلا لازم هست من غیر از آپدیت کردن antivirus کاری کنم؟
بابت راهنمایی تون برای املای صحیح Kaspersky هم ممنون.
یه چیزی یادم افتاد، system property هم باز نمی شه و از یکی از فایل های DLL ارور می گیره.
آیا این مشکل هم مربوط به ویروس می شه؟
غیر فعالش کنید که هنگام بالا اودن ویندوز اجرا نشن
احتمالا بله ،
و یک پیشنهاد و اونم اینکه اگر براتون مقدور هست هارد کامپیوترتون با یک کامپیوتر دیگه slave کنید بعد از روی اون scan کنید بعد هاردو بزارید روی کامپپوتر خودش و ویندوز رو مجددا نصب کنید.
موفق باشید
saharv
شنبه 13 اسفند 1384, 15:43 عصر
ببینید من یک بار توی msconfig یه دستکاری کوچولو کردم، برای پاک کردن یک ویروس، بعد دیگه ویندوز بالا نیومد. مطمئنید با این کار مشکلی پیش نمیاد؟
Identifier
شنبه 13 اسفند 1384, 15:49 عصر
صراحتا نه یا به عبارتی هیچ اطمینانی وجود ندارد !!!!
در بعضی موارد virus ها خودشون را به فایلهای اصلی ویندوز attach میکنند و این حالتی که شما فرمودید ناشی از این امر می باشد .
موفق باشید.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.