ورود

View Full Version : پیشنهاد قیمت

merman.2006
دوشنبه 19 فروردین 1392, 19:05 عصر
سلام دوستان

بنظرتون برای نوشتن سایتی شبیه http://www.digikala.com/ با asp.net یا mvc.net چه قیمتی مناسبه؟

زمان مورد نیاز هم لطفا بگین

با تشکر

meisam3322
دوشنبه 19 فروردین 1392, 19:53 عصر
با سلام،

ببین دوست عزیز همه چی برمیگرده به امکاناتی که برای این پروژه مد نظر شما است. به عنوان مثال در بخش مدیریت ، امکان انبارداری داشته باشد، سطح دسترسی برای مدیران وب وجود داشته باشد. شاید نیاز باشد فقط مدیری یا اپراتوری ، تنها به سفارشات دریافتی نظارت داشته باشد. گزارش گیری های متعدد و ... بنظر من مهم نیست با چه تکنولوژی و پلتفرمی شما دارین کار میکنین ، MVC یا ASP.NET و یا PHP ....

اگر من بودم 5 میلیون تا 8 میلیون میگرفتم. باز هم میگم همه چی برمیگرده به امکاناتی که باید پیاده سازی شه. زمان هم 1 ماه (آنالیز ، برنامه نویسی ، پیاده سازی و تست )

موفق باشید

saeed31641
دوشنبه 19 فروردین 1392, 20:27 عصر
نه دوست عزیز قیمتش زیاد دوستمون گفته.شما اول به خودت نگاه کن چی بلدی .بعد ببین چه وقت وقتتو میگیره بعدشم چه امکاناتی داره.
اگه کاره اولت نه باید زیاد بگیی چون تجربش از قیمتش خیلی بیشتره من این کار 4 چهارماه 3 میلیون بیشتر نمی گفتم

tc1000
سه شنبه 20 فروردین 1392, 01:06 صبح
سایتی مانند دیجی کالا مبلغ ۱۰ میلیون هم براش کمه
لطفا سایت رو ببینید و انالیز کنید بعد قیمت بگید
در ضمن فکر میکنم تیم برنامه نویسی برای این سایت نیازه

merman.2006
سه شنبه 20 فروردین 1392, 07:32 صبح
مرسی از نظراتون
ما یه تیم برنامه نویسی 3نفره هستیم و تجربه کافی واسه اینکار رو داریم.
نظر خودم بین 15 تا 20 میلیون با 4ماه زمان هستش ولی نمیخوام قیمتی بدم که مشتری رو از دست بدم.

clover
سه شنبه 20 فروردین 1392, 08:01 صبح
اون دوستی که گفتند 4 میلیون ای کاش اول سایت رو آنالیز می کردند. دیجی کالا امکانات و ریزه کاری های خیلی زیادی داره. به هر حال نظر شخصی من اینه که قیمتی بالا 15 و بسته به تیمی که دارید حداقل 2 تا 6 ماه زمان لازم داشته باشه. البته این رو هم دقت کنید که ممکنه مشتری شما واقعا نمی دونه دیجی کالا چه امکاناتی داره و فقط از ظاهر و طرز کار سایت خوشش اومده. پس بهتره اول نیازمندی های مشتری رو دقیقا مشخص کنید.

ولی نمیخوام قیمتی بدم که مشتری رو از دست بدم.
ممکنه مشتری رو به دست بیارید و دعا کنید کاش هیچوقت به دستش نمی آوردید. از همین ابتدا قیمت واقعی رو بگید. :لبخندساده:

mahmood_4246
سه شنبه 20 فروردین 1392, 10:07 صبح
به نظرم باید ریز امکاناتش در آورده بشه .. باسه هر کدوم زمامنبدی و هزینه مشخص بشه
..
سایت به وسعت دیجی کالا حداقل 10 میلیون قیمت داره
زمان هم 4 تا 6 ماه

aebrs@yahoo.com
سه شنبه 20 فروردین 1392, 10:07 صبح
اون دوستی که گفتند 4 میلیون ای کاش اول سایت رو آنالیز می کردند. دیجی کالا امکانات و ریزه کاری های خیلی زیادی داره. به هر حال نظر شخصی من اینه که قیمتی بالا 15 و بسته به تیمی که دارید حداقل 2 تا 6 ماه زمان لازم داشته باشه. البته این رو هم دقت کنید که ممکنه مشتری شما واقعا نمی دونه دیجی کالا چه امکاناتی داره و فقط از ظاهر و طرز کار سایت خوشش اومده. پس بهتره اول نیازمندی های مشتری رو دقیقا مشخص کنید.

ممکنه مشتری رو به دست بیارید و دعا کنید کاش هیچوقت به دستش نمی آوردید. از همین ابتدا قیمت واقعی رو بگید. :لبخندساده:

من هم با این موضوع موافقم
خیلی وقتها مشتری اصلا نمی داند که چه می خواهد و فقط یک چیزی دیده است اما وقتی که وارد کار می شوید ریزه کاریها شما را نابود می کند . یک سایت موفق و کاربردی بر خلاف یک سایت محتواست و تقریبا مدتی نزدیک به 3 تا 4 ماه کار مداوم دارد و بعد از آن هم چون کار زنده و روزمره است خدمات مداوم می خواهد پس اول برای مشتری مشخص کنید این چیزی که گفته است مانند کوه یخ است که نوک قله آن دیده می شود
بنابر این قیمت بالای 10 خوب است و زمان را هم کمتر از3 ماه تصور نکنید .
موفق باشید

hessam2003
سه شنبه 20 فروردین 1392, 10:55 صبح
سلام.
من نمیتونم قیمتی فقط از روی ظاهر یک سایت به شما بدم چون نمیدونم شما از چه تکنولوژهای استفاده کردین و هاست و دامین و.... شما چی بوده است.
میخوام کاملا اصولی راهنماییتون کنم.
نرخ رایج برنامه نویسی در ایران متاسفانه از ساعتی 7000 تا 16000 هزار تومان است، ناگفته نماند که این قیمت در سایر شهر ها کمتر و یا بیشتر هم میشه.
شما میتونید زمانی که صرف این پروژه کردید را محاسبه کنید تا قیمت واقعی سایتتون در بیاد.

sh-eng
سه شنبه 20 فروردین 1392, 11:26 صبح
سلام.
نرخ رایج برنامه نویسی در ایران متاسفانه از ساعتی 7000 تا 16000 هزار تومان است،
واقعا نظر بقیه هم اینه؟!؟
یکی بگه نرخ چقده واسه مبتدی ها ,واقعا مسئله شده

merman.2006
سه شنبه 20 فروردین 1392, 11:27 صبح
از همه دوستان و برنامه نویسان ممنون. نظرات خیلی خوب و کارشناسی شده اید بهم داید.
من تصمیم دارم که سایت رو آنالیز کنم و بخش های مختلف آنرا با توجه به حساسیت های هر بخش مشخص کنم.
خوشحال میشم که دوستان من رو در آنالیز سایت کمک کنن و نظرات را بهم بگن.
البته نمیخوام تحلیل خیلی جزیی باشه. در حد آشنایی با روند کار، بخصوص بخش مدیریت سایت که ما امکان مشاهده آنرا نداریم.

با تشکر از همگی

tc1000
سه شنبه 20 فروردین 1392, 11:37 صبح
مرسی از نظراتون
ما یه تیم برنامه نویسی 3نفره هستیم و تجربه کافی واسه اینکار رو داریم.
نظر خودم بین 15 تا 20 میلیون با 4ماه زمان هستش ولی نمیخوام قیمتی بدم که مشتری رو از دست بدم.

خوب اگر شما واقعا فکر میکنید بتونید این کار رو انجام بدید
به ارزش خودتون هم نگاه کنید
اگر بیکار هستید و پروژه ای در دست ندارید به این مسائل فکر کنید:
1- چند نفر هستید؟ و بعد از 4 ماه نفری چقدر باید به شما برسد
2- تیم برنامه نویسی شما کامل است ؟ آیا نیازی نیست کسی از بیرون به تیم ملعق شود؟ (Css,HTML,Jscrip,C#,SQL,analyzer,...)
3- سناریوی برنامه تون رو بنویسید ، هزینه ها ، وقت و ... رو هم در نظر بگیرید. (خطر سوختن قطعات سیستم، برق، هزینه رفت و آمد، هزینه تلفن و...)

ببینید چیزی میمونه که بخواید مثلا بین 4 نفر تقسیم بشه بعد از 4 ماه؟
با تشکر

tc1000
سه شنبه 20 فروردین 1392, 11:39 صبح
از همه دوستان و برنامه نویسان ممنون. نظرات خیلی خوب و کارشناسی شده اید بهم داید.
من تصمیم دارم که سایت رو آنالیز کنم و بخش های مختلف آنرا با توجه به حساسیت های هر بخش مشخص کنم.
خوشحال میشم که دوستان من رو در آنالیز سایت کمک کنن و نظرات را بهم بگن.
البته نمیخوام تحلیل خیلی جزیی باشه. در حد آشنایی با روند کار، بخصوص بخش مدیریت سایت که ما امکان مشاهده آنرا نداریم.

با تشکر از همگی

آنالیز سایت رو باید با تیمتون انجام بدید
کسی که کار دیتا بیس رو انجام میده
کسی که قالب و ... رو درست میکنه و
کسی که برنامه رو مینویسه و کسی که مدیریت پروژره داره که اینارو به هم بچسبونه