PDA

View Full Version : سوال: عدم اجرای Fast Report در ویندوز 8



reza_devel0per
سه شنبه 20 فروردین 1392, 20:50 عصر
سلام ،
من نسخه FastReport.Net 1.8.29 رو همیشه راحت نصب و استفاده می کردم ( توی ویندوز XP و 7 ) ؛ اما توی ویندوز 8 متاسفانه وقتی نصب میشه ، اجرا نمیشه. فقط Viewer ش اجرا میشه که اون هم با یک Error بسته میشه! خیلی سرچ کردم، اما چیز خاصی پیدا نکردم، اگه کسی اون مشکل رو داشته و حل کرده، لطفا منو هم راهنمایی کنه. ممنون میشم :لبخندساده:

RED-C0DE
سه شنبه 20 فروردین 1392, 22:33 عصر
چ خطایی؟ متن و عکس خطا
64 بیت/32 بیت سیستمت؟

reza_devel0per
چهارشنبه 21 فروردین 1392, 00:00 صبح
ویندوز 64 بیت هستش.
همونطور که عرض کردم محیط Designerش اصلا اجرا نمیشه ؛ ولی محیط Preview فقط اجرا میشه اما زمانی که موس رو حرکت میدم، خطا میده (فالی ضمیمه) :ناراحت:

reza_devel0per
چهارشنبه 21 فروردین 1392, 10:51 صبح
کسی نیست راهنمایی کنه؟!
من حتی آخرین نسخه شو (دمو) از سایت Fast-Report.com دانلود کردم؛ بازم حل نشد!! :ناراحت:

reza_devel0per
یک شنبه 25 فروردین 1392, 11:24 صبح
من حتی ویندوزم رو Update کردم.
کسی نیست بدونه مشکل از چیه؟!
برنامه ای باهاش تداخل نداره؟!

RED-C0DE
یک شنبه 25 فروردین 1392, 11:58 صبح
نسخه 64 بیت fastreport رو دانلود کن درست می شه

reza_devel0per
یک شنبه 25 فروردین 1392, 12:04 عصر
من تا به حال چنین چیزی ندیدم ؛ حالا یه سرچ میکنم.
شما هم اگه لینکی دارید برای چنین نسخه ای محبت میکنی برام بفرستی؟

ممنونم واقعا

behi1ty
سه شنبه 01 بهمن 1392, 15:03 عصر
منم با همين مشكل رو به رو شدم
شما راهي پيدا نكردي؟

behi1ty
شنبه 05 بهمن 1392, 09:56 صبح
يعني هيچ كس راهي براي اين مشكل پيدا نكرده؟؟؟

reza_devel0per
دوشنبه 28 بهمن 1392, 00:43 صبح
توی ویندوز 8.1 هم همینطوره... جالب اینه که بدونید من وقتی Fast Report رو نصب کردم، تا زمانی که Designerشو باز نکردم، برنامه هایی که از قبل نوشته بودم، گزارشات رو بدون نمایش پیام خطا اجرا می کردن. اما بعد از اجرای Designer (اولین بار) دیگه نه Designer باز میشه و نه برنامه های قبلی به درستی گزارشات رو نشون میده (یعنی باز همون پیام ظاهر میشه)

behi1ty
دوشنبه 28 بهمن 1392, 12:56 عصر
توی ویندوز 8.1 هم همینطوره... جالب اینه که بدونید من وقتی Fast Report رو نصب کردم، تا زمانی که Designerشو باز نکردم، برنامه هایی که از قبل نوشته بودم، گزارشات رو بدون نمایش پیام خطا اجرا می کردن. اما بعد از اجرای Designer (اولین بار) دیگه نه Designer باز میشه و نه برنامه های قبلی به درستی گزارشات رو نشون میده (یعنی باز همون پیام ظاهر میشه)
سلام
منم همين مشكل و دارم
مجبور شدم دوباره ويندوز7 بريزم
من فكر مي كنم به خاطر كرك باشه
تو ويندوز8 پوشهassembly دسترسي نداري اما تو ويندوز 7 به راحتي مي شه كار كرد
بايد فكري به حال كركش كنيم
آقا خدايي راحي پيدا كردي ما رو بي خبر نذار

mostafah110
چهارشنبه 27 اسفند 1393, 09:38 صبح
یعنی این ارور منم دیوونه کرده، خداوکیلی اگه هر کی تونسته این مشکل رو حل کنه ما رو در جریان بزاره :((((

vbhamed
دوشنبه 28 اردیبهشت 1394, 10:02 صبح
سلام

با این توضیحات شما احتمالا Designer تغییری در رجیستری یا فایلها میده که می‌تونید با نرم‌افزاهای مانیتورینگ از قبیل RegMonitor و FileMonitor تغییرات لحظه به لحظه رجیستری و فایلها رو هنگام اجرای Designer ببینید

برنامتون رو هم حتما در حالت Run as administrator اجرا کنید

من از FastReport For Com/Activex در VB6 استفاده می‌کنم که هیچ مشکلی در ویندوز Xp تا 8.1 نداره ولی خب برای دات نت نیست مگر اینکه فایل اجرایی VB6 رو از داخل دات نت اجرا کنید یا اینکه یک برنامه FasReport Viewer هم داره که فایل گزارش رو بهش پاس میدین و اون رو نمایش میده و برنامه کاملی هم هستش فقط اینکه در این حالت از داخل سورس برنامه دسترسی به تنظیمات فست ریپورت ندارید

یک مسئله دیگه هم هست که شاید به نظر عجیب بیاد ولی وارد Control Panel ویندوز بشید و در قسمت Regional با زدن دکمه Customize تنظیمات رو حتما طبق شکل زیر تنظیم کنید (کیبردتون روی حالت انگلیسی باشه)

131378

mostafah110
دوشنبه 28 اردیبهشت 1394, 16:10 عصر
ممنون که جواب دادید آقا حامد
ولی بازم مشکل حل نشد و به نتیجه ای نرسیدم
این متن جزییات خطا رو هم یه نگاهی بندازید بی زحمت:


See the end of this message for details on invoking just-in-time (JIT) debugging instead of this dialog box.


************** Exception Text **************
System.TypeInitializationException: The type initializer for 'FastReport.Design.PageDesigners.Page.ReportWorksp ace' threw an exception. ---> System.FormatException: Input string was not in a correct format.
at System.Number.ParseSingle(String value, NumberStyles options, NumberFormatInfo numfmt)
at FastReport.Utils.Converter.FromString(Type type, String value)
at FastReport.Utils.Converter.StringToFloat(String value)
at FastReport.Design.PageDesigners.Page.ReportWorkspa ce..cctor()
--- End of inner exception stack trace ---
at FastReport.BandBase.PointInObject(PointF point)
at FastReport.ReportPage.HitTest(PointF mouse)
at FastReport.Preview.PreviewWorkspace.OnMouseMove(Mo useEventArgs e)
at System.Windows.Forms.Control.WmMouseMove(Message& m)
at System.Windows.Forms.Control.WndProc(Message& m)
at System.Windows.Forms.NativeWindow.Callback(IntPtr hWnd, Int32 msg, IntPtr wparam, IntPtr lparam)

mostafah110
دوشنبه 28 اردیبهشت 1394, 16:44 عصر
سلام

با این توضیحات شما احتمالا Designer تغییری در رجیستری یا فایلها میده که می‌تونید با نرم‌افزاهای مانیتورینگ از قبیل RegMonitor و FileMonitor تغییرات لحظه به لحظه رجیستری و فایلها رو هنگام اجرای Designer ببینید

برنامتون رو هم حتما در حالت Run as administrator اجرا کنید

من از FastReport For Com/Activex در VB6 استفاده می‌کنم که هیچ مشکلی در ویندوز Xp تا 8.1 نداره ولی خب برای دات نت نیست مگر اینکه فایل اجرایی VB6 رو از داخل دات نت اجرا کنید یا اینکه یک برنامه FasReport Viewer هم داره که فایل گزارش رو بهش پاس میدین و اون رو نمایش میده و برنامه کاملی هم هستش فقط اینکه در این حالت از داخل سورس برنامه دسترسی به تنظیمات فست ریپورت ندارید

یک مسئله دیگه هم هست که شاید به نظر عجیب بیاد ولی وارد Control Panel ویندوز بشید و در قسمت Regional با زدن دکمه Customize تنظیمات رو حتما طبق شکل زیر تنظیم کنید (کیبردتون روی حالت انگلیسی باشه)

131378
چه تغییراتی رو باید چک کنم در regmon؟

hadibarikloo
چهارشنبه 20 خرداد 1394, 17:02 عصر
http://barnamenevis.org/attachment.php?attachmentid=131378&d=1431925316


موارد ذکر شده در این عکس را رعایت کنید مخصوصا علامت اعشار که از . به / تبدیل شده و باعث ایراد در فست ریپورت میشه
فقط یادتون باشه قبل از نصب فست رپورت باید این تنظیمات انجام بشه وگرنه باید ویندوز از ابتدا نصب بشه

saeid20yas
شنبه 07 آذر 1394, 16:57 عصر
سلام
ممنون از دوستان و راهنماییهاشون
با تغیر در تنظیمات اعداد و مقادیر پولی مشکل برطرف میشه.دقیقا مثل عکسی که دوستمون فرستاده حتی در ویندوز 10
البته اگه هنوز مشکل دارید FastReport رو به طور کامل حذف کنید و دوباره نصب کنید مشکل برطرف میشه
دقت کنید بعضی از فایلها رو باید دستی پاک کنید
فایلها و فولدرهای زیر رو پاک کنید
1- C:\Windows\Microsoft.NET\assembly\GAC_MSIL فولدر FastReport
2- C:\Program Files (x86) فولدر FastReport
3- C:\Users\UserAcountName\AppData\Local فولدر FastReport

mostafah110
دوشنبه 09 آذر 1394, 17:00 عصر
سلام
ممنون از دوستان و راهنماییهاشون
با تغیر در تنظیمات اعداد و مقادیر پولی مشکل برطرف میشه.دقیقا مثل عکسی که دوستمون فرستاده حتی در ویندوز 10
البته اگه هنوز مشکل دارید FastReport رو به طور کامل حذف کنید و دوباره نصب کنید مشکل برطرف میشه
دقت کنید بعضی از فایلها رو باید دستی پاک کنید
فایلها و فولدرهای زیر رو پاک کنید
1- C:\Windows\Microsoft.NET\assembly\GAC_MSIL فولدر FastReport
2- C:\Program Files (x86) فولدر FastReport
3- C:\Users\UserAcountName\AppData\Local فولدر FastReport

خداروشکر. با همین راهنمایی آقا سعید مشکل حل شد. باید حتما اون فایلهایی که گفتند رو پاک کنید.

hjolany
جمعه 31 شهریور 1396, 23:44 عصر
خداروشکر. با همین راهنمایی آقا سعید مشکل حل شد. باید حتما اون فایلهایی که گفتند رو پاک کنید.

احسنت مهندس درست شد.:بوس: