View Full Version : زبان برنامه نویسی اندروئید
Abbas Naghdi
سه شنبه 20 فروردین 1392, 20:55 عصر
سلام بچه ها ...
به نظر شما بهترین زبان برای برنامه نویسی اندروئید چیه ؟
زبانی که با API اندورئید نزدیک ترین تعامل رو داشته باشه ... !
مثل Win32 برای ویندوز ...
Java
C++
C#
C++ Qt ...
.... .... ....
mahdi68
سه شنبه 20 فروردین 1392, 21:12 عصر
java java java java
SlowCode
سه شنبه 20 فروردین 1392, 21:14 عصر
سلام
الان بهترین زبان جاوا هست.
ولی اگه کیوت رو کامل کنن خیلی خوب میشه. واسه ویندوز+لینوکس+اندروید+آی او اس+وب میشه با یه زبان برنامه نوشت.
farhadfery
سه شنبه 20 فروردین 1392, 23:19 عصر
توصیه گوگل جاوا.
mahdak
چهارشنبه 21 فروردین 1392, 09:09 صبح
سلام
الان بهترین زبان جاوا هست.
ولی اگه کیوت رو کامل کنن خیلی خوب میشه. واسه ویندوز+لینوکس+اندروید+آی او اس+وب میشه با یه زبان برنامه نوشت.
مي شه لطف كنيد يكم بيشتر در مورد اين زبون توضيح بديد؟ و ممنون مي شم اسم دقيقش رو به انگليسي هم بنويسيد. سپاسگزارم
barnamenevisjavan
چهارشنبه 21 فروردین 1392, 09:48 صبح
Qt یک زبان برنامه نویسی قدرتمنده البته یه زبان نیست و زبانی که باهاش برنامه مینویسن c++ هست.
Abbas Naghdi
چهارشنبه 21 فروردین 1392, 21:27 عصر
مي شه لطف كنيد يكم بيشتر در مورد اين زبون توضيح بديد؟ و ممنون مي شم اسم دقيقش رو به انگليسي هم بنويسيد. سپاسگزارم
Qt یک زبان برنامه نویسی قدرتمنده البته یه زبان نیست و زبانی که باهاش برنامه مینویسن C++ هست.
کیوت چیست ؟ (http://fa.wikipedia.org/wiki/%DA%A9%DB%8C%D9%88%D8%AA)
Abbas Naghdi
جمعه 23 فروردین 1392, 12:05 عصر
خب ... جاوا نیاز به یک runtime داره و کیوت نیاز به runtime نداره و کد کیوت محلی هست ... آیا کیوت بهتر نیست ؟
shahin bahari
جمعه 23 فروردین 1392, 18:02 عصر
خب ... جاوا نیاز به یک runtime داره و کیوت نیاز به runtime نداره و کد کیوت محلی هست ... آیا کیوت بهتر نیست ؟
نمیدونم هدف از این مقایسه ها چیه! شما برنامه نویسی رو یاد بگیر. زبونش مهم نیست و کم کم فرقشون رومیفهمی. این جواب رو دادم چون همین سوال رو برای ios هم پرسیده بودی!
این حرفی که زدید نشون میده که اصلا با ساختار اندروید آشنا نیستید و دالویک ماشین رو نمیشناسید!!!!
Abbas Naghdi
شنبه 24 فروردین 1392, 13:17 عصر
نمیدونم هدف از این مقایسه ها چیه! شما برنامه نویسی رو یاد بگیر. زبونش مهم نیست و کم کم فرقشون رومیفهمی. این جواب رو دادم چون همین سوال رو برای ios هم پرسیده بودی!
این حرفی که زدید نشون میده که اصلا با ساختار اندروید آشنا نیستید و دالویک ماشین رو نمیشناسید!!!!
دوست من با تشکر از شما ... من سال هاست که برنامه نویسی رو شروع کردم اما تا الان برنامه ای برای موبایل ننوشتم .... برای همین هست که دارم تحقیق میکنم ....
من C++ و C++ Qt و C# رو مسلط هستم ... مشکل اینه که من میخوام بدونم با همین دانشم میتونم برنامه برای موبایل هم بسازم یا باید زبان جدیدی مثل جاوا رو یاد بگیرم ...
حالا شما میتونید به من کمک کنید ؟ ... هرچند که با Qt این کار رو میتونم انجام بدم اما ...هدفم انتخاب بهترین هست ... (بعدا مثل C# نشه )
farhadfery
شنبه 24 فروردین 1392, 14:34 عصر
دوست من با تشکر از شما ... من سال هاست که برنامه نویسی رو شروع کردم اما تا الان برنامه ای برای موبایل ننوشتم .... برای همین هست که دارم تحقیق میکنم ....
من C++ و C++ Qt و C# رو مسلط هستم ... مشکل اینه که من میخوام بدونم با همین دانشم میتونم برنامه برای موبایل هم بسازم یا باید زبان جدیدی مثل جاوا رو یاد بگیرم ...
حالا شما میتونید به من کمک کنید ؟ ... هرچند که با Qt این کار رو میتونم انجام بدم اما ...هدفم انتخاب بهترین هست ... (بعدا مثل C# نشه )
اگر شما به این زبان ها آشنایی دارید یادگیری جاوا مناسب اندروید کاری براتون نداره. پیشنهاد بنده کار با جاوا هست.
Nevercom
شنبه 24 فروردین 1392, 14:47 عصر
شما اگر به اون زبانها مسلط هستید یاد گرفتن یک زبان جدید زمان زیادی ازتون نمیگیره، بخصوص که می فرمایید به #C هم مسلط هستید که شباهت زیادی به جاوا داره.
انتخاب زبان بستگی به هدفتون داره، اگر یک پلتفرم خاص مثل اندروید رو هدف قرار دادید که خب جاوا بهترین گزینه هست (یا Obj-C برای iOS)
مثلاً با جاوا میتونید برای پلتفرم های اندروید، BlackBerry برنامه بنویسید، نوکیا هم فکر میکنم از ++C و Qt باید استفاده کنید، برای iOS هم زبان Objective-C، برای ویندوز فون هم از زبان های خاواده ی مایکروسافت
حالا اگر قصد دارید زبان/فریم وورکی رو انتخاب کنید که چندین پلتفرم رو ساپورت کنه (که همیشه برای توسعه دهنده ها مطلوب به نظر میرسه) باید بشناسیدش و مزایا و معایبش رو بشناسید
مثلاً با انتخاب فریم وورکی مثل Phonegap میتونید برای 7 پلتفرم مختلف برنامه رو کامپایل کنید و زبان هم HTML 5 (ترکیب HTML/CSS/JavaScript) خواهد بود، اما باید باید با پرفرمنس خداحافظی کنید و ظاهری نیتیو رو هیچکدوم از پلتفرم ها نخواهید داشت، ظاهراً صحبت از اینه که آینده ی برنامه ها در دست HTML5 هست (که امیدوارم حداقل تا زمانی که شرایطش مهیا نشده توسعه دهنده ها رو مجبور نکنن به اون سمت برن)، پس شاید اون انتخاب مناسبتری باشه
Qt یک فریم وورک محبوب برای توسعه ی کراس پلتفرم هست، و فکر کنم با Qt بتونید برای سیمبین، ویندوز فون و آی او اس برنامه رو کامپایل کنید. اما به هرحال زمان زیادتری رو باید صرف هماهنگی نسخه های مختلف روی هر پلتفرم کنید، ظاهر برنامه رو برای هر پلتفرم بهینه کنید...
فریم وورک هایی مثل Xamarin.Android و Xamarin.iOS هم هستن که میتونید با #C برای دو پلتفرم محبوب Android و iOS برنامه بنویسید (علاوه بر Windows Phone که با #C میتونید براش برنامه بنویسید)
بنظر من اگر قصد دارید برای پلتفرم موبایل برنامه بنویسید و براتون مهم باشه که سیستم عامل های مختلف رو پشتیبانی کنید، با توجه به پیشینه تون فریم وورک Xamarin (همون Mono) بهترین گزینه هست
اگر دسکتاپ رو هدف قرار دادید فریم وورک Qt گزینه ی خیلی خوبی هست
اگر هم برنامه نویس وب هستید و میخواید وارد دنیای موبایل بشید فریم وورک هایی مثل PhoneGap و Sencha و ... انتخاب خوبی خواهند بود بخصوص که سیستم عامل های موبایل جدیدی مثل Firefox OS و Ubuntu Phone هم از برنامه های HTML 5 پشتیبانی می کنن
Abbas Naghdi
سه شنبه 27 فروردین 1392, 15:41 عصر
با سلام و تشکر از همه !!!
موضوع اینه که قراره من یه نرم افزار برای سیستم عامل های (ویندوز - مک - لینوکس - اندروئید - ای او اس و ... ) قراره بسازم ... !
حالا این کار رو میشه با Qt انجام داد اما مشکلی دارم ... اگه از Qt Quick استفاده کنم که با زبان ای Java Script و Css هست ... برنامه بنویسم در استفاده از API ویندوز و ... مشکل دارم
اگرم از C++ استفاده کنم که برنامه نویسی موبایل رو تغریبا از دست میدم !
حالا دنبال یه چیزی میگردم که مشکلات Qt رو برای موبایل نداشته باشه ...
و جاوا که هم مفسری هست و هم runtime داره برای من کارایی نداره ... زبانی مثل c++ میخوام !
در واقع خود c++ ... اما هنوز نمیدونم مثل فریمورک کیوت مشکل برام پیش میاد (C++ استاندارد میشه اما 100 سال زمان میبره برنامه رو تموم کنم ) !!
farhadfery
سه شنبه 27 فروردین 1392, 23:01 عصر
انتظار اضافی نیست: زبان برنامهنویسی همه کاره؟
Abbas Naghdi
پنج شنبه 29 فروردین 1392, 01:54 صبح
انتظار اضافی نیست: زبان برنامهنویسی همه کاره؟
خب Qt تغریبا همه کاره هست ... اما مشکلاتی داره !
farhadfery
پنج شنبه 29 فروردین 1392, 01:59 صبح
شما ببینید نیازتون چیه و چه چیزی نیاز شما را رفع می کنه برید سراغ اون. شاید زبان برنامه نویسی x خوبه. اما نیاز و احتیاج من را برطرف می کنه. اگر نمی کنه می رم سراغ برنامه نویسی y.
این یه چیز معمولیه.
Abbas Naghdi
پنج شنبه 29 فروردین 1392, 12:56 عصر
شما ببینید نیازتون چیه و چه چیزی نیاز شما را رفع می کنه برید سراغ اون. شاید زبان برنامه نویسی x خوبه. اما نیاز و احتیاج من را برطرف می کنه. اگر نمی کنه می رم سراغ برنامه نویسی y.
این یه چیز معمولیه.
نیاز app سازی برای اندروئید هست ! + دسترسی به API اندورئید و ...
حالا ... Java Script و HTML 5 برای این کار خوب هستن ؟
Nevercom
پنج شنبه 29 فروردین 1392, 15:29 عصر
گمان نمیکنم اگر با Qt هم برای اندروید برنامه بنویسید در روند اجرا تاثیری داشته باشه، نحوه ی اجرا در پلتفرم تعبیه شده که هربرنامه در VM مختص به خودش اجرا میشه، فرض کنید از Qt هم برای برنامه نویسی استفاده کنید، اون وقت فریم وورک Qt که روی سیستم عامل نصب هست میاد و حکم واسطه رو اجرا می کنه
با استفاده از NDK هم که با زبان C برای اندروید برنامه مینویسید، در همه ی موارد توصیه نمیشه و نمیشه برای استفاده ی روزمره ازش استفاده کرد
به هرحال شما چند پلتفرم عمده رو هدف قرار دادید، همیشه گزینه هایی وجود داره اما معنیش این نیست که مناسب نیاز شما هم هست، نمونه ش هم همون HTML 5 که به چیزی جز Browser نیاز نداره یا فریم وورک هایی مثل Sencha که نرم افزار قابل نصب بهتون میدن
مثلاً میتونید از Qt برای دسکتاپ (یا Real Studio که سینتکسش زبان بیسیک هست) و از Xamarin برای موبایل استفاده کنید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.