View Full Version : سوال: در مورد C# در طراحی بازیهای دو بعدی ؟؟
sasidigg
چهارشنبه 21 فروردین 1392, 00:22 صبح
من قصد طراحی بازی دو بعدی رو دارم (زبان سی شارپ):
1 ) آیا یادگیری XNA میتونه بهم در ساخت بازی های دو بعدی تحت ویندوز و ایکس باکس کمک کنه؟
2 ) آیا نیازی به یاد گیری زبان های دیگر مثل openGL و یا DirectX هم هست.در صورت نیاز کدامیک؟
3 ) جایی شنیده بودم برای کار با xna نیاز به یاد گیری چیزی شبیه openTK و یا یه چیزی شبیه به این بجای openGl هست.آیا این موضوع صحت داره یا خیر؟
4 ) آیا Box2d رو میشه توسط C# استفاده کرد؟
5 ) در کل برای من که با زبان برنامه نویسی سی شارپ برنامه هام رو مینویسم چه مهارتهایی رو برای طراحی بازی دو بعدی در زمینه کد نویسی بازی توصیه میکنید؟
orache
چهارشنبه 21 فروردین 1392, 07:45 صبح
سلام
ببین یه تاپیک دیگه زده بودی همین مطلب بود همه جواب دادن دیگه چه لزومی داشت بیای یه تاپیک دیگه بزنی
xna یک فریم ورک 2 و 3 بعدی هست دیگه منسوخ شده نه دیگه ساخته میشه و نه کسی طرفش میره حالا میل با خودته میخای یادش بگیر (عمر تلف کنی ) میخای یاد نگیر
نه xna یک موتور کامل هست و دیگر نیازی نیست اپن جی ال یا دایرکت ایکسو یاد بگیری خود xna با direct x ساخته شده
تا جایی که میدونم box2d رو با سی پلاس پلاس نوشتن و سورس کد هاش همه با سی پلاس هستن و همینطور اموزش هاش فقط چند جا شنیدم میشه port دادش به سی شارپ ولی تو xna خودش از باکس تو دی استفاده شده و نیازی نیست موتور خارجی سرش پیاده شه خودش همه چیش کامله چه فیزیک 2 بعدی و چه فیزیک 3 بعدی
.
.
ببین نمیدونم میخای کارتو ادامه بدی یعنی میخای کار مستقل و بزرگی انجام بدی اگه اره سی شارپو بذار کنار من هم خیلی با سی شارپ کار میکردم ولی سراغ هرچی که میرفتم با سی پلاس پلاس درست شده بود و اموزش هاش هم همونطوری تازه همونم سخت بود حالا چه برسه به اینکه زبانم سی شارپ باشه و برم دنبالشون
الکی سرتو درد نمیارم میل با خودته راستی monogame هنوز منطوخ نشده و با c# برنامه نویسیشو میکنن مثل xna هست ولی به همه ی چیزا خروجی میده چه لینوکس چه مک چه اندروید چه پی سی چه ایکس باکس و... ولی اینو هممایکروسافت ساخته یهو دیدی شب خابیدن صبح پاشدن یه چیزی گفتن
.
.
یه کار دیگه هم هست که قبلا میخاستم بهت بگم موتور بازی سازی unity 3d که به علت سادگی و جالبی اون اکثر کاربران ایرانی با اون کار میکنن هم میشه بازی 2 بعدی ساخت و هم 3 بعدی یعنی تو خودش ابزار های 2 بعدی هم هست خیلی هم خوبه با 3 زبان میشه براش برنامه نوشت bo , java , #c تو میتونی تو سی شارپ براش بنویسی
sasidigg
پنج شنبه 22 فروردین 1392, 01:37 صبح
سلام
ببین یه تاپیک دیگه زده بودی همین مطلب بود همه جواب دادن دیگه چه لزومی داشت بیای یه تاپیک دیگه بزنی
xna یک فریم ورک 2 و 3 بعدی هست دیگه منسوخ شده نه دیگه ساخته میشه و نه کسی طرفش میره حالا میل با خودته میخای یادش بگیر (عمر تلف کنی ) میخای یاد نگیر
نه xna یک موتور کامل هست و دیگر نیازی نیست اپن جی ال یا دایرکت ایکسو یاد بگیری خود xna با direct x ساخته شده
ت
اگر xna منسوخ شده بازی های xbox رو امروزه با چی مینویسن؟ آیا چیز بهتری جایگزین شده؟
orache
پنج شنبه 22 فروردین 1392, 08:32 صبح
وا یعنی چی 1000 تا انجین بازی سازی هست که برای ایکس باکس خروجی میده دادا برو یکم تحقیق کن این همه موتور تازه xna لول ادیتور هم نداره مثلا شما فکر میکنین بازی کرایسیس رو با xna برای ایکسباکس ساختند اصلا تاحالا فکر نکنم یه بازی با xna ساخته باشن برا ایکس باکس غیر از سیاره ی میترا که اونم بو داره
موتور بازیسازی unity 3d برای , ios , android mac , window , psp , ps3 , xbox 360 , ninendo wii , html خروجی میده تو نسخه ی جدیدش برای windows phone 7 هم خروجی میده دیگه چی میخای
csvbcscp
شنبه 10 خرداد 1393, 03:39 صبح
بنده هم مدتی درگیر انتخاب فربم ورک مناسب برای ساخت بازی بودم، در این زمینه با افراد زیادی مشورت کردم
در نهایت unity3d را انتخاب کردم(به خاطر سادگی و امکانات بالا)
turn-off
شنبه 10 خرداد 1393, 08:54 صبح
من دارم ی پروزه مینویسم با c#
توش از opengl استفاده کردم
اما نمیتونم توش فارسی تایپ کنم
کسی میدونه باید چکارکنم ؟
capitan_nemesis
دوشنبه 16 تیر 1393, 12:38 عصر
با سلام
xna دیگه گذشته و عمرش تمام شده این نرم افزار نیست یه فریم ورک هستش
و
کسانی که دوست دارن بازی سازی دو بعدی و سه بعدی انجام دهند بهترین گزینه unity3d هستش
که تحت js و c# و boo هستش
خروجی زیادی هم داره
بهترین گزینه همینه و راحت هم هست
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.