ورود

View Full Version : ارتباط اندروید با جاوا

yegane8
چهارشنبه 21 فروردین 1392, 10:30 صبح
سلام من تازه شروع به کار با اندروید کردم قبلا جاوا کار کردم
سوال من اینه که چرا در برنامه نویسی اندروید مثلا به جای این که یک button رو new کنیم و ازش object درس کنیم با xml لينك می‌زنیم فقط برای راحتی‌ کار است یا چیز دیگری هم هست و کلا امکان ش هست که مثل جاوا هر component رو ازش object بگیریم و ازش استفاده کنیم یا نه ؟
و کلا می‌شه یه کلاس نوشت و تو کلاس‌های دیگر initialize ااش کرد یا نه؟
اگه آره مثل همون جواست نحوه نوشتن کلاس (constructor ، ...)
و چرا برای کلاس activity كنستراكتور نمینویسیم ؟
باتشكر

mahdak
چهارشنبه 21 فروردین 1392, 12:02 عصر
1- در اندرويد ما بر اساس فايل xml نحوه چينش widgetها (يعني همون Text Box ها و EditText ها و ...) رو تعيين مي كنيم يعني ما يه ويجت، با چه مشخصاتي مي خواهيم كه روي فرمموون داشته باشيم
اين كار رو با كد جاوا هم مي تونيم انجام بديم ولي google روش كار با xml رو توصيه مي كنه
2- بله مي تونيم از component ها object بسازيم و كار كنيم مثل calender و اينها يه كامپوننت هاي مثل اين مثلا هم ورژن جاوايي داره هم اندرويدي كه بسته به نيازتوون از هر كدوم خواستين استفاده مي كنين
ولي بايد توجه كنيد كه اون كامپوننت مربوط به جاوا در اندرويد هم ساپورت بشه مثلا بحث swing خوب ديگه اينجا جواب نمي ده
3- بله بايد كلاس بنويسيد، مثل جاوا همواره براي كارهاتوون كلاس مي نويسيد ولي زماني كه بخواهيد يك فرم داشته باشيد اون رو در قالب كلاسي مي نويسيد كه Activity رو extends كرده در غير اين صورت نوشتن كلاس به همون ترتيب جاواست
4- و در مورد سوال آخرتوون در اكتيويتي ها نقطه شروع اكتيويتي تابعي است با نام onCreate و اينجا ديگه بحث كانستراكتور مطرح نيست و براي مقدار دادن به يك اكتيويتي از داخل يك اكتيويتي ديگه ما از Intent ها استفاده مي كنيم . توصيه مي كنم LifeCycle يك اكتيويتي رو بررسي كنيد فكر مي كنم ديد لازم رو بدست مي ياريد