ورود

View Full Version : شبکه کردن دو ویندوز 7 در wmware workstation 8

elyas_delshadnbe
چهارشنبه 21 فروردین 1392, 21:01 عصر
آقا راهنمایی.چه جوری میشه این کار رو انجام داد.هرچه سریعتر راهنمایی کنین خواهشا:گریه::گریه:

hraeissi
جمعه 23 فروردین 1392, 13:40 عصر
تنظیمات کارت شبکه ماشین های مجازی را به حالت بریدج تغییر دهید و با دادن IP از یک رنج با استفاده از کار شبکه فیزیکی سیستم این کار را انجام دهید

elyas_delshadnbe
شنبه 24 فروردین 1392, 16:51 عصر
مسئله من اینجاست که هر دو ویندوز 7 بر روی یک vmware و در یک کامپیوتر نصب شده.از چه vmnet هایی و به چه تعداد استفاده کنم؟فقط میخوام که دو سیستم عامل مجازی نصب شده بر روی vmware با هم شبکه بشن.ممنون بیشتر راهنمایی کنین.

hraeissi
سه شنبه 27 فروردین 1392, 09:33 صبح
متوجه نشدم یعنی نمی خواهید با سیستم اصلی شبکه شود ؟

Mehdi Naderi
چهارشنبه 28 فروردین 1392, 16:30 عصر
مسئله من اینجاست که هر دو ویندوز 7 بر روی یک vmware و در یک کامپیوتر نصب شده.از چه vmnet هایی و به چه تعداد استفاده کنم؟فقط میخوام که دو سیستم عامل مجازی نصب شده بر روی vmware با هم شبکه بشن.ممنون بیشتر راهنمایی کنین.

در تنظیمات هر سیستم عامل روی vmware و سیستم فیزیکی Workgroup رو یکسان تعریف کنید و کارت های شبکه رو در یک رنج آی پی بدین
بعد هم در تنظمیمات Virtual Machine Settiong در برگه Network Adaptor گزینه Bridge رو انتخاب کنید
اگر تنظیمات خود رو درست انجام دهید تمام سیستم های فیزیکی و مجازی باید شبکه باشند من با این روش دقیقا چهار سیستم فیزیکی در شبکه و سه سیستم مجازی روی نرم افزار دارم که در مجموع میشه یک شبکه با 7 سیستم
حتی سیستم مجازی باید از هر سیستم فیزیکی روی شبکه قابل دستیابی باشه (پینگ داشته باشه)

elyas_delshadnbe
چهارشنبه 28 فروردین 1392, 16:36 عصر
متوجه نشدم یعنی نمی خواهید با سیستم اصلی شبکه شود ؟

درسته.مسئله اینه که میخواه فقط دو سیستم مجازی که نصب کردم شبکه بشن.به سیستم میزبان هیچ کاری ندارم

elyas_delshadnbe
چهارشنبه 28 فروردین 1392, 16:41 عصر
ببینید من کلا یه سسیتم عامل 7 دارم که سیستم عامله اصلیمه.حالا اومدم روی این یه دونه vmware work station نصب کردم و در نهایت روی این اومدم دو تا ویندوز 7 نصب کردم و میخوام فقط و فقط این دوتا رو شبکه کنم.(دو سیستم عامل مجازی 7 که بر روی vmware هستن).

Mehdi Naderi
چهارشنبه 28 فروردین 1392, 22:46 عصر
سه حالت مختلف در کارت شبکه نرم افزار vmWare وجود داره
1- host only كه در اين حالت فقط نتورك هاي داخل vm ميتونن همو ببينند(مثل يه سوييچ عمل ميكنه) و ماشينهاي داخل به بيرون راه ندارند. که همین گزینه ای که شما مد نظرتونه دوست عزیز
2- NAT كه در اين حالت ميتوني ip ماشينهاي vm رو اتومات كني چون كارت شبكه vm اونو nat ميكنه ميفرسته بيرون.(بيرون اينجا كارت شبكه فيزيكاله) و فکر کنم در این حالت اینترنت هم یمتونی داشته باشی تو سیستم های مجازی ات
3- Bridge كه تو اين حالت شما بايد ip ماشين مجازيت با ip كارت شبكه خودت تو يه رنج باشند و با بريج شدن vm همه سیستم های مجازی و فیزیکی همدیگر رو می بینن و پینگ دارن