ورود

View Full Version : برنامه نویسی با kdtele

kia1349
پنج شنبه 04 اسفند 1384, 12:36 عصر
سلام
به نظرم رسید برای اینکه تعدادی از دوستان که میخواهند با kdtele برنامه نویسی کنند این بحث را باز کنیم و به عنوان یک پروژه با همفکری کلیه اعضا به یک نتیجه رضایت بخش برسیم
البته امیدوارم دوستان موضوع این بخش رو بعنوان مشکل خودشون فرض کنند و اهتمام لازم در این خصوص را صرف نمایند . بدست آوردن الگوریتم و فرآیند استفاده از این برنامه میتواند برای همه دوستان مفید و به عنوان یک برنامه جامع به مصرف برسد
امیدوارم آقای علی اکبر از دوستان این فروم هم کل پروژه را تشریح و مابقی دوستان در رفع مشکل مشارکت نمایند

binyaz2003
پنج شنبه 04 اسفند 1384, 18:54 عصر
www.kaed.com
از اینجا می تونید نسخه دمو رو دانلود کنید
یک مثال کامل بیسیک هم داره که می تونید تبدیل کنید
تنها بخشی رو که نتونستم تبدیل کنم بخش مشخصات مودم هست

rezaTavak
جمعه 05 اسفند 1384, 02:15 صبح
سلام

مسلما برنامه نویسی در این زمینه به مودم و تلفن بر میگرده و کسی موفقه که سر رشته داشته باشه فکر کنم اگر دستورات مودم را بکار بریم کفایت کنه نه؟

FUNCTION dialphone (nPort, cNumber)
LOCAL nFile := FCREATE ("COM" + STR (nPort, 1)) // Open port
FWRITE (nFile, "ATDT"+cNumber+CHR(13)+CHR(10)) // Write ATDT command
FCLOSE (nFile) // Close it
RETURN NIL

علی اکبر
جمعه 05 اسفند 1384, 09:43 صبح
سلام
ازجناب آقای حیدرکیا بابت بازکردن این بحث ممنونم وهمچنین از دیگردوستان بابت همفکری و کمک
من هم مانند اقای binyaz مثالهای بیسیک اونو تبدیل کردم بغیرازمشخصات مودم(getlinename(
البته اعداد تعداد مشخصات را می توان یکی یکی تست کرد وجواب گرفت ولی به هرحال کارناقص است اگر دوستان همفکری کنند تا این مشکل حل شود فکر می کنم خیلی بدرد بخورد مخصوصا
که من با فایلهای مشابه این کنترل (tapiexویاvtapi ) مقاسه می کنم بسیار کارآمد تراست مخصوصا درمولتی وفاکس و...
با تشکر

علی اکبر
جمعه 05 اسفند 1384, 10:04 صبح
مجددا سلام
جناب آقای حیدرکیا با یک @ این مشکل راحل کرد
getlineName(0,@lvDeviceName)
ممنون

kia1349
جمعه 05 اسفند 1384, 11:51 صبح
من منتظرم و آماده ام که کار را ادامه بدیم و تکمیل کنیم

binyaz2003
جمعه 05 اسفند 1384, 22:18 عصر
اگر با یک @ حل بشه با چی باید مقایسه بشه فقط AND یا ...

rezaTavak
شنبه 06 اسفند 1384, 08:21 صبح
این پولیه؟
زمانی ؟
یا آزاده؟

binyaz2003
شنبه 06 اسفند 1384, 09:40 صبح
نسخه ترایالش 30 روزه است
من که خریدمش
در ضمن راهکار شما واقعا عالی هست حتی میشه برای موبایل ها هم بکاربرد و کنترل کرد
اما بعضی چیزها رو هم نمیشه مثلا ارسال و دریافت فاکس
اما دستورات رو از کجا پیدا کنیم اگر جایی سراغ دارید خوشحال میشم

rezaTavak
شنبه 06 اسفند 1384, 09:55 صبح
سلام

چون من کاری به ارسال یا دریافت فکس از کامپیوتر ندارم خب نمی دونم |:
اما دستورات مودم داری استاندارد معینی است. که قاعدتا باید به صورت مرجع جایی باشد. ولی من تا حالا نیازی نداشتم خب سرچ هم نکردم.
قیمتش چند بود؟
سورس هم داد؟

یه پیشنهاد: به نظر من OpenSource بهترین گزینه در همه حال است چون من از این بابت میگم که خودتون یادبگیرید و تغییر بدهید.

ali_kolahdoozan
شنبه 06 اسفند 1384, 10:05 صبح
با عرض معذرت . در ضمن قسمت مدیریت ضمیمه ها چرا باز نمی شه ؟

ali_kolahdoozan
شنبه 06 اسفند 1384, 12:10 عصر
یه سری dll که من توی #c ازشون استفاده کردم بد نبود

rezaTavak
شنبه 06 اسفند 1384, 12:43 عصر
سلام

دوست عزیز با چه دستوری این dll ها declear میشه؟
آیا اینها dll-ocx است؟

kia1349
شنبه 06 اسفند 1384, 12:51 عصر
این برنامه حدود 60 هزار تومان آب میخوره
البته توی cd های فروشگاه تکنو 2000 پیداش کردم
شماره cd اینه: 12707
این کامپوننت هم توش هست ورژن 3.5
ازشون سوال کردم گفتند فوله و قیمتش با چندتا برنامه دیگه در یک cd مجوعا 8000 تومانه
میتونیم بخریم و مبلغشو تقسیم کنیم هرچند ارزش این کار رو با بحثهای احتمالیش نداره
ولی میشه پروژه رو بصورت اوپن سورس ادامه بدیم حالا هرکسی خواست خودش این کامپوننت رو تهیه کنه
فقط خواهشا بحثا به سمت حاشیه و متفرقه کشیده نشه و فقط پروژه جلو بره
هرکس هم که تغییری در برنامه داد و یا امکانی رو به اون اضافه کرد در همین قسمت بزاره تا یک نفر کلیه این امکانات رو در یک برنامه لحاظ کنه و همیشه از یک فرم کامل و به روز استفاده بشه

rezamim
شنبه 06 اسفند 1384, 16:03 عصر
چند وقت قبل یکنفر سفارشی داد مبنی بر اینکه برنامه بنویسم که از یک لیست کاربران تلفنهای آنها را بگیرد و درصورت وصل شدن پیغامی را پخش کند و زمان را ثبت کند و درصورت عدم موفقیت در برقراری ارتباط پس از یک وقفه یک روزه مجددا این عملیات تکرار شود.
در آن موقع من چندین روش را تست کردم و بعضا جواب هم گرفتم ولی بدلیل انصراف مشتری ادامه ندادم. البته اعتراف هم میکنم که در این موارد اصلا اطلاعاتی ندارم ولی خوشحال میشوم بتوانم سهمی داشته باشم

ali_kolahdoozan
شنبه 06 اسفند 1384, 17:22 عصر
این dll ها مال فاکس نبود از فاکسش رو هم دارم شماره تلفن میدی میگره و caller id و غیره
ولی بیایید خودمون بنویسیم . حالش بیشتره . اگه موافقید که شروع کنیم وگرنه نه فایلها رو upload کنم و دیگه هیچی

binyaz2003
شنبه 06 اسفند 1384, 23:07 عصر
آقا کیا
8000 تومان یا 60000 تومان؟ یعنی من 60000 تومان پول دادم به جای 8000
موضوع بعدی اینکه منظورتون اینه که برنامه هارو که تبدیل کردیم بزاریم؟
آقای کلاه دوزان
برای نوشتن باید از API های ویندوز استفاده کرد که مرجع کاملش در msdn هست که باید برای فاکس استفاده بشه و به لحاظ استفاده مشکل API در فاکس من که توصیه نمیکنم

ali_kolahdoozan
یک شنبه 07 اسفند 1384, 10:29 صبح
خوب من می دونم api می خاد . میگم قصد دارید همه حالا به هر روشی خودمون بنویسیم با نه
و وقتی می گم فاکس دهن آدم رو سرویس می کنه همینه دیگه

kia1349
یک شنبه 07 اسفند 1384, 10:47 صبح
1- قیمت cd که پرسیدم 8000 تومان است
2- فاکس برای برنامه نویسی بانکهای اطلاعاتی است و مسلما برای این قبیل برنامه نویسی ها وقت و انرژی بیشتری باید صرف کرد.روشهای کار با dll ها و ocxها کمی متفاوت تر از سایر زبانهای برنامه نویسی میباشد.نحوه پاس کردن پارامترها و لود کردن فانکشنها از سایر نرم افزارها متفاوت تر است ولی نکته مهم اینه که شدنیه چون از روشهای توزیع استاندارد استفاده میشه
3- استفاده از کامپوننتهای آماده باتوجه به وجود سورسهای مشابه بهتر است و اگر کسی از دوستان از این موارد دارد در همین محل آپلود کنه تا استارت کار را بزنیم

rezaTavak
یک شنبه 07 اسفند 1384, 16:15 عصر
سلام

دستورات مودم فرک کنم اینها باشه:

http://members.tripod.com/michaelgellis/modem.html

http://docs.us.dell.com/support/edocs/NETWORK/5606d/commset.htm

علی اکبر
یک شنبه 07 اسفند 1384, 19:21 عصر
سلام
جناب آقای حیدرکیا با اجازه شما همان فرمی که شما کمک کردید را درقسمت می گذارم شاید بعضی
از دوستان بخواهند کمک کنند وکاملش کنیم گرچه تا حالا دراین بخش ندیدم پروژه ای به اتمام برسد
دراین فرم امکان دیدن مشخصات مودم وفعال کردن خط برقراری ارتباط وپاسخ دادن می باشدوهمچنین
فرستادن پیام (عددوحروف انگلیسی)وهمچنین دریافت اطلاعات از طرف مقابل
اما ایرادات کار:
اولا دریافت وارسال فاکس
دوما می شود همزمانچند خط رافعال کرد وبه طوردلخواه ارتباط برقرار کرد ویا اینکه اطلاعات فرستاده شده
از کدام خط است اما چگونه می شود اطلاعات را مسیردادوبه خط خاصی ارسال نمود

سوما ومهمترین مشکل اینست زمانی که همزمان دوطرف ارسال اطلاعات دارند اشتباه می کند ویک سری اطلاعات را منتقل نمی کند که اگر قصد داشته باشیم یک شبکه معمولی مثل کارت خرید پارسیان
ایجاد کنیم مطمئنا به نتیجه نمی رسیم ومرتبا بدلیل عدم ارسال کامل اطلاعات پیام مفهوم نخواهد بود
باتشکر

kia1349
دوشنبه 08 اسفند 1384, 18:13 عصر
ممنون
بررسی میکنیم

new_day
چهارشنبه 20 اردیبهشت 1385, 18:54 عصر
با سلام برای نوشتن برنامه تلفن و تلفن گویا و دریافت فاکس یا فرستادن آن بهتر از توابع تاپی tapiاستفاده کنید
این توابع توسط میکروسافت نیز نوشته شده که دربرای کلیه زبانها موجوده حتی مثالهای اون به زبان ویژوال فاکس پرو نیز وجود داره اگه توسایت میکروسافت بگردی پیدا میکنی فقط برای من یک مشکل وجود داشت که اونم در مورد فایلهای صوتی تلفن گویاست که دارای فرمت عجیبی از wav هستش و باید با رکوردر خود همین توابع ضبط بشه تا جواب بده

rezaTavak
پنج شنبه 21 اردیبهشت 1385, 18:05 عصر
مثال در این مورد دارید؟ در اینجا قرار دهید.

kia1349
شنبه 23 اردیبهشت 1385, 05:18 صبح
من همونائی رو دارم که با آقای علی اکبر کار کردم
قطعا ایشون کار رو تکمیل کرده و تحویل داده اگر صلاح بدونه نسخه برنامه رو اینجا بزاره تا همه استفاده کنند

علی اکبر
یک شنبه 24 اردیبهشت 1385, 15:58 عصر
کارتکمیل شد باهمان مثالی که با شما تکمیل کردم ودراین فرم هست یعنی توی این مثال تمامی خواسته ها جهت کارباتلفن هست فقط به این نکته رسیدم که نمی توان از این تکنیک جهت نرم افزارهای خرید وفروش و.. استفاده کرد وفقط بدرد همان تلفن گویا می خورد وبس
فرمت خاص wav را اینجا هم می خواهد پیشنهاد می کنم جهت ضبط اصوات ازخود تلفن وkdtele record استفاده کنید

kia1349
دوشنبه 25 اردیبهشت 1385, 05:08 صبح
ممنونم یعنی فرمی که آپلود کرده اید شامل تمامی نیازهای دوستان میباشد؟

علی اکبر
دوشنبه 25 اردیبهشت 1385, 16:40 عصر
بله
اگرهم سئوالی بود درخدمتم

binyaz2003
سه شنبه 26 اردیبهشت 1385, 09:13 صبح
در این فرم چه اکتیوایکسی وجود دارد؟ من kdtele نصب دارم اما بازم دنبال میگرده

علی اکبر
پنج شنبه 28 اردیبهشت 1385, 18:00 عصر
فقط kdtele شاید ورژن اون فرق می کنه ؟

saeed_abaskhah
چهارشنبه 17 خرداد 1385, 07:34 صبح
آقا شما که KDTELE رو CRACK شده دارید حداقل UPLOAD کنید تا ما هم بتونیم ازش استفاده کنیم .

kia1349
چهارشنبه 17 خرداد 1385, 10:46 صبح
دوست من در این سایت فعالیت warez و cracking ممنوع است
شما هم بهتره برای تهیه این کامپوننت به مدیر کل سایت آقای کرامتی مراجعه کنید

tomcat
یک شنبه 26 شهریور 1385, 14:43 عصر
جمیعا سلام
کسی فایل VNSSetu1.cab را داره مربوط به web Developer2005 می باشد.
همچنین فایل microsoft.vsa.hosting.dll

networkstudent
چهارشنبه 29 شهریور 1385, 01:03 صبح
سلام
من یه مشکلی با kdtele در پخش فایل صوتی دارم از این قرار که :
بار اول وقتی گوشی رو بر می داره فایل خوش آمد گویی پخش میشه ولی از اون به بعد هر فایل صوتی رو که پخش می کنم حتی خود فایل خوش آمد گویی رو هیچ چیزی پخش نمیشه.

مرسی از توجه شما

binyaz2003
چهارشنبه 29 شهریور 1385, 01:13 صبح
مشکلی نداره!
چک کنید فرمت فایلتون مناسب هست ؟ آیا مقدار برگشتی تابع پخش رو جهت تشخیص خطا چک میکنید؟

networkstudent
پنج شنبه 30 شهریور 1385, 22:24 عصر
سلام
اول متشکرم از وقتی که گذاتشتید
فکر می کنم فایلها درست باشه وقتی که فایل رو دوبار با play پشت سر هم فراخوانی کنم فایل پخش می شه ولی وقتی بار اول پخش بشه و صبر کنم که تموم بشه برم دوباره یه فایل یا همون فایل رو پخش کنم درست عمل نمیکنه.

binyaz2003
جمعه 31 شهریور 1385, 01:18 صبح
هیچ خطایی بر نمیگردونه؟

networkstudent
شنبه 01 مهر 1385, 01:23 صبح
سلام و با تشکر مجدد.
نه error بر نمی گردونه.

new_day
یک شنبه 19 آذر 1385, 14:23 عصر
با سلام من برنامه کامل کار با مودم برا ی تلفن گویا و نمایش شماره و.. را به زبان vfp,vb,vb.netرا دانلود کردم مثال به تمام این زبانها داره و کدش هم در اختیاره اما ظرفیتش 5.2 مگابایت و نیمشه در سایت گذاشت اسمش etTT37-ActiveX و password اون هم که با ایمیل گرفتم
teletools مییاشد
آدرسش هم فکر کنم http://www.exceletel.com این باشه

new_day
یک شنبه 19 آذر 1385, 14:24 عصر
البته میتونید هر قسمتش را جداگانه از این سایت بگیرید ولی کاملش حدود 5.2 مگابایت

rezamim
دوشنبه 20 آذر 1385, 10:43 صبح
یعنی این برنامه رایگانه ؟!!

binyaz2003
دوشنبه 20 آذر 1385, 21:25 عصر
http://www.exceletel.com/products/TeleTools/v37/compare.htm
یک خطش 95 دلاره
kdtele که ارزونتره

new_day
دوشنبه 20 آذر 1385, 21:36 عصر
من این برنامه را برای 4خط مودم و com, lpt یکسال و نیم پیش گرفتم و امسال هم دوباره جدیدش را گرفتم مشکلی نداشت ضمنا کلمه رمزش قبلا مجانی از طریق emil گرفتم و این دفعه از همون استفاده کردم شاید هم درست طریقه استفاده از اونا بلد نیستم ولی قبلیه که کار میکنه و این ورژن جدید را امتحان نکردم اما مثالهاش که نصب شد فکر کنم بشه از طریق emil بفرستم

new_day
دوشنبه 20 آذر 1385, 21:45 عصر
این مثالهای vfp6 اما فکر نمیکنم بدون نصب فایل اصلیش کار کنه

Esikhoob
چهارشنبه 15 فروردین 1386, 20:55 عصر
دوستان ما از طریق مودم ارتباط برقرار می کنیم ، ولی میخواهیم به صورت یکطرفه باشد که سرعتش بیشتر شود ، فکر کنم اسمش می شودFTP ، به نظرم این برنامه شما اینکار را انجام دهد ، ولی پولی است ، و خیلی امکانات دارد که بدرد ما نمی خورد.
اولا: از آنجا که ما می خواهیم این برنامه را به برنامه خودمان اضافه کنیم ، آیا می توان اینکار را کرد ؟ یعنی لیسانسش این اجازه را می دهد که ما در بینهایت کامپیوتر از آن استفاده کنیم یا نه؟
دوما:در نوشته های گذشته خواندم که استفاده از API سخت است ولی آیا این site برنامه لازمه را ننوشته؟:
http://www.news2news.com/vfp/?article=3#p114
با تشکر فراوان

binyaz2003
چهارشنبه 15 فروردین 1386, 22:25 عصر
شما میخواهید دقیقا چیکار کنید؟
ftp پروتکل انتقال فایل بر روی اینترنت هست و سرعت اون بستگی به سرعت کانکشن شما داره در ضمن از این پروتکل برای انتقال فایل از کلاینت به یک سرور روی اینترنت استفاده میشود.

Esikhoob
پنج شنبه 16 فروردین 1386, 17:06 عصر
یک فایل در کامپیوتر من است که می خواهم آنرا برای کامپیوتر دیگر بفرستم ، دقیقا کاری که برنامه HyperTerminal ویندوز برای ارسال فایل می کند ، اگر بشود HyperTerminal را با برنامه نویسی صدا زد ، کار ما حل میشد.
این اطلاعات شامل اسم اجناس جدید ، کد اجناس ، تعداد و .. که از برنامه حسابداری باید برای کامپیوتری که در فروشگاه است(صندوق) فرستاده شود.همچنین در آخر روز ، فروش روزانه نیز باید به حسابداری فرستاده شود.

Esikhoob
شنبه 15 اردیبهشت 1386, 22:01 عصر
در مورد پست قبلی توضیح اینکه :
در حال حاضر اول ما با استفاده از خط تلفن و تنظیمات خود Windows،دو کامپیوتر را با هم شبکه می کنیم.(ساخت Incoming Connection در یک کامپیوتر و استفاده از Dial-Up Connectionدر کامپیوتر دیگر)
بعد در خود برنامه مان از مانند این دستور برای انتقال فایل بین دو کامپیوتر استفاده می کنیم:
COPY FILE \\sepah-ser-1\banks\financial.dbf TO \\sepah-ser-3\banks\financhal.dbf

آیا این کار درست است ؟
جدیداً به مشکلی بر خوردیم و در جایی این دستور نمی تواند فایل را منتقل کند ، ولی وقتی folder مقصد را Map می کنم ، با استفاده از روش Windows فایل کپی می شود . بنابر این امکان ارسال وجود دارد ولی ما به دستور قوی تری احتیاج داریم.خواهشمند است اگر دستور جایگزینی وجود دارد به ما بگویید..

با تشکر فراوان

mgraisi
یک شنبه 06 آبان 1386, 12:39 عصر
ettt37.ocx تمام مشکلات رو حل میکنه ولی هر چی گشتم کرک اونو گیر نیاوردم اگه کسی کرک اونو پیدا کرد واسه ما هم بفرسته ممنونم

rezaTavak
یک شنبه 06 آبان 1386, 17:29 عصر
تذکر:
اینجا بحث کرک و... ممنوعه