ورود

View Full Version : قرار دادن بنر تبلیغاتی در سایت

omidparkour
جمعه 23 فروردین 1392, 19:35 عصر
سلام
من یک بنر تبلیغاتی دارم میخوام بزارم روی سایتم و شنیدم که اگه با فرمت swf بزاریم گوگل نمیشناسه
حالا سئوال من اینه که آیا حقیقت داره؟؟؟
باید با چه پسوندی بزاریم؟؟؟؟

omidparkour
جمعه 23 فروردین 1392, 21:03 عصر
کسی برای راهنمایی نیست؟؟؟

سعید کشاورز
جمعه 23 فروردین 1392, 23:03 عصر
آقا من دقیق نمیدونما ولی فکر کنم داستان از این قرار باشه:
گوگل که علم غیب نداره بدونه مثلا عکس X موضوعش چیه..ما توی html میایم بهش خاصیت alt میدیم ...مثلا یه عکس کبوتر داریم توی خاصیت alt مینویسیم کبوتر
حالا فکر میکنم swf این خاصیت alt رو نداشته باشه..
بازم میگم که مطمئن نیستم از این چیزی که گفتم..دوستان شاید بتونن بهتر راهنمایی کنن

mehbod.rayaneh
شنبه 24 فروردین 1392, 00:28 صبح
آقا من دقیق نمیدونما ولی فکر کنم داستان از این قرار باشه:
گوگل که علم غیب نداره بدونه مثلا عکس X موضوعش چیه..ما توی html میایم بهش خاصیت alt میدیم ...مثلا یه عکس کبوتر داریم توی خاصیت alt مینویسیم کبوتر
حالا فکر میکنم swf این خاصیت alt رو نداشته باشه..
بازم میگم که مطمئن نیستم از این چیزی که گفتم..دوستان شاید بتونن بهتر راهنمایی کنن
بلی منم همینو شنیدم و فکر میکنم تنها دلیلش همین باشه! البته تو بنرهای تبلیغاتی جلب توجه کاربر مهم تره تا گوگل!!! چون نهایتا از 1 سایت دیگه ب شما لینک شده و گوگل اینو میفهمه! ولی حالا اگه این ک گوگل بفهمه این دقیقا چیه از بنر gif و خاصیت alt استفاده کنید!

tamafi6
شنبه 24 فروردین 1392, 02:34 صبح
سلام
من یک بنر تبلیغاتی دارم میخوام بزارم روی سایتم و شنیدم که اگه با فرمت swf بزاریم گوگل نمیشناسه
حالا سئوال من اینه که آیا حقیقت داره؟؟؟
باید با چه پسوندی بزاریم؟؟؟؟
دوست عزيزمنظورت راواضح تربگومنظورت ازگوگل نميشناسه چي هست فايلهاي فلش به گوگل ارتباطي نداره بايدافزونه ادوبي روي ابزاركاربرنصب باشه تابه نمايش دربيادشماميتونيدازبرچست object‏ براي اضافه كردن فرمت swf‏ استفاده كنيد.

omidparkour
شنبه 24 فروردین 1392, 05:24 صبح
منظورم برای رنک و سئو سایت هست
مگر نه قرار دادن بنر که کاری نداره

سعید کشاورز
شنبه 24 فروردین 1392, 09:50 صبح
فکر کنم درست جواب دادم من..
چون سایت های فلش رو گوگل ایندکس نمیکنه..واسه همینه زیاد طرفدار نداره..
ولی به بنر تبلیفاتی ربطی نداره..چون الان اکثر بنرهای تبلیغاتی فلش هستن