View Full Version : سوال: آیا نسخه های فایرفاکس از نظر نمایش وب سایت با هم تفاوت دارند؟
سعید کشاورز
جمعه 23 فروردین 1392, 20:56 عصر
سلام دوستان..
من الان دارم با فایرفاکس 20 کار میکنم
میخام بدونم آیا صفحه ای که طراحی میکنم توی فایر فاکس 3 هم مثل ورژن 20 نشون میده؟
---------------------------------------
از css Reset هم استفاده میکنم
Mohsen.
جمعه 23 فروردین 1392, 21:13 عصر
در نمایش Layoutها نگران نباشید. یعنی به اصل و شالوده سایت زیاد آسیب وارد نمیشه. ولی توی ظاهر سایت اگه از CSS3 استفاده کرده باشید شاید مشکل پیش بیاد.
مثل border-radius, text-shadow, box-shadow و ....
مثلا فایرفاکس در پشتیبانی از border-radius از نسخه 2 تا 3.6 به پیشوند -moz- احتیاج داره ولی از نسخه 3.6 به بعد بدون پیشوند هم پشتیبانی میکنه. نسخه 2 به قبل هم که کلا پشتیبانی نمیکنه
سعید کشاورز
جمعه 23 فروردین 1392, 22:54 عصر
در نمایش Layoutها نگران نباشید. یعنی به اصل و شالوده سایت زیاد آسیب وارد نمیشه. ولی توی ظاهر سایت اگه از CSS3 استفاده کرده باشید شاید مشکل پیش بیاد.
مثل border-radius, text-shadow, box-shadow و ....
مثلا فایرفاکس در پشتیبانی از border-radius از نسخه 2 تا 3.6 به پیشوند -moz- احتیاج داره ولی از نسخه 3.6 به بعد بدون پیشوند هم پشتیبانی میکنه. نسخه 2 به قبل هم که کلا پشتیبانی نمیکنه
ممنون از راهنماییی مفیدتون..
یه سوال: یه بار یه جا دیدم که میشه کاری کرد که مرورگرهایی که از css3 پشتیبانی نمیکنن هم بتونن پشتیبانی کنن..
آیا از اون طریق دیگه مشکلی پیش نمیاد؟
البته دقیق یادم نیست از چه روشی بود ولی فکر کنم یه فایل js رو لینک کرده بود به صفحه
Mohsen.
شنبه 24 فروردین 1392, 10:04 صبح
کتابخانه جاوا اسکریپت که زیاده کافیه سرچ کنید. ولی یک از کتابخانه های خیلی خوب و پر استفاده modernizr (http://modernizr.com/) است. این کتابخانه ویژگی های CSS3 را که مروگر کاربر ساپورت میکنه و اونهایی رو که ساپورت نمیکنه رو در اختیار ما میگذاره. بعد ما میتونیم در صورتی که مثلا border-radius رو ساپورت نکرد به جاش یک عکس بزاریم.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.