ورود

View Full Version : آیا میشه به هر برنامه نویس و یا شرکت طراحی سایتی اعتماد کرد؟!!!

e601
شنبه 24 فروردین 1392, 22:44 عصر
سلام

من یه سوالی دارم که همیشه دغدغه ی من بوده و فکرم رو مشغول میکرده و اونم اینه که چرا ما باید به یک برنامه نویس یا شرکت طراحی و برنامه نویسی برای سفارش پروژه ها مون اعتماد بکنیم؟

البته جواب این سوال روشنه : چون یا برنامه نویسی رو بلد نیستیم یا حس و حال کد زدن نداریم !

حالا بحث اصلی اینه که اگه اون فرد یا شرکت برنامه نویس ، ایده ی ما رو کش بره چی؟! اگه طرف ببینه ایده ای که داری خیلی جالبه و تو رو بپیچونه ولی خودش بشینه روش کار کنه و چند صباح بعد ببینی ایده ای که داشتی اجرا شده -اون هم بصورت تپل- چی؟!
چجوری میشه ریسک اعتماد کردن به سایرین برای سپردن پروژه های وب رو کم کرد؟

آیا شما هم همچین دغدغه ای دارین؟

من خودم به کار کردن در دنیای وب خیلی علاقه دارم. دوست دارم ایده های نویی در زمینه های که دور اطرافم هست بدم ولی واقعیتش به نشستن و کدنویسی علاقه ندارم. (هر چند که php - html - css رو در حدی که بفهمم یه تیکه کد چی میگه و داره چیکار میکنه میدونم)

حالا من اگه 2تا ایده ی نون و آب دار به ذهنم برسه و با تفاسیر بالا بخواد از دستم بپره تکلیفم چیه؟!!! :متفکر:

Mohsen.
شنبه 24 فروردین 1392, 23:13 عصر
خود من هم آشنا به این مشکلات هستم. ولی چون بر عکس شما کدنویسی رو دوست دارم خودم ایده ها رو پیش میبرم. ولی بازم تنهایی نمیشه کار کرد. توی ایران شاید اون چیزی که شما میگی درست باشه و ایده رو بدزدند.
به نظر من بهترین کار, کار با دوستان است. یا اگه دوستی در کار نباشه استارت آپ ها هم گزینه بسیار خوبی هستند. مثلا باید چند نفر رو جمع کنیم و در مورده ایده باهاشون صحبت کنیم بعد چون پای چند نفر در میون هست عقل جمعی میاد وسط کار. اینطوری اگه ایده شما به نتیجه برسه اگر کسی هم از کسانی که شما اونو به استارت آپ دعوت کردید کنار بکشه نمیتونه با شما رقابت کنه یا حداقل خیلی سخت میتونه رقابت کنه.
این بحث همیشه بوده. به هر حال نمیشه که ایده ها رو فقط توی ذهنت داشته باشی و اجرا نکنی باید بالاخره یک کاری بکنی دیگه:D

مبین رنجبر
شنبه 24 فروردین 1392, 23:29 عصر
دزدیدن ایده هیچ مفهومی در دنیای حرفه ای نداره.اگر به شبکه های اجتماعی به طور مثال نگاه کنید همگی شبکه اجتماعی هستند ولی هرکدوم با بیزینس مدل متفاوتی دارن کار میکنند.

e601
شنبه 24 فروردین 1392, 23:37 عصر
توی ایران شاید اون چیزی که شما میگی درست باشه و ایده رو بدزدند.

شاید نداره رفیق ! میدزدن عین آب خوردن !!!
مملکتی که قانون کپی رایت نداره به هیچ چیزش نمیشه اعتماد کرد. وقتی بعضی از ما بهترون واسه مدرک پایان دوره شون به راحتی طرح تحقیقاتی یکی دیگه رو کف میرن یا وقتی اون کارگردان ارزشی(!) آقای ف.س سریال قرآنی میسازه در حالی که طرحش واسه یه بنده خدای دیگه بوده و دستش هم به هیچ جایی بند نیست ، دیگه این موارد که جای خود داره !

من خودم یه پیشنهاد پروژه به یکی از افراد مورد وثوق در همین سایت دادم ولی خوب ایشون تا 2ماه وقتشون پر بود ! از اون طرف میری در سایتهای فری لنسر پیشنهاد پروژه میدی طرف میاد علنا میگه من این کار رو واست انجام بدم میخوام اسکریپتش رو به افراد دیگه هم بفروشم ! یا یکی دیگه تا جزئیات کامل تر پروژه رو بهش میدی یهویی میره دیگه پیداش نمیشه و جواب پیام رو هم نمیده !

این بحث همیشه بوده. به هر حال نمیشه که ایده ها رو فقط توی ذهنت داشته باشی و اجرا نکنی باید بالاخره یک کاری بکنی دیگه:D

آدم این چیزا رو میبینه میگه همون بهتر طرحت رو تو ذهنت نگه داری ! یا نهایتا صبر کنی تا اون فرد مورد وثوقت وقت خالی داشته باشه :افسرده:

e601
شنبه 24 فروردین 1392, 23:47 عصر
دزدیدن ایده هیچ مفهومی در دنیای حرفه ای نداره.اگر به شبکه های اجتماعی به طور مثال نگاه کنید همگی شبکه اجتماعی هستند ولی هرکدوم با بیزینس مدل متفاوتی دارن کار میکنند.

دوست عزیز ما در مورد ایران صحبت میکنیم. بله ، شما درست میگی اونها هر کدوم مدل متفاوتی رو دارن ولی علتش چیه؟ علتش اینه که یه قانون کپی رایتی وجود داره که از طرح افراد حمایت میکنه و اگه کسی کپی برداری کنه به شدت برخورد میشه و جریمه میشه.

نمونش دعوای اپل و سامسونگ که دادگاه ، سامسونگ رو بخاطر کپی برداری تبلتهای گلکسی از روی "ظاهر و حس" آی پد چندین میلیارد دلار جریمه کرد...!

مبین رنجبر
یک شنبه 25 فروردین 1392, 00:00 صبح
فکر نمیکنم هر ایده ایران و غیر ایران داشته باشه.
برای ایده ای که هنوز پیاده سازی و اجرا نشده ، کپی رایت اگرم وجود داشته باشه از چه چیزی حمایت کنه ؟ ایده رو اگر اجرا نکنید باد می برتش.بیاد در زمان پیاده سازی یک شخص ثالث بیاد همین ایده رو پیاده کنه.شما در این موقعیت چه تصمیمی میگیرید ؟ اگر بدون فکر جلو برید و هیچ پلن و مدلی نداشته باشید از دزدیده شدن و برتری یک شرکت و یا فرد دیگه واحمه خواهید داشت.

e601
یک شنبه 25 فروردین 1392, 00:33 صبح
برای ایده ای که هنوز پیاده سازی و اجرا نشده ، کپی رایت اگرم وجود داشته باشه از چه چیزی حمایت کنه ؟

بحث من بعد از پیاده سازی و اجرا هستش. هر چند که قانون اگه قانون باشه از طرح و ایده ی شما هم (در صورتی که واقعا نو و بکر باشه) باید حمایت کنه. مگه مخترعینی که میرن طرح خودشون رو در سازمانهای مربوطه ثبت میکنن ، اون رو بصورت کامل پیاده سازی کردن؟ جالبه در مملکت ما طرح مخترعین بعضا از طریق همون سازمانی که متولی این کار بوده لو رفته ! :گیج:

ایده رو اگر اجرا نکنید باد می برتش.

متوجه نمیشم ! چجوری باد میبرتش؟!

بیاد در زمان پیاده سازی یک شخص ثالث بیاد همین ایده رو پیاده کنه.شما در این موقعیت چه تصمیمی میگیرید ؟ اگر بدون فکر جلو برید و هیچ پلن و مدلی نداشته باشید از دزدیده شدن و برتری یک شرکت و یا فرد دیگه واحمه خواهید داشت.

طرح و برنامه ای که شما میگی برای زمانی هست که رقیبی داشته باشی با ساختار متفاوت ولی رشته(صنف) کاری مشترک. اینجوری شما یه آس رو میکنی ، رقیبت هم برگ برنده ی خودشو رو میکنه.
این چیزی که شما میگی بحث رقابت و بازاریابیه که در همین مملکت خودمون هم نمونه داریم : ایرانسل و همراه اول.
وقتی ایرانسل تاکید میکنه روی اینکه هزینه جابجایی نداره همراه اول هم تاکید میکنه روی آنتن دهی قوی ترش. هیچ وقت طرحهای همدیگه رو بلافاصله کپی برداری نمیکنن. البته اینکه این کار رو نمیکنن ربطی به کپی رایت و این چیزا نداره ، بحث جداییه که ربطی به این تاپیک نداره...

مبین رنجبر
یک شنبه 25 فروردین 1392, 00:42 صبح
فقط یک جمله بگم.در مورد تجارت نرم افزار بیشتر مطالعه کنید.

e601
یک شنبه 25 فروردین 1392, 00:43 صبح
فقط یک جمله بگم.در مورد تجارت نرم افزار بیشتر مطالعه کنید.

چشم........