View Full Version : چرا وقتی اینترنت قطع میشه ارتباطم با بانک اسکیوال قطع میشه؟
programers0
شنبه 24 فروردین 1392, 23:54 عصر
با سلام
وقتی دارم با نرم افزارم کار می کنم اگر کابل شبکه یا اینترنت قطع میشه ، ارتباط نرم افزار با بانک هم قطع میشه و باید از نرم افزار خارج و دوباره وارد شی
مشکل چیه؟
در ضمن با دلفی و sql2008
fakhravari
یک شنبه 25 فروردین 1392, 00:03 صبح
فکر نکنم این طوری باشه.
چون در دلفی متدی به نام رفرش داریم .
Table1.Refresh;
یوسف زالی
یک شنبه 25 فروردین 1392, 21:30 عصر
سلام.
اگر دیتابیس شما در شبکه باشه خب معلومه چرا.
سوال نداره.
programers0
یک شنبه 15 اردیبهشت 1392, 14:47 عصر
نه بدون اینکه تو شبکه استفاده کنم این اتفاق می افته
حالا راه حل چیه؟
programers0
پنج شنبه 02 خرداد 1392, 20:54 عصر
دوستان این مشکل همچنان پا برجاست
ali.bahrami
یک شنبه 05 خرداد 1392, 09:44 صبح
دوست عزیز یعنی sql روی سیستم خودتون هست وقتی اینترنت قطع بشه ارتباطتون با sql قطع میشه !!!؟؟؟؟
programers0
دوشنبه 06 خرداد 1392, 23:36 عصر
آره عزیز اسکیوال روی سیستم خودم هست
وقتی ارتباط ما با اینترنت قطع بشه یا local area connection رو dis بکنیم خطای connection failor میده
pcseven
سه شنبه 07 خرداد 1392, 00:18 صبح
با سلام
وقتی دارم با نرم افزارم کار می کنم اگر کابل شبکه یا اینترنت قطع میشه ، ارتباط نرم افزار با بانک هم قطع میشه و باید از نرم افزار خارج و دوباره وارد شی
مشکل چیه؟
در ضمن با دلفی و sql2008
احتمالاً مشکل ناشی از آنست که SQL Server از IP اختصاص یافته به آن کارت شبکه استفاده می کند و هنگامی که اینترفیس مربوطه به هر علت (قطع کابل یا قطع اینترنت) فاقد IP می شود، امکان دسترسی به سرویس SQL مورد نظر فراهم نیست.
راه حل: برای حل مشکل به SQL Server Network Configuration رفته و در شاخه Protocols for <instance name> روی TCP/IP دابل کلیک کنید.
در پنجره TCP/IP Properties روی برگه IP Addresses کلیک کرده و یکی از قسمت های IP1 یا IP2 را برابر 127.0.0.1 قرار دهید.
حال سرویس SQL را ریستارت کرده و کارت شبکه را قطع کنید. قاعدتاً می بایست امکان اتصال به سرویس فعال باشد.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.