View Full Version : پایگاه داده چیست؟ و آیا یک طراح وب باید آن را فرا بگیرد یا خیر؟؟؟
MENETO
یک شنبه 25 فروردین 1392, 12:44 عصر
سلام لطفا یک توضیح کامل در مورد اینکه پایکاهای داده در وب چی هستند و به چه درد میخورند بدهید
و اینکه من راستش قصد این رو دارم که طراح وب حرفه ای بشوم
حالا سوال من اینه که آیا یک طراح وب باید پایگاههای داده را یاد بگیرد یا خیر لازم نیست؟؟؟
SlowCode
یک شنبه 25 فروردین 1392, 12:59 عصر
سلام
اینا رو میتونی تو گوگل سرچ کنی و یاد بگیری که چی هستن.
به طور مختصر اینو بخون
http://www.abushahr.ir/1391/07/29/%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%AF%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D8%B1%D8%A7%D8%A8%D8%B7%D9%87-%D8%A7%DB%8C-%DA%86%DB%8C%D8%B3%D8%AA%D8%9F
اگه میخوای فقط طراح سایت بشی نه لازم نیست یاد بگیری.
چون این مباحث فقط به برنامه نویس سایت مربوط میشه(php,asp.net)
اگه میخوای حرفه ای بشی اول باید خوب جستجو کنی:چشمک:
khanlo.javid
یک شنبه 25 فروردین 1392, 13:24 عصر
دوست عزیز بستگی داره اگه بخوای برنامه نویس سمت سرور باشی باید پایگاه داده + زبان برنامه نویسی سمت سرور رو خوب یاد بگیری ولی اگه میخوای طراح سمت سرویس گیرنده باشی لازم نیست پایگاه داده رو یاد بگیری / همونطور که دوست خوبم محسن جان گفتن باید سرچ کنید ، حتما به نتیجه میرسید اگه به نتیجه نرسیدید اینجا بچه ها هستن و راهنماییتون میکنن.
موفق باشید.
MENETO
یک شنبه 25 فروردین 1392, 14:26 عصر
ببینید من الان سایتی به شما معرفی میکنم و ببینید که آیا این آقا که طراح و برنامه نویسی و طراح گرافیک هستند آیا به پایگاه داده تسلط دارند و بلدند؟؟؟
سایت mytheme.ir
میتونید به بخش خدمات ما در سایت مای تم بروید و توانایی های این آقا رو مشاهده کنید
khanlo.javid
یک شنبه 25 فروردین 1392, 15:37 عصر
ببینید من الان سایتی به شما معرفی میکنم و ببینید که آیا این آقا که طراح و برنامه نویسی و طراح گرافیک هستند آیا به پایگاه داده تسلط دارند و بلدند؟؟؟
سایت mytheme.ir
میتونید به بخش خدمات ما در سایت مای تم بروید و توانایی های این آقا رو مشاهده کنید
این یه عمل اختیاریه ، و بسته به کارتون و شرایطتون میتونید برنامه نویس هر دو سمت باشید هم سرور هم کلاینت .
SlowCode
دوشنبه 26 فروردین 1392, 15:58 عصر
سایت mytheme.ir
خب خودش تو پاراگراف دوم گفته دیگه: طراحی سایتهای پویا، یعنی مرتبط با دیتابیس.
تو پاراگراف چهارم هم به دیتابیس اشاره کرده.
البته اگه با CMS هایی مثل جوملا کار کنن نیازی به تسلط زیادی نداره، در حد آشنایی بلد بودن کافبه.(بعضیها هم هستن که اصلا چیزی از دیتابیس نمیدونن ولی با جوملا سایت میسازن)
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.