View Full Version : سوال: این مشکل استایل راه حلی داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
mirahsani
یک شنبه 25 فروردین 1392, 23:29 عصر
سلام. من در استایل یک مشکل اساسی دارم و اینه که وقتی یک سری div با اندازه های مختلف دارم و float بهشون میدم یه سری فضاهای خالی ایجاد میشه که سایت را زشت میکنه. تصویر این موضوع را برایتان پیوست می کنم تا ببینید. من این فضای خالی را نمی خواهم!!!
بین JobDetail و Reponsibilities فضای اضافی ایجاد شده!
http://test.parsacenter.com/screenshot1.gif
Mohsen.
یک شنبه 25 فروردین 1392, 23:55 عصر
داخل کد نویسی باید محل کد Reponsibilities رو به بالاتر از Reporting relationship ببرید.
mirahsani
دوشنبه 26 فروردین 1392, 00:05 صبح
اینها داخل repeater هستند و من کدشونو جدا جدا نمی نویسم. و این راه حلش نیست عزیز!
e4lyas
دوشنبه 26 فروردین 1392, 03:10 صبح
استایل تمامی قسمت ها ( div ) یکی هست ؟
یک جا margin بالا و یا پایین اتفاقی ندادید ؟
میتونید کد رو پیوست کنید ؟
Mohsen.
دوشنبه 26 فروردین 1392, 11:05 صبح
شما توی تصویر 5 تا باکس دارید که هر کدام از باکس ها بالاخره دارای یک محدوده کد مشخص هستند با توجه به اینکه هر کدومشون دارای یک والد هم هستد. بنابراین باید کد باکس مربوطه (Reponsibilities ) رو به بالاتر از کد باکس های دیگه ( Reporting relationship) ببرید تا درست بشه.
شاید هم من اشتباه میکنم. میتونید ضمیمه کنید.
mirahsani
دوشنبه 26 فروردین 1392, 15:56 عصر
این مه اندازه هر div چقدر هست اصلا مشخص نیست و بستگی داره مدیر سایت داخل اون باکس چقدر مطلب بنویسه. من به div ها width و height ندادم. همه آنها هم از یک class استفاده می کنند و استایل مشترک دارند.اگر همه div ها یک اندازه بودند مشکل من حل میشد ولی این اندازه ها کاملا متغیرند.
omidabedi
دوشنبه 26 فروردین 1392, 16:56 عصر
با سلام
تنها راه حل که میشه استفاده کرد ایمه که اینجور حالاتی پیش نیاد اینه که به div مربوطه
overflow:scroll; رو بدید و طول ثابت در ان حالت منظم میشن اما محتوا اگر از طول بشتر بشه scroll میخوره
mirahsani
سه شنبه 27 فروردین 1392, 21:35 عصر
ممنون. ولی سایت زشت میشه
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.