ورود

View Full Version : سوال: برنامه ی مدیریت کتابخانه

arefane
دوشنبه 26 فروردین 1392, 01:05 صبح
با سلام خدمت دوستان عزیز

من یه برنامه ی مدیریت کتابخانه ی خیلی ساده به صورت گرافیکی نوشتم ( البته هنوز کامل نیست )
این برنامه هیچ خطای دستوری نداره ، اما موقع کامپایل ارور میده که من هرچی خوندم متوجه نشدم ارورش واسه چیه دقیقا ... برنامه رو هم دیباگ کردم، اما بازم سر در نیاوردم واسه چی داره ارور میده... :ناراحت:

ظاهرا به کدهایی که موقع اضافه کردن عناصر گرافیکی به صورت خودکار ساخته میشن ایراد میگیره... ارور هم مربوط میشه به فرم اصلی برنامه که اسمش MainForm هست.

من برنامه رو به طور کامل ضمیمه کردم، دوستان اگه میشه منو راهنمایی کنن ، ممنون میشم ...

chris66001
دوشنبه 26 فروردین 1392, 11:22 صبح
یه نگاه بکن http://stackoverflow.com/questions/6684271/bindinggroup-problem-in-java-netbeans7-0 بدرد میخوره البته برای شما به خط 299 گیر میده که JLabel2 هست فک کنم

Ehsan rashydy
دوشنبه 26 فروردین 1392, 12:55 عصر
برنامتون رو دیدم
مشکل اینجا بود که شما اومدی فونت jLabel2 رو به سایز فونت jLabel2 بایند کردید(این یعنی ۲ تا اشتباه، اشتباه اول اینه که فونت و سایز فونت دو تا تایپ کاملا متفاوت هستن، اینا رو نمیتونی به هم cast کنی، واسه همین هی ClassCastException میداد، دوم اینکه (البته این اشتباه باعث نیمشه که برنامه ران نشه) معمولا وقتی بایند میکنن، فونت jLabel2 رو به فونت یه کامپوننت دیگه بایند میکنن، یا حداقل یه چیزی غیر از خود اون کامپوننت)

واسه اینکه برنامه ران بشه، کافیه برید روی jLabel2 راس کنید و برید به: Bind ->font
بعد تو قسمت Binding Expression به جای font.size بنویسید font(این یعنی اینکه مقدار فیلد font مربوط به jLabel2 رو از کامپوننت jLabel2 و فیلد font بخونه، البته بالاتر گفتم، بهتره source یه کامپوننت دیگه باشه)

spiderman200700
دوشنبه 26 فروردین 1392, 13:00 عصر
jLabel2 رو حذف کن و یک JLabel دیگه به جاش قرار بده. اینطوری به احتمال خیلی زیاد درست میشه.