ورود

View Full Version : کمک برای برنامه نویسی ر م

nima20-20
دوشنبه 26 فروردین 1392, 16:56 عصر
با سلام خدمت دوستان

من میخام برنامه ای بنویسیم که بیاد از dll های بارگزار ی شده توسط برنامه های در حال اجرا یک dll ر ا پیدا کرده و در حافظه یک بایت از اطلاعات dll را تغییر بدهد یعنی بیاد برنامه ای در حال اجرا را بگرده و اون dll ر ا پیدا کنه و در افستی که میدم یک بایت از فایل را تغییر بده مثلا در افست 00345adf کد 7504 را به 7405 تغییر بده

البته این ر ا هم بگم که من ز یاد v b کار نکرده ام مخصوصا تو تغییر افست و رم

با تشکر

setroyd
دوشنبه 26 فروردین 1392, 18:19 عصر
کمکت میکنم ولی خودت برو پیگیرش شو میشه این کارو کرد من قبلا کردم .

با process ها شروع کن که بتونی address هرو بگیری توتبع پروسس api رو میگم و با writeprocessmemory و read بخون و بنویس روی حافظه . موفق باشی .

دقیقا چیزی که شما میخوای مثل کار trainer سازهاس

nima20-20
دوشنبه 26 فروردین 1392, 19:20 عصر
من متاسفانه در این حد بلد نیستم برای همین از دوستان کمک خاستم
اگر مثالی یا سورسی دارید قرار بدید چون لاز مش دارم

با تشکر

nima20-20
سه شنبه 27 فروردین 1392, 06:10 صبح
دوستان لطفا کمک کنید

با تشکر

setroyd
سه شنبه 27 فروردین 1392, 13:54 عصر
اخه دوست من همیچین سورسی نیست ! اگرم باشه طرف بیکار نیست بیاد بنویسه و راحت در اختیار همه بزاره اینجا همه شروع میکنند بقیه هم کمک میکنند اگه قرار باشه همه چیز اماده باشه که نمیشه ! شما شروع کن همه یاری میکنند . اگرم مبتدی هستی و فقط دنبال یک موضوع هستی باید بگم به دردت نمیخوره چون کدهایی هم که گذاشته بشه باز نیاز به تغییر داره و شما بدون داشتن علم نمیتونی بررسی و تحلیلش کنی من نظرم اینه شما یه مدت کوچیک وقت بزار و از پایه یاد بگیر یا اگر بلدی رو اون چیزهایی که گفتم وقت بزار .

nima20-20
سه شنبه 27 فروردین 1392, 14:05 عصر
خوب پس لااقل بگید که طوری شر وع کنم من کار با vb را بلدم ولی در این مورد تخصص ندارم
من اول باید در برنامه های در حال اجا بردم و dll مورد نظر را بار کنم ولی نمیدونم که چطوری واز چه کدهایی برنامه های در حال اجرا را با و جستجو کنم

لطفا راهنمایی کنید

nima20-20
چهارشنبه 28 فروردین 1392, 17:30 عصر
لطفا کمک کنید