View Full Version : سوال: سوال کلی در مورد ساخت سیستم عامل
orache
دوشنبه 26 فروردین 1392, 21:56 عصر
سلام من چیز های زیادی از یک سیستم عامل نمیدونم یعنی سطح برنامه نویسیش و کارکردش فقط چند تا مساله ی گنگ تو ذهنم هست
.
ساخت یک سیستم عامل در حد بی نهایت ساده یعنی فقط نصب و قابلیت اجرا داشته باشه اسونه یا سخت یعنی مدت زمان زیادی به طول می انجامه ؟؟
.
آموزشی هست که از پایه اصول و قواعد آن را بیان کند
.
یک سیستم عامل معمولی به دست یک نفر ساخته میشه یا چند نفر
.
اقای لینوکس شنیدم پروژه ی خودش رو یک نفره ساخت و open source گذاشت برای همه و از اون سیستم عامل های دیگه ای مانند اندروید ساختند درسته ؟؟ البته اندروید که اره ولی یک نفره بودنش مهمه
.
در کل یه خورده اطلاعات بدین
.
راستی من با ++c کار میکنم و به زبان های دیگه زیاد مسلط نیستم (به همین هم خوب مسلط نیستم ولی در حد ساخت بازی و برنامه بلدم )
prpe26
دوشنبه 26 فروردین 1392, 23:02 عصر
آقای لینوکس؟ منظورت لینوس تروالدز هست؟ :لبخند: .
به نظرم بهتره یک سامانه لینوکسی رو از اول ایجاد کنی تا با مفاهیم کلی آشنا بشی : http://linuxfromscratch.org/lfs
و بعدش بری به این سایت و ببینی چه کردند : http://wiki.osdev.org
و اگر هم خواستی سیستم عامل من رو تست کن : http://velsa.haghiri75.com
orache
دوشنبه 26 فروردین 1392, 23:06 عصر
شما هم سیستم عامل درست کردین ؟؟ دمت جزغاله :لبخند:
سایت اول که دادین خراب بود
ببین خیلی طلبش شدم که یاد بگیرم البته من بیشتر وقتم صرف انجین سازی و یا بازی سازی میشه ولی در کنارش خوشم میاد در این مورد هم بدونم خاب شما چند ساله شروع کردین ؟؟ کتاب ایرانی نیست که یاد بده یعنی اصولشو یاد بده بعدش با C++ میشه درست کرد دیگه اره ؟؟ راستی تو چه محیطی میسازنش میشه تو ویژوال استادیو ساخت ؟؟
ممنون
orache
دوشنبه 26 فروردین 1392, 23:15 عصر
راستی ای دی یاهوتو میدی بعدش بیا یاهو صحبت کنیم
prpe26
دوشنبه 26 فروردین 1392, 23:18 عصر
شما هم سیستم عامل درست کردین ؟؟ دمت جزغاله :لبخند:
سایت اول که دادین خراب بود
ببین خیلی طلبش شدم که یاد بگیرم البته من بیشتر وقتم صرف انجین سازی و یا بازی سازی میشه ولی در کنارش خوشم میاد در این مورد هم بدونم خاب شما چند ساله شروع کردین ؟؟ کتاب ایرانی نیست که یاد بده یعنی اصولشو یاد بده بعدش با C++ میشه درست کرد دیگه اره ؟؟ راستی تو چه محیطی میسازنش میشه تو ویژوال استادیو ساخت ؟؟
ممنون
من از زمانی که اول دبیرستان بودم. سال ۸۹ اینطورا. البته اون موقع تو کف ساخت بودم :لبخند: اما سال دوم یک توزیع لینوکس دادم و قبل از عید هم این سیستم عامل رو درست کردم. کتاب فارسی میتونم سیستم عامل تانن باوم ، سیستم عامل جعفرنژاد و سیستم عامل دکتر حقیقت رو معرفی کنم.
در ضمن C++ رو فکر کنم بزاری کنار و بیای C کار کنی بهتر باشه. خیلی توفیری ندارند. توی این زمینه C بهتر کار میده. مثلا لینوکس ، UNIX و BSD تماما C هستند. البته Haiku رو با C++ نوشتند.
محیط هم من از ادیتور خط فرمانی nano توی محیط یونیکس استفاده میکنم. کلا لینوکس و یونیکس استفاده میکنم. محیط فرقی نمیکنه چی باشه ولی برای کامپایل بهتره بیای روی یونیکس.
orache
دوشنبه 26 فروردین 1392, 23:21 عصر
ممنون
ببین بیا یاهو اینجا حرف نزنیم چون جوابی که دادی فکر کنم دور از سوالم بود amir1375_6@yahoo.com
prpe26
دوشنبه 26 فروردین 1392, 23:23 عصر
دور از سوالت نبود جواب خود سوالت بود.
من یاهو دارم ولی باهاش حال نمیکنم. اگر بتونی بیای IRC دوستانم هم که تجربه داشتن هم هستند.
pswin.pooya
دوشنبه 02 اردیبهشت 1392, 19:04 عصر
من از زمانی که اول دبیرستان بودم. سال ۸۹ اینطورا. البته اون موقع تو کف ساخت بودم :لبخند: اما سال دوم یک توزیع لینوکس دادم و قبل از عید هم این سیستم عامل رو درست کردم
شما که عملا کد مایک رو کپی کردید. سیستم عامل کجا بود؟
کتاب فارسی میتونم سیستم عامل تانن باوم ، سیستم عامل جعفرنژاد و سیستم عامل دکتر حقیقت رو معرفی کنم.
تنها کتاب درست برای نوشتن سیستم عامل بصورت فارسی کتاب ننباوم ( کتاب مینیکس ) هست.
در ضمن C++ رو فکر کنم بزاری کنار و بیای C کار کنی بهتر باشه. خیلی توفیری ندارند. توی این زمینه C بهتر کار میده. مثلا لینوکس ، UNIX و BSD تماما C هستند. البته Haiku رو با C++ نوشتند.
به خاطر اینکه جرئیات کار و پیاده سازی C++ خیلی بیشتر از C هست. معمولا سعی میشه از C استفاده بشه. به هر حال فرقی نداره. با C هم میشه برنامه نویسی شی گرا انجام داد.
sigmaos
دوشنبه 24 تیر 1392, 00:07 صبح
به نظر من اگر مبتدی هستید اسمبلی خوبه
حتی اگر مبتدی نباشید بازهم خوبه چون :
برنامه هایی که با اسمبلی نوشته میشوند خیلی کم حجم اند
برنامه هایی که با اسمبلی نوشته می شوند سرعت بالاتری نسبت به برنامه های دیگر دارند
من یک سیستم عامل با اسمبلی نوشتم در صورت تمایل آنرا از وبلاگ من دانلود کنید
www.sigmaos.blogfa.com (http://www.sigmaos.blogfa.com)
pswin.pooya
دوشنبه 24 تیر 1392, 10:38 صبح
برنامه هایی که با اسمبلی نوشته میشوند خیلی کم حجم اند
برنامه هایی که با اسمبلی نوشته می شوند سرعت بالاتری نسبت به برنامه های دیگر دارند
یه همچین قاعده ای وجود نداره. بلکه تجربه خلاف اون رو هم نشان داده. یکی از دلایل محکم اون وجود نداشتن بهینه سازهای کامپایلری هست و دلیل دوم امکان خطای زیاد هست. من نظم اینه که باید از زبان ماشین در حداقل حالت استفاده بشه
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.