ورود

View Full Version : برای برنامه نویسی اندروید و جاوا محیط پیشرفته ای هست؟

kingtak
سه شنبه 27 فروردین 1392, 00:06 صبح
سلام دوستان
من قبلا با سی شارپ کار کردم و در حد دانشگاه و کنکور هم سی++
میخوام برنامه نویسی برای گوشی های جاوا رو یا اندروی رو شروع کنم.
برای اندروید با سی شارپ که یه عالمه تلاش کردم حتی توی نصب ابزار ها با ارور هایی مواجه شدم که نا امیدم کرد
حالا میخوام جاوارو یاد بگیرم.
چند سوال داشتم:
برنامه نوسی جاوا توی موبایل با دسکتاپ فرقی داره؟اگه یکیشو یاد بگیرم اون یکی رو هم می تونم یاد بگیرم؟
با همین برنامه نویسی جاوای موبایل ها میتونم برای اندروید هم برنامه بنویسم یا کلا فرق داره؟
یه سوال دیگه؟شنیدم آی دی ای هاییکه باهاش برای جاوا برنامه نویسی می کنن مثل ویژوال استادیو ابزارهای طراحی فرم و کلا یوزر اینترفیس رو نداره.مثلا برای اضافه کردن یه دکمه یا تکست باکس باید کد بنویسم.درسته؟

hamedbb22
سه شنبه 27 فروردین 1392, 00:20 صبح
جاوا خیلی کامله از لحاظ

amin32
سه شنبه 27 فروردین 1392, 02:12 صبح
اگر منظورتون از برنامه نویسی جاوای موبایل , j2me هست , بهتون توصیه نمیکنم. پیشنهاد میکنم یک راست برید و برنامه نویسی جاوا تحت اندروید رو یاد بگیرید. به هر حال باید با زبان جاوا و ساختار نحوی اون آشنا بشید .بهترین محیط توسعه برای این کار هم Eclipse هست . علاوه بر اون باید Android SDK رو هم دانلود و به eclipse اضافه کرده باشید. ( که البته من از نسخه ای از eclipse استفاده میکنم که SDK بهش اضافه شده ) برای یادگیری برنامه نویسی اندروید و آشنایی با پلتفرم اون بهتره یک سری به سایت آقای کمالان بزنید. اونجا فایلها و برنامه های لازم برای شروع و آموزشهای لازم قرار داده شده. اما قبلش بهتون پیشنهاد میکنم کمی با ساختار زبان جاوا آشنا بشید و بعد وارد دنیای برنامه نویسی اندروید بشید. در مورد روال برنامه نویسی هم باید عرض کنم که به طور خلاصه شما کدهای خودتون رو در یک سری فایل Java مینویسید و در یک سری فایلهای xml هم اینترفیس برنامه رو تعیین میکنید. البته میتونید در محیط Eclipse , اینترفیس برنامه رو به شکل بصری هم طراحی کنید.در مورد جاوا, برای هر محیطی که برنامه مینویسید, قطعا شرایط فرق میکنه . اما کلیات جاوا در محیط های مختلف یکیه. کلا یک مقداری به نظرم برنامه نویسی برای اندروید پیچیده تر هست نسبت به محیط ویندوز یا وب هست. خود بنده هم در این زمینه آنچنان حرفه ای حرفه ای نیستم. موفق باشید.