View Full Version : سوال
zzyaser
سه شنبه 27 فروردین 1392, 12:48 عصر
سلام
ایا روشی برای جایگزین کردن یک فایل در ASSETS FOLDER وجود داره بعد اینکه برنامه مورد نظر روی دیوایس نصب شد؟
Modernidea
پنج شنبه 29 فروردین 1392, 19:44 عصر
سلام
عنوان سوالتون اصلا جالب نیست، به همین دلیل کسی رغبت نمیکند که بر روی آن کلیک کند و جواب دهد!
در مورد پوشه Assets، جواب منفی است. این پوشه هنگامی که برنامه کامپایل میشود، در دل فایل apk قرار میگیرد و شما فقط امکان خواندن فایل های موجود در این پوشه را دارید و نمیتوانید در آن چیزی بنویسید و یا فایلی را حذف کنید.
با این حال میتوایند فایل های موجود را در این پوشه را در کارت حافظه کپی کنید و عملیات مورد نیاز را بر روی آن انجام دهید.
موفق باشید.
siamak136
یک شنبه 01 اردیبهشت 1392, 19:56 عصر
سلام من دنبال zoom در layout هستم کل منابع را بررسی کردیم ولی هیچی پیدا نکردم و می دونم که میشه این کار کرد چون تو بعضی از برنامه ها دیدم یعنی من صفحه ای داریم نیاز داره که zoom بشه مانند این می مونه که بتونی متنی را zoom کنی با تشکر
Modernidea
دوشنبه 02 اردیبهشت 1392, 11:00 صبح
سلام من دنبال zoom در layout هستم کل منابع را بررسی کردیم ولی هیچی پیدا نکردم و می دونم که میشه این کار کرد چون تو بعضی از برنامه ها دیدم یعنی من صفحه ای داریم نیاز داره که zoom بشه مانند این می مونه که بتونی متنی را zoom کنی با تشکر
سلام،
لطفا سوالتان را در تاپیک جدید مطرح کنید. این سوال به این تاپیک مرتبط نیست و کسی جواب نمیدهد.
موفق باشید.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.