ورود

View Full Version : سوال: گزارش گیری در fast report

farzadkamali
سه شنبه 27 فروردین 1392, 15:38 عصر
با سلام خدمت دوستان و اساتید
گزارش گیری من به شکل زیر است

102920

بازه کدها رو در دو edit مشخص کرده و روی گزارش کلیک کرده تا از عضوهای درون اون بازه رو گزارش بگیره.
حالا اگر 10 تا بازه یا بیشتر وجود داشته باشه (100 تا 200 - 200 تا 300 و...) کاربر باید گزارش هر بازه رو جدا جدا بگیره. و پس از بازه اول بازه دوم رو گزارش بگیره،بعد سوم و الی آخر.

آیا امکان داره که همه بازه ها رو در یک گزارش داشته باشیم به صورتی که هر بازه در یک صفحه جداگانه باشه. و یه باره همه رو صفحه به صفحه پرینت بگیره
یعنی فرم ما به شکل زیر باشه :

102922

و یه گزارش شبیه به زیر بهمون بده که هر کدوم توی یه صفحه باشه.

102923

خلاصه نمی دونم یه جوری که یه همچین کاری بشه کرد.
البته این عکس ها یه ایده هست چون تا حالا همچین کاری نکردم. آیا میشه همچین کاری کرد؟ چه جوری؟
دوستان ایده یا راه حل بهتری دارن؟

اینم بگم که من از دلفی xe2 و fast report 4 استفاده میکنم.

samani
پنج شنبه 29 فروردین 1392, 09:56 صبح
سلام
شما فقط شكل گزارش رو مشخص كرده ايد و اينكه اطلاعات رو به چه شكلي داريد به گزارش ميديد رو مشخص نكرديد
اگر از يك Query براي گرفتن اطلاعات از بانك اطلاعاتي استفاده ميكنيد ميتونيد براي هر بازه يك Select و بازه بعدي يه Union استفاده كنيد و در هر Select از يك فيلد شماره بازه استفاده كنيد و از آن براي گروه بندي در گزارش استفاده كنيد تا هر بازه در يك گروه نمايش داده شود

farzadkamali
پنج شنبه 29 فروردین 1392, 10:35 صبح
سلام
شما فقط شكل گزارش رو مشخص كرده ايد و اينكه اطلاعات رو به چه شكلي داريد به گزارش ميديد رو مشخص نكرديد
اگر از يك Query براي گرفتن اطلاعات از بانك اطلاعاتي استفاده ميكنيد ميتونيد براي هر بازه يك Select و بازه بعدي يه Union استفاده كنيد و در هر Select از يك فيلد شماره بازه استفاده كنيد و از آن براي گروه بندي در گزارش استفاده كنيد تا هر بازه در يك گروه نمايش داده شود

آره از query برای گرفتن اطلاعات استفاده میکنم چون باید دو تا جدول رو join کنم. یه توضیح بیشتر میدی؟

bahareh325
سه شنبه 24 اردیبهشت 1392, 08:44 صبح
سلام!
من برنامه ای با دلفی7 نوشته ام که بانک اطلاعاتی آن2005 sql است و برای گزارشگیری از fast report استفاده کرده ام. این برنامه یکسری اطلاعات را روزانه ثبت میکند. و انواع گزارشگیری را انجام میدهد.در حال حاضر می خواهم قابلیتی در برنامه قرار دهم که مسئول اطلاعات بتواند صحت یک دسته از داده های ورودی را که در گزارش مشاهده کرده تایید و یا رد کند.مانند یک امضا الکتریکی یا چیزی شبیه این!دنبال جدیدترین یا بهتر بگم بهترین راه حل برای این موضوع هستم!ممنون میشوم کمکم کنید.