ورود

View Full Version : غیرفعال کردن پرینتر مجازی

masoudies
سه شنبه 27 فروردین 1392, 23:31 عصر
سلام خسته نباشید
میخوام بدونم با VB یا دلفی میشه کدی نوشت که در صورت اجرای اون پرینترهای مجازی رو غیر فعال کنه؟
همونطور که میدونید تو قسمت پرینتر هم میتونید پرینت واقعی روی کاغذ بگیرید، و هم میتونید بوسیله نرم افزارهایی اون فایل پرینتر رو به صورت PDF خروجی بگیرید که این میشه مجازی.
حالا من میخوام فقط در قسمت پرینت، پرینترهای واقعی فقط نشون داده بشوند.

m.4.r.m
سه شنبه 27 فروردین 1392, 23:37 عصر
فکر نکنم بشه آخه تشخیص وی بی به تعداد پرینتر هاست که وجود داره حالا واقعی یا مجازی .

masoudies
چهارشنبه 17 مهر 1392, 08:20 صبح
سلام

من موفق شدم
با روش من براحتی میتوان چاپگر مجازی و واقعی را تشخیص داد حتی اگر اسم چاپگر و یا پورت مورد نظر تغییر نام پیدا کند

موفق باشید

سلام و ممنون آقا رامین
این فایل نمونه ای که گذاشتید رو وقتی اجرا میکنم و کلید searching رو میزنم، خطای Run-time error 9 میده!

raminshahmoradi
جمعه 19 مهر 1392, 08:35 صبح
سلام من برنامه رو روی سیستم های مختلف اجرا کردم و هیچ مشکلی نداره

raminshahmoradi
جمعه 19 مهر 1392, 08:39 صبح
در ضمن آقای " vbhamed" قرار نیست که همه چی حاضری باشه باید اگه براش مهمه یکم روش وقت بزاره در ضمن هر کس برنامه رو ببینه راحت متوجه میشه من چطور متوجه مجازی بودن چاپگر میشم

پس لطف کن که برنامه رو پاک میکنی خودت سورس رو براش بنویس !

در ضمن ایشان با موبایل من تماس گرفت و من براش توضیح دادم چیکار کنه

vbhamed
جمعه 26 مهر 1392, 09:38 صبح
سلام
دوست گرامي

اينجا يك تاپيك آموزشي هست، وقتي شما يك فايل اجرايي ميزاري و شماره تماس هم ميدي دو تا مسئله بوجود مياد

1 - ممكنه فايلي كه گذاشتيد كد مخرب داشته باشه
2 - اين تصور پيش مياد كه هدف مالي از اين كار داريد

البته منظور من دقيقا شما نيستي و نمي‌خوام بگم هدف شما اينها بوده، اين يك مسئله كلي هستش، ضمنا ما جايي نگفتيم شما متوجه مجازي بودن چاپگر نشدي
اگر راه حلي براي مشكل دوستمون هست خب مثل همه به صورت سورس قرار بدين تا استفاده كنه يا اگر نمي‌تونيد سورستون رو بزارين ميتونين راهنماييش كنين تا خودش پيدا كنه و اگر هم نياز به توضيحات بيشتر هست مي‌تونين از پيام خصوصي استفاده كنين و يا نهايتا شماره تلفن رو در پيام خصوصي بدين