ورود

View Full Version : ریسورس کردن یک فایل exe و قرار دادن داخل dll

masoudies
چهارشنبه 28 فروردین 1392, 07:01 صبح
سلام
خسته نباشید.
من اخرین آموزش این صفحه که آقای @object-paskal زحمتش رو کشیده بودند دیدم. نحوه تبدیل ریسورسها به dll و استفاده از آن.

http://www.irstu.com/?p=8490

حالا سوال بنده اینه که امکانش هست که یک فایل exe رو به عنوان ریسورس تبدیل به dll کرد؟

من با فلش یه فایل exe ساختم که کنار این فایل یک تصویر هم وجود داره که داخل فایل exe فلشی لود میشه.

حالا من قصد دارم با دلفی این 2 فایل، یعنی تصویر و فایل اجرایی رو داخل یک dll بذارم تا کسی بهش دسترسی نداشته باشه و با فراخونی فایل دلفی اون 2 تا داخل حافظه لود بشن و استفاده بشن.

آیا امکانش هست؟
آیا با انجام این کار فایل اگزه فلش میتونه مسیر تصویر رو داخل حافظه شناسایی کنه؟

تشکر از لطفتون

lord_viper
چهارشنبه 28 فروردین 1392, 08:48 صبح
فکر کنم پکر molebox این کارو براتون انجام میده

masoudies
چهارشنبه 28 فروردین 1392, 09:42 صبح
فکر کنم پکر molebox این کارو براتون انجام میده

میتونید توضیح بیشتر بدید؟
molebox چیه وچطوری میتونم اطلاعات بیشتری در موردش بدست بیارم؟

Mask
چهارشنبه 28 فروردین 1392, 12:39 عصر
میتونید توضیح بیشتر بدید؟
molebox چیه وچطوری میتونم اطلاعات بیشتری در موردش بدست بیارم؟
و اینجا بود که خدا گوگل رو آفرید:

با استفاده از این نرم افزار تمامی اطلاعات بسته نرم افزاری شما با هم ادغام شده و تحت یک فایل اجرایی در می‌آید. فایلهای نهایی تولید شده برنامه اصلی را حفظ کرده و بدون باز شدن روی هارد در رم کامپیوتر کاربر اجرا خواهد شد. در نتیجه نرم افزار و محصول تولید شده شما از دست سود جویان و کرکرها در امان خواهد بود. این نرم افزار تمامی فایلهای صوتی و تصویری و فایلهای ocx و dll و در نهایت فایلهای اجرایی شما را فشرده کرده و تحت الگوریتم خاصی کدگذاری می‌کند تا امکان مشاهده و تغییر در فایلهای شما وجود نداشته باشد. از جمله ویژگیهای این نرم افزار این است که برخلاف سایر نرم افزارهای دیگر، محتوای محصول فشرده شده را در هارددیسک (در پوشه temp) بارگذاری نمی‌کند و محصول فشرده شده شما در حافظه رم سیستم کاربر باز شده و محتوای آن اجر خواهد شد.
گاهی اوقات برنامه نویسان حرفه ای برای نرم افزارها یا فایل های خود زحمات بسیاری کشیده و زمان زیادی صرف کرده تا برنامه ای کاربردی را برای کاربران تدارک ببینند اما بسیاری از کاربران سعی در کرک کردن این نرمه افزار ها داشته و قصد دسترسی به سورس های برنامه را دارند تا آنها را ریسورس کنند و به نفع خود به نتیجه برسانند.

وظیفه نرم افزار MoleBox این است که به لحاظ امنیتی برنامه یا فایل شما را پک کرده و امنیت آن را بسیار افزایش داده تا زحمات شما برنامه نویسان بی نتیجه نماند.
یا
http://barnamenevis.org/showthread.php?167924-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%81%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D8%A7%D8%B2-%D9%86%D8%B1%D9%85-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%D8%B1-MoleBox-Pro

masoudies
چهارشنبه 28 فروردین 1392, 16:09 عصر
و اینجا بود که خدا گوگل رو آفرید:

یا
http://barnamenevis.org/showthread.php?167924-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%81%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D8%A7%D8%B2-%D9%86%D8%B1%D9%85-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%D8%B1-MoleBox-Pro

این نرم افزار رو تست کردم، Themedia رو هم تست کردم.
فایل من اگزه Flash هست. ولی هیچ کدوم نتونستند خروجی درست بهم تحویل بدهند و فایل اجرا نشد...

شما خودتون انجام دادید؟

lord_viper
چهارشنبه 28 فروردین 1392, 16:39 عصر
من 3 سال پیش برای پروزه ای ازش استفاده کردم مشکلی هم نداشتم
فایل exeفلشتو به عنوان exe اصلی بده و اون فایل swf فلشتو هم به عنوان فایل جانبی
فکر نکنم مشکل خاصی وجود داشته باشه

masoudies
جمعه 30 فروردین 1392, 20:48 عصر
با تشکر از دوستان بالاخره تونستم با نرم افزار The Enigma Protector این عمل رو انجام بدم.

اما بنده میخوام یه کار دیگه هم بکنم.
این اگزه فلش رو به عنوان ریسورس وارد دلفی کنم و با اگزه دلفی اجراش کنم.
فراخونی اگزه از ریسورس چطوریه؟