ورود

View Full Version : کاهش حجم بانک اطلاعاتی

simaemadi
چهارشنبه 28 فروردین 1392, 22:14 عصر
سلام میشه برای من روش های کاهش دادن حجم اطلاعات جدول ها رو بگید ؟؟ ممنون
(اگه سوال تکراری معذرت میخوتم هرچی گشتم چیزی پیدا نکردم)

phpeproject.ir
چهارشنبه 28 فروردین 1392, 22:19 عصر
با نرمال سازی در تحلیل دیتابیس میشه حجم را کنترول کرد

simaemadi
پنج شنبه 29 فروردین 1392, 09:08 صبح
من جایی برای مصاحبه رفته بودم که این سوالو ازم پرسیدن و گفتن راه حل های زیادی داره اگه بازم کسی چیزی میدونه لطفا بگه ممنونم

in_chand_nafar
جمعه 06 اردیبهشت 1392, 22:13 عصر
می دونم از زمان درج مطلب خیلی وقت گذشته اما ترجیح دادم به این موضوع یه اشاره ای بکنم
برای کاهش حجم یه جدول در SQL 2008 به بعد یک Solution به عنوان Compression (فشرده سازی) ارائه شده که به دو صورت است
Row,Page
اگر از این روش ها در جاهای مناسب خودش استفاده کنید علاوه بر کاهش حجم (در برخی مواقع) افزایش Performance رو هم خواهید داشت (البته این موضوع ارتباط مستقیم با قدرت CPU داره. شوربختانه CPU های موجود در اکثر سرور های این ممکلت در حال غاز چرانی هستند چون سرورهای تهیه شده معمولا بیش از نیاز برنامه ها و.... بوده)
در مورد فشرده سازی باید بگم که Column Store Index که در 2012 معرفی شد به طور خودکار از این روش استفاده می کند که حجم ایندکس پایین بیاید و سرعت هم افزایش بالا رود البته معماری این نوع ایندکس هم برای خودش جای بحث داره
-----
در ضمن تا یادم نرفته از این روش توی تهیه Backup هم میشه استفاده کرد حجم Backup پایین می آید و اگر شرایط بالا مهیا شودزمان تهیه نسخه پشتیبان کم هم می شود برای مثال دیتابیسی با حجم 800 گیگابایت داشتیم که Full Backup اون روی SAN (با کانفیگ مناسب و...) حدود 1.40 الی 2 ساعت طول می شد با Compression نسخه پشتیبان حجم اون به زیر 300 گیگابایت و زمان تهیه به حدود 45 دقیقه رسید. این موضوع رو توی یکی از سازمان هایی که باهشون کار می کردم راه اندازی کردیم و به خوبی ازش جواب گرفتیم