View Full Version : نمیتونم وارد یاهو مسنجر بشم
elena
پنج شنبه 29 فروردین 1392, 22:01 عصر
سلام،مدتی هست که نمیتونم وارد ایدیم بشم،نمیدونم مشکل از کجاست،وارد ایمیلم میشم ولی یاهو مسنجر نمیتونم برم،قبلا از طریق سایت یاهو میتونستم گفتگوی زنده داشته باشم الان اون هم نمیشه:ناراحت::افسرده:
M0TR!X
پنج شنبه 29 فروردین 1392, 22:39 عصر
از فیلتر شکن استفاده کردین ؟ یه بار مسنجر رو پاک کنید دوباره نصب کنید.
بیشتر به خاطر استفاه از فیلترشکن ultra هست. البته بعضی اوقات رخ میده.
elena
جمعه 30 فروردین 1392, 13:53 عصر
از فیلتر شکن استفاده کردین ؟ یه بار مسنجر رو پاک کنید دوباره نصب کنید.
بیشتر به خاطر استفاه از فیلترشکن ultra هست. البته بعضی اوقات رخ میده.چند وقت پیش از فیلتر شکن استفاده کردم،مسنجر هم حذف و دوباره نصب کردم ولی مشکلم حل نشد
hassan53
شنبه 31 فروردین 1392, 20:22 عصر
موقعی که لاگین نمیشه و اون پنجره ظاهر میشه یه دکمه ای هست که دقیقا یادم نیست اسمش چیه!ولی به مفهوم عیب یابی هست اونو بزنید تا چک کنه بعد ببینید چی نوشت.
می تونید اون متنو اینجا هم بزارید تا دوستان نظر بدن!
elham1611
شنبه 31 فروردین 1392, 20:57 عصر
internet explorer رو باز کن و توی connectiom ببین تیک proxy فعاله برش دار
یاهو میل مسنجر رو از ورژن قدیمی صندوق پستیش برداشته
elena
یک شنبه 01 اردیبهشت 1392, 16:27 عصر
internet explorer رو باز کن و توی connectiom ببین تیک proxy فعاله برش دار
یاهو میل مسنجر رو از ورژن قدیمی صندوق پستیش برداشتهمن از مرورگر موزیلا استفاده میکنم،برای یاهو مسنجر هم پیغام میده که کانکشن رو چک کنید
FastCode
یک شنبه 01 اردیبهشت 1392, 23:34 عصر
من از مرورگر موزیلا استفاده میکنم،برای یاهو مسنجر هم پیغام میده که کانکشن رو چک کنید
برنامه های ویندوز به طور پیشفرض از تنظیمات ویندوز استفاده میکنند و راه تغییرشون معمولا تنظیمات Internet Explorer هستن
اگر در firefox به صفحه about:config برید و مقدار network.proxy.type رو مساوی ۱ قرار بدید فایرفاکس از تنظیمات ویندوز استفاده میکنه.(البته در صورتی که از extension هایی مثل foxyproxy استفاده نکنید.)اگر در این حالت مرورگر فایرفاکس شما هم از کار بیافته یعنی احتمالا مشکل از تنظیمات ویندوز هست که همونطوری که توضیح دادن باید اصلاح کنید.
اگر من بودم به جای این همه آزمایش مستقیما همونجا رو نگاه میکردم.
elena
دوشنبه 02 اردیبهشت 1392, 10:22 صبح
برنامه های ویندوز به طور پیشفرض از تنظیمات ویندوز استفاده میکنند و راه تغییرشون معمولا تنظیمات Internet Explorer هستن
اگر در firefox به صفحه about:config برید و مقدار network.proxy.type رو مساوی ۱ قرار بدید فایرفاکس از تنظیمات ویندوز استفاده میکنه.(البته در صورتی که از extension هایی مثل foxyproxy استفاده نکنید.)اگر در این حالت مرورگر فایرفاکس شما هم از کار بیافته یعنی احتمالا مشکل از تنظیمات ویندوز هست که همونطوری که توضیح دادن باید اصلاح کنید.
اگر من بودم به جای این همه آزمایش مستقیما همونجا رو نگاه میکردم.ببخشد من network.proxy.type رو نتونستم پیدا کنم:افسرده:
FastCode
دوشنبه 02 اردیبهشت 1392, 14:37 عصر
میتونید از گزینه جست و جو استفاده کنید.
103184
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.