ورود

View Full Version : سوال: از مخابرات IP Valid خریدم. نمی تونم به سرور آی پی بدم

ali_reza_nazari
شنبه 31 فروردین 1392, 01:00 صبح
سلام
یک مودم CNet بی سیم دار و 4 پورت داریم
یک سرور 2003
دیتابیس اسکیوال سرور 2005

مقدمه : سیستم فوق در آموزشگاه کامپیوتر می باشد و سایر کارآموزان به دیتابیس آن وصل می شدند
کارآموزان از طریق اینترنت مودم و با استفاده از dhcp مودم از اینترنت استفاده می کردند

نتیجه : مخابرات آی پی ولید رو به ما داد و گفت مودم رو توی حالت بریج ببریم
مودم رو بردیم. الان فقط سرور از طریق کانکشن روی کارت شبکه می تونه به اینترنت وصل بشه و آی پی ولید رو بگیره
مشکل : سایر کارآموزان نمی توانند به سرور وصل بشوند
سایر کار آموزان نمی توانند از اینترنت استفاده کنند

درخواست : روشی برای استفاده همه از اینترنت + ای پی ولید برای سرور که بشه از بیرون به اون وصل شد

مشاوره : دیگران گفتند ممکن است با کانفیگ مودم بشود سیستم Nat را راه اندازی کرد که مثلا 1.2.3.4:1111 به سرور مورد نظر برود و بقیه کارآموزان از اینترنت دی اچ سی پی مودم استفاده کنند

ali_reza_nazari
شنبه 31 فروردین 1392, 23:25 عصر
عملی نیست؟؟
نمیشه یک اینترنت ای پی ولید رو با شماره پورت به دو دستگاه مثل دوربین و سرور و بدون پورت به کلاینت ها از طریق دی اچ سی پی متصل کرد؟

m-rezaee
یک شنبه 01 اردیبهشت 1392, 00:27 صبح
بله آقا امکان پذیر است. باید NAT در مودم تنظیم کرد.

ali_reza_nazari
یک شنبه 01 اردیبهشت 1392, 01:28 صبح
من گزینه نت در مودم رو ندیدم
مدل مودم CNet هست
میشه کمی راهنمایی بفرمایید؟

zerounderline
یک شنبه 01 اردیبهشت 1392, 05:44 صبح
سلام دوست من شما مشکل کم مبهم توضیح دادی من نفهمیدم چی شد .
به نظر من اگه بخوای از اینترنت برای همه سیستم هات استفاده کنی چند تا راه داری 1-بیای ip valid به عنوان gateway قرار بدی 2- اینترنت بیای به بقیه سیستم share کن و ...

نسبت به سوال بعدی شما اینکه از بیرون بهش کانکت بشی بله از طریق ریموت میتوانی این کار بکن

س -- نمیشه یک اینترنت ای پی ولید رو با شماره پورت به دو دستگاه مثل دوربین و سرور و بدون پورت به کلاینت ها از طریق دی اچ سی پی متصل کرد؟

بله میشه شما میتوانی با subnetting هر چند subnet در خود شبکه بسازید و یا به ماشین های دیگه اختصاص بدی

اگه داری از ویندوز سرور استفاده میکنی دستت خیلی باز و خیلی کارها میتوان تو شبکه ات انجام بدی

hraeissi
یک شنبه 01 اردیبهشت 1392, 07:20 صبح
سلام
یک مودم CNet بی سیم دار و 4 پورت داریم
یک سرور 2003
دیتابیس اسکیوال سرور 2005

مقدمه : سیستم فوق در آموزشگاه کامپیوتر می باشد و سایر کارآموزان به دیتابیس آن وصل می شدند
کارآموزان از طریق اینترنت مودم و با استفاده از dhcp مودم از اینترنت استفاده می کردند

نتیجه : مخابرات آی پی ولید رو به ما داد و گفت مودم رو توی حالت بریج ببریم
مودم رو بردیم. الان فقط سرور از طریق کانکشن روی کارت شبکه می تونه به اینترنت وصل بشه و آی پی ولید رو بگیره
مشکل : سایر کارآموزان نمی توانند به سرور وصل بشوند
سایر کار آموزان نمی توانند از اینترنت استفاده کنند

درخواست : روشی برای استفاده همه از اینترنت + ای پی ولید برای سرور که بشه از بیرون به اون وصل شد

مشاوره : دیگران گفتند ممکن است با کانفیگ مودم بشود سیستم Nat را راه اندازی کرد که مثلا 1.2.3.4:1111 به سرور مورد نظر برود و بقیه کارآموزان از اینترنت دی اچ سی پی مودم استفاده کنند

با سلام
متاسفانه سیستم مخابرات به قدری پیشرفته است که ما کم آوردیم
شما در صورتیکه از سیستم بریدج استفاده نمائید امکان این مسئله در هنگامی برای شما میسر خواهد شد که سرور شما به برنامه هایی مجهز باشد که بتواند اینترنت به اشتراک بگذارد .
لذا برای حل این مشکل باستی اینگونه برنامه ها را بر روی سرور خود نصب نمائید و یا اینکه با مخابرات در خصوص راه اندازی سرویس PPOE بر روی مودم خود مذاکره نمائید تا مشکل حل شود
موفق باشید

davood59
یک شنبه 01 اردیبهشت 1392, 08:35 صبح
متاسفانه سیستم مخابرات به قدری پیشرفته است که ما کم آوردیم
آقای رئیسی ؛ این برای من سوال شده که در این گونه موقعیتها چه تفاوتی است که میگویند Bridge بزنید؟ مگه وقتی به شما Valid Ip میدن فرقی میکنه که شما چجوری به اینترنت وصل شی؟ بحث پروتوکل خاصی مطرحه؟

ali_reza_nazari
یک شنبه 01 اردیبهشت 1392, 10:24 صبح
من به مخابرات گفتم حالا که بریج هست لطفا یوزر و پسورد رو بردارید که من بتونم کانکشن رو اشتراک بگذارم
گفتند نمی شود
باید یک کانکشن دیگر روی کارت شبکه با یوزر و پسورد بزنید تا اون به اینترنت وصل بشه و
اگه می خواهید سرور و یک سیستم دیگه با پورت از هم جدا بشن باید
PPOE
بزنید و یوزر و پسورد رو توی اون بدید
بعد اگه بلد هستید با Nat و پورت به به سیستم مستقیم وصل بشید و بقیه کاربران به صورت DHCP وصل بشوند

مشکل :
یک آموزشگاه کامپیوتر داریم
یک مودم دارم با ای پی ولید و یوزر و پسوردی که مخابرات داده
یعنی یک کارت شبکه فیزیکی متصل به مودم - یک کانکشن دارای یوزر و پسورد روی اون کارت شبکه
اشتراک گذاری هم کردم. قاطی کرد. الان دیگه وقتی share رو انتخاب می کنم ارور می ده
یک سرور 2003 دارم
اسکیوال سرور دارم که 2 پورت 1433 و 1033 رو استفاده می کنند

نیاز من :
وصل شدن از طریق اینترنت به پایگاه داده اسکیوال سرور
وصل شدن سیستم های آموزشگاه به اینترنت مذکور

mhsaleh
یک شنبه 01 اردیبهشت 1392, 21:45 عصر
من به مخابرات گفتم حالا که بریج هست لطفا یوزر و پسورد رو بردارید که من بتونم کانکشن رو اشتراک بگذارم
گفتند نمی شود
باید یک کانکشن دیگر روی کارت شبکه با یوزر و پسورد بزنید تا اون به اینترنت وصل بشه و
اگه می خواهید سرور و یک سیستم دیگه با پورت از هم جدا بشن باید
PPOE
بزنید و یوزر و پسورد رو توی اون بدید
بعد اگه بلد هستید با Nat و پورت به به سیستم مستقیم وصل بشید و بقیه کاربران به صورت DHCP وصل بشوند

مشکل :
یک آموزشگاه کامپیوتر داریم
یک مودم دارم با ای پی ولید و یوزر و پسوردی که مخابرات داده
یعنی یک کارت شبکه فیزیکی متصل به مودم - یک کانکشن دارای یوزر و پسورد روی اون کارت شبکه
اشتراک گذاری هم کردم. قاطی کرد. الان دیگه وقتی share رو انتخاب می کنم ارور می ده
یک سرور 2003 دارم
اسکیوال سرور دارم که 2 پورت 1433 و 1033 رو استفاده می کنند

نیاز من :
وصل شدن از طریق اینترنت به پایگاه داده اسکیوال سرور
وصل شدن سیستم های آموزشگاه به اینترنت مذکور

شما اول از همه به صورت کاملاً ساده مودم خود را کانفیگ کنید تا با استفاده از کانکشن PPPoE به اینترنت وصل شود و سیستم های متصل به مودم به راحتی بتوانند به اینترنت دسترسی داشته باشند. با انجام این کار IP ولید روی مودم شما ست خواهد شد و برای اینکه آن را به سمت مقصد مورد نظر خود هدایت کنید در منوی مودم خود، زیر مجموعه NAT به دنبال گزینه ی Port Forwarding و یا مشابه آن باشید. در این بخش پورت ورودی و IP و پورت خروجی را می توانید مشخص کنید. و به این صورت به راحتی به سرور خود یا هر چیز دیگه داخل شبکه دسترسی پیدا کنید.

ali_reza_nazari
یک شنبه 01 اردیبهشت 1392, 23:24 عصر
تصویر زیر رو ببنید
من در قسمت لوکال 192.168.1.2 رو دادم همچنین در قسمت لوکال پورت : 1030-1050 رو دادم
و در قسمت ریموت هم آی پی ولید رو دادم و با همون رنج پورت بالا
همچنین دو پورت 3389 و 3399 رو هم برای ریموت دسکتاپ دادم
protocol : both , interface ; any
یعنی شد 3 تا ردیف
اولی برای اسکیوال سرور - البته فقط 1043 و 1039 لازم بود ولی من رنج کامل دادم
دومی برای ریموت دسکتاپ
ولی وقتی از جای دیگه خواستم ریموت بشم و آی پی ولید رو دادم، متاسفانه ریموت نشد
اسکیوال سرور هم نتونست وصل بشه
به نظر شما مشکل از کجاست؟
103170

m-rezaee
دوشنبه 02 اردیبهشت 1392, 21:40 عصر
لطفا تنظیمات زیر را انجام دهید
port forwarding:enable
protocol: both
local ip: ip کامپیوتر و یا دوربین در شبکه داخلی مثلا 192.168.1.3
Local port مثلا برای ریموت دسکتاپ 5900
remote port مثلا 8080 یا هر چیز دیگه ای که well known نباشد

ali_reza_nazari
دوشنبه 02 اردیبهشت 1392, 23:38 عصر
سلام
ریموت آی پی همون آی پی مخابرات باشه؟
الزاما باید ریموت پورت با ربموت دسکتاپ فرق کنه یا میشه یکی باشه؟

hraeissi
سه شنبه 03 اردیبهشت 1392, 07:20 صبح
آقای رئیسی ؛ این برای من سوال شده که در این گونه موقعیتها چه تفاوتی است که میگویند Bridge بزنید؟ مگه وقتی به شما Valid Ip میدن فرقی میکنه که شما چجوری به اینترنت وصل شی؟ بحث پروتوکل خاصی مطرحه؟

bridge در این وضعیت کانکشن توسط کاربر زده می شود و سیستم سرویس دهنده به شما IP خاص شما تخصیص می دهد
PPOE سیستم هایی همچون مودم و یا فایروال های سخت افزاری که این قابلیت را داشته باشند کار ارتباط را بصورت اتوماتیک انجام می دهند و IP اتوماتیک تخصیص داده می شود

در خصوص سئوال آخر هم فرقی نمی کنه ولی بایستی ببینید که سرویس دهنده به شما سرویس می دهد و آیا امکانات مربوطه را دارد.

m-rezaee
سه شنبه 03 اردیبهشت 1392, 09:22 صبح
بله ریموت آی پی همون آی پی مخابرات است.
پورت ریموت و لوکال پورت می تواند با هم برابر باشد.

ali_reza_nazari
سه شنبه 03 اردیبهشت 1392, 09:33 صبح
در مقابل لوکال پورت و ریموت پورت دو رنج عدد وجود دارد
مگر نباید یک عدد تعریف کنیم
چرا جای 2 عدد وجود دارد؟

m-rezaee
سه شنبه 03 اردیبهشت 1392, 17:22 عصر
هر دو عدد را یکسان بزنید.

hraeissi
جمعه 06 اردیبهشت 1392, 08:35 صبح
در مقابل لوکال پورت و ریموت پورت دو رنج عدد وجود دارد
مگر نباید یک عدد تعریف کنیم
چرا جای 2 عدد وجود دارد؟

بایستی باشد زیرا به راحتی میتوانید از یک پورت غیر استاندارد به یک پورت استاندارد هدایت شوید به طور مثال شما میتوانید برای ریموت بگید از 3333 خارجی به پورت استاندارد سیستم مربطوه هدایت شوید
این مسئله امنیت خوبی را ایجاد خواهد کرد

ali_reza_nazari
دوشنبه 09 اردیبهشت 1392, 22:46 عصر
منظورم دو عدد مربوط به لوکال پورت بود
یعنی به جای اینکه بگوییم پورت 3333 - میشه بگیم 3333 تا 4444
چرا محدوده رنج دارد؟

hraeissi
چهارشنبه 11 اردیبهشت 1392, 07:01 صبح
بله معمولاً در این روش شما میتوانید از رنج استفاده کنید که کاربرد زیادی دارد

بسته به نوع کار و طرح میتوانید استفاده کنید مثال خاصی نداره که بگم