ورود

View Full Version : سوال: نحوه و چگونگی راه اندازی Mail server جهت ارسال گروهی گزارشات مورد نظر

davood59
شنبه 31 فروردین 1392, 08:10 صبح
سلام دوستان؛
وقت همه شما بخیر و خوشی انشاءا...
ازتون یک سوال داشتم؛ هر چند جستجو هم کردم و یکی دو مورد تاپیک در این زمینه دیدم ولی متاسفانه به جواب خوبی نرسیده بودند.
ببینید ما یک نرم افزار داریم که در اون امکانی تعبیه شده که میتونه (بعنوان مثال گزارشات حسابداری) رو به ایمیل اشخاص بفرسته.
وقتی که با مسئول اون شرکت در خصوص استفاده از این امکان صحبت کردم؛ گفت که باید mail server رو راه اندازی کنید تا بتونید از طریق نرم افزار ما گزارشات رو به ایمیل اشخاص بفرستین.
سوالم اینجاست که ویندوز سروری که من نصب کردم widows server 2003 Enterprise هستش! IIS هم فعاله؛ حالا چه کاری باید انجام بدم که Mail server ما راه اندازی بشه و بتونم از نظر صحت اونو تست کنم؟
ضمنا آیا میشه به نرم افزاری مثل اینRaiden RaidenMAILD 1.9.17.2 اطمینان کرد؟ آخه دیدم امکانات جالب و زیادی رو براش نوشته.
با تشکر از شما

amin1softco
شنبه 31 فروردین 1392, 11:53 صبح
عزیزم اگر درست منظورتون را فهمیده باشم شما باید smtp را راه اندازی کنید و اگر روی اینترنت هستید یک ip valid داشته باشه برای راه اندازیش می تونید این آموزش را دنبال کنید : http://www.microsoft.com/technet/prodtechnol/WindowsServer2003/Library/IIS/e4cf06f5-9a36-474b-ba78-3f287a2b88f2.mspx?mfr=true برای اینکه یک میل سرور تمام و کمال داشته باشید پیشنهاد می کنم اکسچینج Exchange Server را نصب کنید و از امکاناتش استفاده کنید .....