View Full Version : نظر شما درباره ی وب سایت
mhmd_07
شنبه 31 فروردین 1392, 20:57 عصر
با سلام به دوستان برنامه نویس
خوشحال میشم نظراتتون رو در مورد وب سایتم بدونم.
» وب سایت (http://www.mhssoft.ir)
با تشکر.
sobhmoud
شنبه 31 فروردین 1392, 21:07 عصر
قشنگ و جالب
DeveloperStudio
شنبه 31 فروردین 1392, 21:21 عصر
با سلام
سایت زیبایی طراحی کردی
ولی یه مقدار سنگینه
فک کنم لودش خیلی طول بکشه !!
ولی ایده هاش عالیه ...
خوشحال می شم به سایت ما هم سری بزنی :
http://developer1.ir
dousti_design
شنبه 31 فروردین 1392, 21:21 عصر
در حد مبتدی هست. سرعت لود پایینه گرافیکش هم زیاد جالب نیست. اون کلاغه با اون چراغی که روشن خاموش میشه جالب نیستن
meisam3322
شنبه 31 فروردین 1392, 22:26 عصر
این سایت آدمو کلافه میکنه. گرافیک سایت که از همه چیز مهمتره ، خیلی ضعیفه
mehbod.rayaneh
شنبه 31 فروردین 1392, 22:50 عصر
با آقا میثم موافقم! رو گرافیک بیشتر کار کنید! من ک چیزی ازش سر در نیاوردم!!! :لبخند:
mhmd_07
شنبه 31 فروردین 1392, 22:53 عصر
ممنون از نظرات
آخه راستش میدونین قرار بود به شکل یه سرزمین عجایب درش بیارم
کلاغ و فانوس و اون آدمکه که چشمک میزنه برای همین
بعدش میخواستم بک گراند صفحه به صورت راندوم روز و شب بشه
که دارم روشون کار میکنم
اما فک نمیکنم گرافیکش ضعیف باشه،به هر حال ممنون
Arcsinos
شنبه 31 فروردین 1392, 23:10 عصر
خوشحال میشم نظراتتون رو در مورد وب سایتم بدونم.
با تشکر.
داداش میگم مطمئنی این سایته؟؟؟؟؟؟ به نظر میاد فتوشاپ باشه هاااااا.....
نه به اون اوایل وب که به جز متن (HTML) چیز دیگه ای تو Browser نمی دیدی نه به این اواخر که جز عکس چیز دیگه ای نمی بینی، خدا رحم کند.
ولی اگه بخوام حقیقت ماجرا رو بگم فتوشاپش انصافا دارم میگم حرفه ای، خوب کار شده فقط بهتر بود به جای سایت اسم Simple Web Page رو روش میذاشتی...
موفق و پیروز باشی
SlowCode
شنبه 31 فروردین 1392, 23:11 عصر
راستش فکر کنم اشیائی که گذاشتی همینجوری بوده و از روی حساب نبوده! مثلا اون دایره های سیاه واسه چی هست؟ یا اون گردی حاشیه نمونه کار!
تو استفاده از رنگ ها دقت کن، مثلا روی ابر محمد رو با فونت سفید نوشتی که دیده نمیهش. یا welcome اصلا به چشم نمیاد.
آیکون ها با هم همخوانی ندارن، یکی سیاه و سفید و تخت هست اون یکی رنگی و سه بعدی! رو چیدمانشون هم دقت کن.
مکان copyright هم مناسب نیست.
صفحه تماس با ما جالب نیست.
بزرگترین مشکلی که به نظرم میرسه اینه که حاشیه ها رو خیلی زیاد گرد میکنی، اگه زیاد میخوای گرد باشن 10 پیکسل بده.
شرمنده اگه زیاد انتقاد کردم:بامزه:
به خاطر پیشرفتت اینا رو گفتم.
mhmd_07
شنبه 31 فروردین 1392, 23:22 عصر
خیلی کمک کردین ممنون اما واقعیتش فک نمیکردم انقدی که میگین گرافیکش ضعیف باشه
از نظر "آقا میثم" کلافه بودن هم فک میکنم به خاطر شلوغی سایت هست که اونم اگه توسایت های فلش قوی دیده باشین از این هم شلوغ تره
از نظر رنگ بندی هم من خودم به شخصه تمرکزز بیشترم در طراحی قرار دادن مناسب اشیا در کنار هم و به خصوص رنگ هاست که خیلی رعایت میکنم
و اینو بگم که این دومین سایتی هست که من تازه زدم.
mhmd_07
یک شنبه 01 اردیبهشت 1392, 13:09 عصر
دوستان این سایت بدون اجازه من آپ شده و قرار نبود جز نمونه کارهام باشه
و الان سایت بسته شده.
این تایپیک هم بسته شد.
با تشکر از تمامی دوستان.
cardano7
یک شنبه 01 اردیبهشت 1392, 17:58 عصر
هر گونه تصویر متحرک در سایتت رو حذف کن. این تبلیغ ها مردم را فراری میده. کسی هم روی اونها کلیک نخواهد کرد. هیچ کس نمی تونه با زور تبلیغی رو نشون مردم بده. یادتون هم باشه که کاربر بدون اسکرول کردن ماوس باید بتونه بخشی از محتوای سایت را ببینه. این قدر تبلیغ بالای سایت گذاشتید که همه ی مردم همون اول کار که سایت را باز می کنند و محتوای اون را نمی بینند، همون جوری سایت را هم می بندند.
کلا اگر نگاهی به سایت بندازیم حتی بدون دیدن نوشته ها کاملا مشخص هست که این سایت، توسط دوستان هموطن نوشته شده. بسیاری از سایت های ایرانی شلوغ، پر از تصاویر متحرک و بدون توجه به سایت های استاندارد و موفق دنیا نوشته می شوند. من اگر وب سایتی طراحی کنم، اولین کاری که می کنم کپی کردن تمپلیت های سایت های موفق دنیا هست. اگر هم فکر می کنید این کار صحیح نیست، می تونید اول تمپلیت های خوب و رایگان را از جایی دانلود کنید و بعد اون را با ایده گرفتن از دیگر سایت های خوب و نیز سلیقه ی خودتون، دوستانتون و حتی کاربرانتون کم کم تغییر دهید.
به نظر من قبل از اینکه به گرافیک فکر کنی، به محتوا باید فکر کرد. سایت قراره چه کاری برای مردم بکنه که قانع بشوند اون را به سایت های دیگر ترجیح بدهند؟ خیلی ایده ها هست که هنوز فارسی سازی نشده و این خلا می تونه توسط شما پر بشه. مثلا همین سایت فروم barnamenevis گرافیک آن چنان خاصی هم نداره اما مردم را با محتوای خوب جذب می کنه کاری که دیگر سایت های فارسی انجام نمی دهند.
حدس می زنم سایت با دروپال نوشته شده باشه. لینک های شما کثیف:بامزه: هستند. در بخش کانفیگ اونها را تمیز بکنید.
استفاده از طیف های رنگ سایتت را بهتر جلوه داه.
نوار صورتی پایین را هم حذف کنی بهتره.
در مورد http://developer1.ir هم باید بگم تصاویر متحرک کمتری داره که خوبه. ولی بهتره که در css عمق سایه ها کمتر بشه.
نظرات من یک ذره تلخ بود به دل نگیر :لبخند:
DeveloperStudio
یک شنبه 01 اردیبهشت 1392, 19:11 عصر
دوستان عزیزی که نظر دادن ، اگر درباره سایت ما یعنی www.Developer1.ir (http://www.Developer1.ir)هم توصیه یا نظری دارین اعلام کنین خیلی خوشحال می شیم ،
ما تصمیم داریم تا قالب سایت رو کلا عوض کنیم و از نظرات شما بهره بگیرم ...
موفق باشید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.