ورود

View Full Version : طراحی وب سایت زیر

Tarragon
شنبه 31 فروردین 1392, 21:35 عصر
سلام
یکی از دوستان بسیار عزیزم یه طراحی بسیار عالی روی سایتم کردند.
خواستم نقطه نظرات شما رو درباره ی سایت بدونم.
آدرس: http://www.irankhabar.net
لطفا همه چیز رو بدون خجالت بگید و یه نمره از بیست هم به طراحی سایت بدید.

mehbod.rayaneh
شنبه 31 فروردین 1392, 22:47 عصر
در عین سادگی زیباست.
17.75 :لبخند:
موفق باشید

سعید کشاورز
شنبه 31 فروردین 1392, 23:30 عصر
سایت زیباست..اما به نظرم مناسب نیست واسه یه سایت خبری..
سایت های خبری میشه گفت یه سبک مشخص دارن واسه نمایش خبر..tabnak.ir بری میفهمی منظورم چیه

khanlo.javid
یک شنبه 01 اردیبهشت 1392, 09:00 صبح
از نظر طرح یه مقدار سادست چون وب سایت های خبر بیشتر دارای عکس هستن یعنی خبر ها بر اساس عکس منتشر میشن ولی من تو وب سایت شما عکسی ندیدم بهتره یه مقدار رو طرحتون کار کنید .

موفق باشید.

Tarragon
یک شنبه 01 اردیبهشت 1392, 13:51 عصر
از نظر طرح یه مقدار سادست چون وب سایت های خبر بیشتر دارای عکس هستن یعنی خبر ها بر اساس عکس منتشر میشن ولی من تو وب سایت شما عکسی ندیدم بهتره یه مقدار رو طرحتون کار کنید .

موفق باشید.

کجاش عکس بزارم؟

سعید کشاورز
یک شنبه 01 اردیبهشت 1392, 14:48 عصر
کجاش عکس بزارم؟

شما سایت های خبری برید متوجه میشید...یه سری ماژول های خبری وجود دارن که یه تصویر از خبر دارن + یه مقدمه کوتاه و لینک کامل خبر..
کلا نمونه های خبری تابناک ، خبر آنلاین و.. رو ببینید متوجه میشید

khanlo.javid
یک شنبه 01 اردیبهشت 1392, 15:25 عصر
کجاش عکس بزارم؟

بهتره قبل اینکه دوباره دست به تغییر بزنید یه سایت خبری رو ببینید و از اون الگو برداری کنید.

cardano7
یک شنبه 01 اردیبهشت 1392, 15:37 عصر
سایتتون باید چند تا از خبرهای تاپ را هم در یک کادر نشون بده تا اشتهای بازدید کننده ها برای دیدن اون ها بالاتر بره.
از رنگ ها می تونی بهتر استفاده کنی تا سایتت بی روح نباشه. تمام کادرهای شما یک شکل به نظر می رسند. اگر من جای شما می بودم از آیکن ها هم استفاده می کردم برای راهنمایی چشم کاربران برای بهتر پیدا کردن مقوله ها.
این (http://builtwith.com/irankhabar.net) هم ابزار جالبیه ولی فریم ورک شما را نشون نمیده. به نظر می رسه که فقط یک php ساده باشه. شما با چه فریم ورکی می خواهید سایت را بالا بیارید؟

حالا یک بهونه ای دست من اومد که این سوال را هم از دوستان اینجا بپرسم. تو ایران بچه های خلاق زیادی هستند که از این جور ایده ها دارند که می تونه جایگزین سایت های زیاد(بالاترین، فیس نما و ... ) باشه. فقط بچه ها نیاز دارند که همه دور هم جمع باشند تا راه خودشون را پیدا کنند. آیا تا حالا حرکتی تو این زمینه انجام شده؟ خودم خیلی ایده ها داشتم مثلا سایت هایی که برای یک شهر کوچک باشده به نظر من بهتر از سایت های جهانی کار می کنه یا مثلا سایتی که بچه ها مقاله های بلاگ هاشون را در اونجا قرار بدند و همه ی اونا مقوله بندی بشوند و شما بتونید از جمع آوری اونها (و با رضایت همه ی اونها) یک کتاب پی دی اف رایگان بسازید و ... . حیف که خیلی از این ایده ها دنبال نمیشوند. و اکثر اونها جواب نمی دهند.

_elhfarzan
یک شنبه 01 اردیبهشت 1392, 15:58 عصر
سلام.اولا یه تایم لاین به سایت اضافه کن.یه لوگو بالای سایت خیلی خیلی کم حجم. ار اس اس چیه؟؟Rss .فونت بالای صفحه تو چشم نمیاد.ضعیفه. www.1rast.com

Tarragon
یک شنبه 01 اردیبهشت 1392, 16:23 عصر
سایتتون باید چند تا از خبرهای تاپ را هم در یک کادر نشون بده تا اشتهای بازدید کننده ها برای دیدن اون ها بالاتر بره.
چشم

از رنگ ها می تونی بهتر استفاده کنی تا سایتت بی روح نباشه. تمام کادرهای شما یک شکل به نظر می رسند. اگر من جای شما می بودم از آیکن ها هم استفاده می کردم برای راهنمایی چشم کاربران برای بهتر پیدا کردن مقوله ها.
اینم چشم

شما با چه فریم ورکی می خواهید سایت را بالا بیارید؟ فریم ورکی در کار نیست بدون فریم ورک کار می کنم.

Tarragon
یک شنبه 01 اردیبهشت 1392, 16:30 عصر
شما سایت های خبری برید متوجه میشید...یه سری ماژول های خبری وجود دارن که یه تصویر از خبر دارن + یه مقدمه کوتاه و لینک کامل خبر..
کلا نمونه های خبری تابناک ، خبر آنلاین و.. رو ببینید متوجه میشید
اون مدل دیگه تقریبا قدیمی شده سایت های جدید این شکلی شدن در ضمن سایت شهر خبر رو نگاه کنید چقدر بزرگه تقریبا این شکلیه.