PDA

View Full Version : حرفه ای: نظر شما در مورد قالب طراحی شده ...

khanlo.javid
یک شنبه 01 اردیبهشت 1392, 11:23 صبح
با سلام خدمت دوستان و مهندستان گرامی :

لطفا نظرات خودتون رو در مورد گرافیک / طرح / رنگبندی / و .... این قالب که طراحی کردم رو بفرمائید .

http://mrkhanlo.xzn.ir/apple/index.html

پیشاپیش سپاس از نظرات شما دوستان ./

pary_daryayi
یک شنبه 01 اردیبهشت 1392, 12:19 عصر
من همیشه قالب های ساده رو دوست داشتم . برای شما هم ساده و قشنگه . فقط شما که استاد جی کوئری هستید ، بهتره بنظرم برای جذابیت بیشتر از جی کوئری و css3 هم استفاده کنید.

mhmd_07
یک شنبه 01 اردیبهشت 1392, 12:26 عصر
خیلی ساده.

khanlo.javid
یک شنبه 01 اردیبهشت 1392, 13:03 عصر
من همیشه قالب های ساده رو دوست داشتم . برای شما هم ساده و قشنگه . فقط شما که استاد جی کوئری هستید ، بهتره بنظرم برای جذابیت بیشتر از جی کوئری و css3 هم استفاده کنید.

ممنون از نظرتون ، ولی باید بهتون بگم این قالب در عرض کمتر از 1 روز تولید شده و اصلا قرار نبود روی هاست و بین نمونه کار هام قرار بگیره ولی خوب دیدم طرح جالبی در اومد و خواستم نظرات دوستان رو بدونم ، در مورد جی کوئری باید بگم بله احتمال داره بیشتر روش کار کنم و از تکنولوژی جی کوئری هم استفاده کنم.

موفق باشید. /سپاس /

کامروا
یک شنبه 01 اردیبهشت 1392, 13:23 عصر
طرح جالبیه...
ولی رنگ پس زمینه سفید واسه این خیلی جالب نیست. میتونی یک خاکستری ملایم بدی به پس زمینه.
رنگ پس زمینه تکس باکس جستجو هم رنگ روشن بذاری بهتره مثلا سفید.
در کل طرح جالبیه.
موفق باشید

سعید کشاورز
یک شنبه 01 اردیبهشت 1392, 14:52 عصر
به عنوان اینکه یه روز براش وقت گذاشتین خوب شده...
اما اگه بیشتر وقت بزارین خیلی بهتر میشه ..به نظرم کارهایی رو که زیاد روش وقت نمیذارین جزء آرشیو نمونه کار قرار ندین چون کسی که میاد نمونه کار های شما رو میبینه فکر میکنه سطح کار شما همین قدره..

khanlo.javid
یک شنبه 01 اردیبهشت 1392, 15:27 عصر
به عنوان اینکه یه روز براش وقت گذاشتین خوب شده...
اما اگه بیشتر وقت بزارین خیلی بهتر میشه ..به نظرم کارهایی رو که زیاد روش وقت نمیذارین جزء آرشیو نمونه کار قرار ندین چون کسی که میاد نمونه کار های شما رو میبینه فکر میکنه سطح کار شما همین قدره..

درسته حق با شماست ولی توانایی 1 روزه ما تا همین قدره دیگه :لبخند::چشمک:

Tarragon
یک شنبه 01 اردیبهشت 1392, 17:12 عصر
ولی در حد 1 روزه خوبه.

mehbod.rayaneh
یک شنبه 01 اردیبهشت 1392, 18:49 عصر
سلام
زیباست!
ب نظر من خوبه!
موفق باشی

meisam3322
یک شنبه 01 اردیبهشت 1392, 20:17 عصر
دوست عزیز بنر و اسلاید تقریبا قابل قبوله ، ولی در ادامه مشخصه که خیلی ضعیف کار شده.

موفق باشید

khanlo.javid
دوشنبه 02 اردیبهشت 1392, 08:35 صبح
دوست عزیز بنر و اسلاید تقریبا قابل قبوله ، ولی در ادامه مشخصه که خیلی ضعیف کار شده.

موفق باشید

درسته دوست عزیز حق با شماست ، چون همکار گرافیستم به دلیل مشکلاتی که دارن نمیتونن با من همکاری کنن و گرافیک این طرح رو خودم پیاده کرد یه مقدار ضعیف کار شد چون من زیاد گرافیست ماهری نیستم .....