View Full Version : سوال: استفاده دیتابیس sql server در mysql?
safa55
یک شنبه 01 اردیبهشت 1392, 22:23 عصر
سلام دوستان
بنده چند مدتی به مشکلی بر خوردم ،آن هم اینکه من یک دیتابیس دارم sql server در pc و یک سایت که با دیتابیس mysql ،حالا نیاز دارم که دیتابیس sql server رو به فایل .sql تبدیل کنم تا بتونم آن را به mysql ،
import کنم .حالا راه حل چی است؟
آیا راهی است؟چطور.
سعید صابری
یک شنبه 01 اردیبهشت 1392, 22:29 عصر
اگر دنبال یک راه حل ساده میگردی از نرم افزار convert دیتابیس استفاده کن مثل ESF_Database_Migration.در غیر اینصورت با استفاده نرم افزار خود sql یک خروجی بگیر با کمی تغییرات میتونی تبدیلش کنی با mysql
safa55
دوشنبه 02 اردیبهشت 1392, 17:23 عصر
آقا مرسی با بت توجه.
این نرم افزاری که معرفی کردید خروجی (فایل .sql) که نمی ده ! من می خوام که فایلی بهم بده که اون رو بتونم به mysql سایتم import کنم ، البته من از نرم افزار full convert نیز استفاده کردم اون هم همین طوری است.
دیتابیس من دست خودم نیست و به همین خاطر نمی تونم از این نرم افزار ها استفاده کنم و بعد از تبدیل از طریق phpmyadmin از دیتابیس ام export بگیرم و بعد آپلود کنم به همین خاطر نیاز دارم که دیتابیس تبدیل شده به mysql رو فقط آپلود کنم.یعنی یک فایلی به من بده نه اینکه خود به خود به phpmyadmin ،ایمپورت کنه.
حالا راه حل چی است؟
آیا می شه تو c# این کار رو کرد و نیاز به این نرم افزار ها نباشه و یک فایل خروجی بده که اون رو upload کرد؟
سعید صابری
دوشنبه 02 اردیبهشت 1392, 20:07 عصر
خروجی نمیده ولی مستقیم تبدیل می کنه.اگه دسترسی به سرو sql server دارید از طریق همون Management studio خروجی sql بگیر.اگر هم که فقط فایل دیتابیس دارید خوب sql server نصب کن و بعد از یکی از این راه اقدام کن
safa55
سه شنبه 03 اردیبهشت 1392, 15:25 عصر
خروجی نمیده ولی مستقیم تبدیل می کنه.اگه دسترسی به سرو sql server دارید از طریق همون Management studio خروجی sql بگیر.اگر هم که فقط فایل دیتابیس دارید خوب sql server نصب کن و بعد از یکی از این راه اقدام کن
اقای صابری ،من که گفتم دیتابیس ام دست خودم نیست به همین خاطر می خوام که روشی پیدا کنم که هر کسی که (مشتری) دیتابیس sql server اش رو تبدیل کنه و از طریق سایت فقط import کنه، البته من کد import رو در سایتم دارم یعنی در صفحه import اگر فایلی رو که با پسوند sql است آپلود کنی بعد اپلود اون فایل رو به دیتابیس import می کنه.
حالا راه حل برای تبدیل sql server به mysql چی است ؟ من می خوام روش ساده باشه آخه همه که بلد نیستند با sql server کار کنندو خروجی sql بگیرند و ...
من می خوام که یکی از روشهای زیر باشه:
نرم افزاری باشه که بعد تبدیل فایل sql بده ، یا اینکه برنامه ای در c# بتونم بنویسم که این کار رو بکنه (شاید هم از همین برنامه مستقیم به سرور سایت import کنه ).
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.