View Full Version : فوری :ثابت بودن بک گراند در مرورگر ها؟؟؟؟
alimahboobi
سه شنبه 03 اردیبهشت 1392, 20:40 عصر
سلام
من می خوام یه بک گراند روی صفحه ی اول سایتم بذارم که با هر مرورگر که بازش کردم عکس کوچیک و بزرگ نشه
بعضی موقع ها هم توی اینترنت اکسپلورر نصف عکس رو نشون میده .
نمیدونم چیکار کنم؟؟
هر بار که سایت رو لود می کنم جای ایکون هایی که نسبت به بک گراند position داده بودم بهش همش بهم می خوره چیکار کنم؟؟؟؟؟
mehbod.rayaneh
سه شنبه 03 اردیبهشت 1392, 20:51 عصر
سلام
اگه 1 عکسو میخواید به صورت بکگراند کامل بذارید باید به این صورت استایل بدید :
body {
background: url(bg.jpg) no-repeat center center fixed;
-webkit-background-size: cover;
-moz-background-size: cover;
-o-background-size: cover;
background-size: cover;
}
alimahboobi
پنج شنبه 05 اردیبهشت 1392, 18:45 عصر
خیلی ممنونم الان عکسم فیکس شده رو صفحه . ولی یکسری آیکون هام که روی عکس می خواستم ثابت باشه با یه اسکرول بالا پایین میرن؟
نمیدونم چه جوری ایکونا رو عکسام ثابت باشه یعنی جاشون دیگه تغییر نکنه. میشه اسکرول رو از بین ببرم که ایکون ها ثابت باشه.
اگه میشه سایت oloom20.com رو نگاه کنید.
mehbod.rayaneh
پنج شنبه 05 اردیبهشت 1392, 22:38 عصر
سلام
اول این ک عکسی ک گذاشتید برای مانیتورهای wide جواب میده! ملی برا مانیتورهای معمولی ن!!! چون عرضش زیاده و وقتی کاور میشه از دوطرف میزنه بیرون!
در مورد آیکنا هم باید درصدی اندازه بدید ک وقتی عرض صفحه کم زیاد میشه اونم باهاش پایین و بالا بره!
alimahboobi
جمعه 06 اردیبهشت 1392, 00:27 صبح
خب به نظر شما برای این که عکسم توی همه صفحه ها جواب بده باید چیکار کرد؟ عرضشو کم کنم؟
بعد برای آیکنا را حلی مد نظرتون نیست؟ ممنون میشم راهنمایی ام کنید
(در واقع یکی از مشکلات اینه که نمیدونم چه جوری سایز صفحه ام رو ثابت کنم.اگه دقت کرده باشید یه اسکرول هم داره )
mehbod.rayaneh
جمعه 06 اردیبهشت 1392, 08:34 صبح
سلام
شما 1 تست بزن و اینجوری به body استایل بده :
background-image:url('ax.jpg');
background-repeat:no-repeat;
background-size:100% 100%;
فک کنم این باعث بشه ک نخواید سایز عکسو عوض کنی!
برای اون جریان آیکنا هم بهترین کار فک کنم این باشه ک 1 دونه div بسازید و عکس کره و آیکنا و ... برا بذارید توی اون!
یا همون درصدی سایز بدید!
alimahboobi
جمعه 06 اردیبهشت 1392, 18:45 عصر
این کدی که بالا نوشتید جواب نمیده درواقع عکس رو کوچیک می کنه.
فکر کنم با کد قبلی که گقتید بهتره انجام بدم فقط چه جوری می تونم سایز صفحه ام رو ثابت نگه دارم؟ که اون اسکرول بالا و پایین توش نباشه؟
mehbod.rayaneh
شنبه 07 اردیبهشت 1392, 03:38 صبح
برا این کد ک دادم باید اندازه body را مشخص کنید! margin و padding را صفر بذارید و بعد از این استفاده کنید!
برا اون هم گفتم!
اسکرول به خاطر کاور کردن بکگرانده!
اینو ببینید :
http://www.w3schools.com/cssref/playit.asp?filename=playcss_background-size&preval=50%25
میبینید ک کاور عکس را میکشه تا کوچکترین مشخصه به کناره ها بچسبه و مشخصه دیگه از کناره ها خارج میشه!
توی عکس شما هم height درست نشون داده میشه ولی ب دلیل عریض بودن عکستون width درست نمیشه!
پس مجبورید از % استفاده کنید!
alimahboobi
چهارشنبه 11 اردیبهشت 1392, 13:56 عصر
مرسی ممنونم مشکلم حل شد دستتون درد نکنه خیلی کمکم کردید .
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.