ورود

View Full Version : گفتگو: تالار گزارش گیری

fakhravari
سه شنبه 03 اردیبهشت 1392, 22:45 عصر
با سلام
هر روز که میرم این تالار چنتا پست میبینم که تعداد جواب گویی به اون تاپیک الان1218 رکورد رسیده پشیمون میشم از اومدن تو همچین تاپیکایی.
خداییش حال ادم بهم میخوره .
این همه مدیران تالار میگن تاپیک اسپم نزنین این ها که خود اسپم زنده اند.
من چنتا لینک میزارم و خواستار بستن این ها هستم.
http://barnamenevis.org/showthread.php?117526
http://barnamenevis.org/showthread.php?65218

یوسف زالی
چهارشنبه 04 اردیبهشت 1392, 13:11 عصر
به نظر من نمی شه چنین تالاری ساخت.
علتش اینه که هر زبانی برای خودش داستان جدایی داره.
به عنوان مثال همین استیمول برا سی شارپ روی دلفی نصب نمی شه.
روی دلفی کوئیک و فست و ریو هست که بعضی هاش رو وی بی نصب نمی شه...
شاید بشه برای این تالار زیر تالارهایی هم ایجاد کرد که موارد بالا رو پاسخگو باشه.

fakhravari
پنج شنبه 05 اردیبهشت 1392, 23:42 عصر
خیلی متاسفم برای مدیریت که فکری نمیکنه.
تره خورد نکردن برای حرف من

veniz2008
جمعه 06 اردیبهشت 1392, 12:46 عصر
سلام.
من با You-See موافقم. بعضی موارد اونقدر به هم چسبیده هستند که نمیشه تفکیک دقیقی رو انجام داد و چه بسا با تفکیک اونها از تمرکز پذیری کاسته و ضررش بیشتر از سودش باشه.(میشه مثل همون جوک "ادغام وزارت خونه ها" که بعدش فهمیدن "هر ادغامی" به منزله "بهبود کارایی" و "کاهش هزینه ها" نیست.)
به طریق مشابه ممکنه که ادغام و یکی کردن هم این مشکل رو ایجاد کنه. این وسط باید دنبال یه چیز بینابین بود.
اگر هم منظورتون این بوده که پست های اضافی پاکسازی بشه و مثلا تعداد صفحات از 50 تا بشه مثلا 5 تا صفحه مفید، من خودم اگر مدیر باشم هیچوقت چنین وقتی رو نمیذارم (آب در هاونگ کوبیدنه جناب فخرآوری) و هنوز هم چنین نرم افزار هوشمندی ساخته نشده که بتونه با شعور انسان ها بجنگه و مطالب بیهوده اونها رو پاکسازی کنه. هر کاربری خودش باید رعایت کنه و spam نده.
بهترین راه حل اینه که وارد چنین تاپیک هایی نشید و از سایت های خارجی کمک بگیرید. وقتی کاری از دستت بر نمیاد، دست هاتو بکن تو جیبت و سوت بزن و بگو : "برید به درک". :لبخندساده:
اما در مورد اون بخش از صحبت دوستم جناب فخرآوری مبنی بر تره خرد نکردن عزیزان مدیریت هم که فقط میشه گفت: "جانا سخن از دل ما میگویی".
اولش اینو بگم که زندگی خرج داره و قصد ندارم یکطرفه قضاوت کنم ولی ...
اگر به بخش تبلیغات و برگزاری کلاس ها دقت کنید (من عادت دارم به این چیزها زیاد نگاه میکنم :لبخند: ) براحتی متوجه میشید که ارتفاع این قسمت با یک شیب ملایم رو به افزایش هست.
روزی میرسه که در هر تاپیک شاید بیشتر از 2 پست نشه گذاشت و کاربران بین Next و Previous سرگردان میشن چون جایی وجود نخواهد داشت که بشه 2 تا پست رو در یک صفحه گنجوند.
اگر یه روزی رسید و گردانندگان سایت، یه فکری به حال جستجوی این سایت کردن اونوقت من میگم که به نظر کاربران اهمیت میدن.
میگن آدم اگه نمیره همه چیز می بینه! و من دیدم که چطور با اینکه انگلیسی قوی ندارم وقتی انگلیسی جستجو کردم گوگل به من جواب مورد نظرم رو داد(خوشحالم که میفهمه حرف دل من چیه!) ولی وقتی در "جستجوی پیشرفته" این سایت به عنوان یه فارسی زبان به دنبال نتایج دلخواه بودم چه نتایج زیبا و فوق تصوری به من ارائه شد. :کف:
من لذت بردم از این همه تفاوت. :کف:
اگه این تفاوت ها نباشه، قدر و ارزش هر کدوم از اونها هم شناخته نمیشه.

fakhravari
چهارشنبه 18 اردیبهشت 1392, 12:02 عصر
کل این تاپیک اسپم مدیریت حذفش کنه