ورود

View Full Version : سوال: نحوه کار با فایل ها خصوصا فایلهای نوشتاری مثل *.txt,*.rtf,*.doc,*.xls,*.html,*.*

vb6vb6
چهارشنبه 04 اردیبهشت 1392, 09:05 صبح
باسلام وعرض ادب خدمت دوستان و اساتید خودم
سوالاتی راجع کار با فایل داشتم
1- کار با فایلها در کدام یک از کدهای برنامه نویسی حرفه ای تر وقویتر و آسانتر و دارای دسترسی بیشتر است
با توجه به اینکه می خوام یک پروژه فایل منیجر را پیش بگیرم که قابلیت های جستجو و مدیریت فایل و حتی کانورت فایل خصوصا فایلهای متنی مثل(*.txt,*.rtf,*.doc,*.xls,*.html,*.*) و تمام امکانات متصور را داشته باشد
و اولویتم هم استفاده از یک برنامه ای با دسترسی بالا مثل ++c که نیاز به فریم ورک و این جور مزخرفات نداشته باشد

البته اگه میشد بدون احتیاج به نت ورک #c کد نوشت باز یک چیزی
اصلا خود این برام یک سواله آیا میشه بدون استفاده از فریم ورک تو برنامه های تحت دات نت برنامه نوشت
شما چه برنامه ای را توصیه می کنید
آیا vb6 بدون فریم ورک این قابلیت ها را به نحو حرفه ای به من می دهد
در ضمن دوست داشتم قابلیت اجرا در سیستم عامل های مختلف را داشته باشد هرچند با نصب افزونه هایی این کار شدنی است
اما آیا می توان از php , java استفاده کرد یعنی قدرت این برنامه ها در چه سطحیست
خلاصه بگم که اگر vb6 را توصیه می کنید زود بفرمایید که باید کارم رو شروع کنم والا بازم بفرمایید چون با بقیه خیلی آشنایی ندارم باید برم فعلا دوره ببینم و کار کنم
به علت ضرورت این نرم افزار برای من و خیلی از دوستان بی زحمت سریعا پیشنهاد خود را بفرمایید تا وقت را از دست ندهم
راستی یادم رفت بگم که من تقریبا vb6 را کامل بلدم با html هم کار کردم دارم php کار میکنم این پاسخ شما شاید سرنوشت کار و برنامه ی من را عوض کند بی زحمت دقیقترین جواب ها را بدهید
2- چه پروژه های آماده ای برای این کار در دسترس برای vb6 و غیر آن دارید
3- علی الحساب برای کار با html و تبدیل آن به فایل متنی یا دیتابس چه کد پروژه های برای vb6 و غیر آن دارید
4- راستی جاوا اسکریپت و بچ فایلها چقدر تو ویندوز و غیر آن کارایی دارند
باتشکر و به امید پاسخ تمام و کمال شما اساتید و کاربران محترمتان

phpeproject.ir
چهارشنبه 04 اردیبهشت 1392, 09:08 صبح
به نظر من قویترینشون C# همه امکانات رو داره رو همه سیستم عاملها الان .net framwork هست اجرا میشه

vb6vb6
چهارشنبه 04 اردیبهشت 1392, 09:38 صبح
به نظر من قویترینشون C#‎‎ همه امکانات رو داره رو همه سیستم عاملها الان .net framwork هست اجرا میشه
عزیز جان این #c که می فرمایید فریم ورک 2 و 3 اون هم دردسر داره چه برسه به چهار تازه بگذریم از مسائل امنیتی و جاسوسی که تو اکتیوایکس های ماکروسافت مطرح و شایع است
البته اگه میشد بدون احتیاج به نت ورک توش کد نوشت باز یک چیزی
شما که php کاری دیگه چرا میگی #c یعنی php این توان را نداره درسته تحت سروره ولی جدای از این قضیه ی تحت سرور مجازی بودن php نظرتون راجع php چیه؟

phpeproject.ir
چهارشنبه 04 اردیبهشت 1392, 09:41 صبح
عزیز جان این #c که می فرمایید فریم ورک 2 و 3 اون هم دردسر داره چه برسه به چهار تازه بگذریم از مسائل امنیتی و جاسوسی که تو اکتیوایکس های ماکروسافت مطرح و شایع است
شما که php کاری دیگه چرا میگی #c یعنی php این توان را نداره درسته تحت سروره ولی جدای از این قضیه ی تحت سرور مجازی بودن php نظرتون راجع php چیه؟

با php هم دستتون بازه حرف شما در مورد امنیت کاملا متین
با سی شارپ هم شما کددتون رو با دات نت فریم ورک 2 بنویسید اکثرا همهی ویندوزها دارن
اولویت php

vb6vb6
چهارشنبه 04 اردیبهشت 1392, 09:58 صبح
با php هم دستتون بازه حرف شما در مورد امنیت کاملا متین
با سی شارپ هم شما کددتون رو با دات نت فریم ورک 2 بنویسید اکثرا همهی ویندوزها دارن
اولویت php
شما خودت برای این قضیه کد آماده داری؟

delta7
چهارشنبه 04 اردیبهشت 1392, 10:21 صبح
با ++C میتونی بنویسی (نه ++ visual C ) بعدا میتونی به هر برنامه که دلت خواست و نیاز به فریمورک نداره فقط به برنامه اصلیت آرگومان بدی و خروجی بگیری
یعنی برنامه اصلیت با ++C و ادیتورت به یه جیز دیگه

vb6vb6
چهارشنبه 04 اردیبهشت 1392, 11:02 صبح
با ++C میتونی بنویسی (نه ++ visual C ) بعدا میتونی به هر برنامه که دلت خواست و نیاز به فریمورک نداره فقط به برنامه اصلیت آرگومان بدی و خروجی بگیری
یعنی برنامه اصلیت با ++C و ادیتورت به یه جیز دیگه
میشه بیشتر توضیح بدید یا لااقل یک نمونه آماده برام بذارید
در ضمن طبق گفته ی شما ادیتور من می تونه php هم باشه یا فقط برنامه های تحت دستک تاپ این کار رو انجام میدهند
راستی جاوا اسکریپت و بچ فایلها چقدر تو ویندوز و غیر آن کارایی دارند

mehran901
پنج شنبه 05 اردیبهشت 1392, 16:49 عصر
اصلا خود این برام یک سواله آیا میشه بدون استفاده از فریم ورک تو برنامه های تحت دات نت برنامه نوشت

بله میشه ، با استفاده از VC++‎.net و برنامه نویسی به صورت native در حالت static میتونین از ویژگی های قدرتمند win32 ya mfc استفاده کنین در ضمن اینکه : میتونید از کنترل های دات نتی به صورت استاتیک و بدون نیاز به فریم ورک در برنامه mfc استفاده کنید ، این ویژگی فوق العاده ای هست که فقط ویژوال سی داره

جا داره ب ی چیز دیگم اشاره کنم که بین C#‎ o VB.net هیچ تفاوتی نیست وکلا زبان های دات نت به خاطر درایور مشترک هم سنگ هم هستن بجز visual C++‎.ent که میتوینن هم به صورت دات نت و تحت بستر دات نت ، managed برنامه بنویسین و یا به صورت native....و بدون نیاز به پلتفورم دات نت