ورود

View Full Version : سوال: تعریف نوع متغیرها

Hassan2500
چهارشنبه 04 اردیبهشت 1392, 14:23 عصر
سلام

1- در تابع زیر منظور از عبارت TheString در قسمت (TheString As String) چیست و به کدام قسمت از تابع زیر اشاره دارد؟
2- در تابع زیر منظور از As String آخر چیست و به کدام قسمت از تابع زیر اشاره دارد؟
3- متغیرهای i و a و b را در تابع زیر اگر بخواهم تعریف کنم چگونه باید هر کدام را تعریف کنم؟

Function TalafozeHoroof(TheString As String) As String
For i = 1 To Len(TheString)
a = Mid(TheString, i, 1)
Select Case a
Case "ا": b = "ا ل ف"
Case "ب": b = "ب ا"
End Select
TalafozeHoroof = TalafozeHoroof & b & " "
Next i
End Function

mehran901
چهارشنبه 04 اردیبهشت 1392, 20:46 عصر
سلام

1- در تابع زیر منظور از عبارت TheString در قسمت (TheString As String) چیست و به کدام قسمت از تابع زیر اشاره دارد؟
2- در تابع زیر منظور از As String آخر چیست و به کدام قسمت از تابع زیر اشاره دارد؟
3- متغیرهای i و a و b را در تابع زیر اگر بخواهم تعریف کنم چگونه باید هر کدام را تعریف کنم؟

Function TalafozeHoroof(TheString As String) As String
For i = 1 To Len(TheString)
a = Mid(TheString, i, 1)
Select Case a
Case "ا": b = "ا ل ف"
Case "ب": b = "ب ا"
End Select
TalafozeHoroof = TalafozeHoroof & b & " "
Next i
End Function

سلام
1- thestring آرگمان ورودی و اجباری فانکشن هست که از نوع استرینگ تعریف شده یعنی شما اطلاعات ارسالیتون در این قالب می بایست باشه
2-as string به معنی نوع مقدار برگشتی تابع هست که در اینجا مقداری که تابع برمیگردونه رشته ای هست
3- درصورتی که بخواین به صورت خصوصی تعریف کنین و با لود فانکشن متغییر ها درون حافظه قرار بگیرن داخل همین فانکشن میتونید نوع i چون ععدی هست را از نوع عددی مناسب (بستگی به ماکزیمم طول رشته داره ، تا طول رشته 32000 میتونید از integer استفاده کنین ، واسه b رشته ای و واسه a هم ،!
$dim i%,a$,b$
dim i as integer , b as string , a as string

توضیح : درصورتی که بخواین دسترسی عمومی بهش داشته باشین میتونین با کلمات کلیدی private و public بنا به نوع ماژول استاندار یا فرمی ، متغییر های عمومی رو تعریف کنین

Hassan2500
یک شنبه 08 اردیبهشت 1392, 12:28 عصر
سلام
1- thestring آرگمان ورودی و اجباری فانکشن هست که از نوع استرینگ تعریف شده یعنی شما اطلاعات ارسالیتون در این قالب می بایست باشه
2-as string به معنی نوع مقدار برگشتی تابع هست که در اینجا مقداری که تابع برمیگردونه رشته ای هست

1- پس آیا منظور از TheString As String در اینجا "ا" و "ب" هستند؟
2- پس آیا منظور از As String در اینجا "ا ل ف" و "ب ا" هستند؟

setroyd
یک شنبه 08 اردیبهشت 1392, 14:13 عصر
شما وقتی یه function رو تعریف میکنی باید یک مقدار برگشتی بهش بدی چون کار function این هست که مقداری رو برگردونه ولی اگه از sub استفاده میکردی دیگه مقدار برگشتی نبود حالا یه مثال برات میزنم تا متوجه شی .

Private Sub Massagebox(Argoman As String)
MsgBox Argoman, vbYesNo, "Critical"
End Sub
Private Sub Command1_Click()
Call Massagebox("salam")
End Sub

و این یکی هم میشه function یعنی داشتن خروجی مثل همه ی api ها

Private Function jam(a As Long, b As Long) As Long
jam = a + b
End Function
Private Sub Command1_Click()
MsgBox jam(2, 4)
End Sub

و در اینجا هم شما 2 عدد رو جم کردی و دادی به خروجی
اگه متوجه نشدی بگو برات توضیح میدم الان عجله دارم زود برات نوشتم .