PDA

View Full Version : مشکل در مورد سورت کردن

mosafer1375
پنج شنبه 05 اردیبهشت 1392, 00:33 صبح
باسلام
من این سوال رو جای دیگه پرسیدم متاسفانه کسی جواب نداد
هر چند این موضع خیلی هم بی ربط با این بخش نیست چون قراره از این کار توس برنامه ای که با اکسس نوشتم استفاده کنم به هر حال بریم سراغ سوال من و مشکلی که باهاش چند روزه کلنجار می رم
ببینید فرض کنید دو تا جدول دارین یه جدول حاوی 100 عدد اسامی که جلوی این اسامی داخل ستون بعدی امتیازی براشون قائل شده این از این جدول . حالا میخوام توی جدول دیگه اسامی افرادی که بیتشرین امتیاز رو دارن البته فقط 3 نفر اول رو داخل اون جدول داشت هباشم

***من این مشکل رو توی اکسل دارم من قبلا از یه فروملی برای این کار استفاده کرده بودم ولی الان یادم نیست دوستان اگه خواستن نمونه بزارن تحت افیس 2003 بزارین با تشکر

Abbas Amiri
جمعه 06 اردیبهشت 1392, 01:06 صبح
باسلام
من این سوال رو جای دیگه پرسیدم متاسفانه کسی جواب نداد
هر چند این موضع خیلی هم بی ربط با این بخش نیست چون قراره از این کار توس برنامه ای که با اکسس نوشتم استفاده کنم به هر حال بریم سراغ سوال من و مشکلی که باهاش چند روزه کلنجار می رم
ببینید فرض کنید دو تا جدول دارین یه جدول حاوی 100 عدد اسامی که جلوی این اسامی داخل ستون بعدی امتیازی براشون قائل شده این از این جدول . حالا میخوام توی جدول دیگه اسامی افرادی که بیتشرین امتیاز رو دارن البته فقط 3 نفر اول رو داخل اون جدول داشت هباشم

***من این مشکل رو توی اکسل دارم من قبلا از یه فروملی برای این کار استفاده کرده بودم ولی الان یادم نیست دوستان اگه خواستن نمونه بزارن تحت افیس 2003 بزارین با تشکر

شما احتیاج به جدول ندارید و میتوانید با استفاده ازکوئری اطلاعات مورد نیازتان را بدست آورید . کد زیر را در یک کوئری کپی کرده و استفاده کنید .( نام جدول و فیلد امتیاز را تصحیح کنید)

SELECT TOP 3 tblAsami.* FROM tblAsami ORDER BY Score DESC

mosafer1375
جمعه 06 اردیبهشت 1392, 09:19 صبح
شما احتیاج به جدول ندارید و میتوانید با استفاده ازکوئری اطلاعات مورد نیازتان را بدست آورید . کد زیر را در یک کوئری کپی کرده و استفاده کنید .( نام جدول و فیلد امتیاز را تصحیح کنید)

SELECT TOP 3 tblAsami.* FROM tblAsami ORDER BY Score DESC

باسلام
دوست عزیز این چیزی که شما گفتین رو توی اکسس میشه استفاده کرد برای توی اکسل چیکار کنم/

padide55
جمعه 06 اردیبهشت 1392, 11:54 صبح
دوست عزیز
بهتره از لینک زیر استفاده نمایید
http://www.kouhkanfamily.com/showthread.php?526-آموزش-اکسل-از-مقدماتی-تا-پیشرفته-توسط-پرویز&p=3300&viewfull=1#post3300

دستور large تو اکسل میتونه بهتون کمک کنه

padide55
یک شنبه 08 اردیبهشت 1392, 22:38 عصر
اینجا رو نگاه کنید مشکلتون حل میشه
http://www.kouhkanfamily.com/showthread.php?526-آموزش-اکسل-از-مقدماتی-تا-پیشرفته-توسط-پرویز&p=7005&viewfull=1#post7005