PDA

View Full Version : گفت و گو راجع به چاپ جامعترین کتاب ویبی 6

mehran901
پنج شنبه 05 اردیبهشت 1392, 14:15 عصر
سلام بر دوستان

به نظرتون با وجود اینکه هر ساله عده زیادی از طریق دبیرستان، هنرستان ، یا آزاد با ویبی 6 آشنا میشن و هنوز جز زبان های پرطرفدار غیر دات نتی محسوب میشه ،
درصورتی که کتابی واسش چاپ بشه که در بردارنده همه مباحث کلیدی پراکنده از کتاب های مختلف باشه ، به نظرتون وضعیت فروشش به چ صورت خواهد بود ؟

کتابی که کامل ترین مرجع api در ویبی و بررسی مثال های پرشمار باشه ، کار با انواع ابزار ها و... تکنیک ها رو بیان کنه ، ابزار نویسی ، پروژه های جذاب ، گیم در ویبی 6 با directX ها و.. ،کتابی که به طور کامل مباحث کتاب هایی مثل دیتل دیتل رو پوشش بده و در کل کاملترین مرجع به حساب بیاد که از مقدماتی هم شروع به آموزش کرده و در انتها فرد رو وارد ویبی دات نت میکنه ، چطور ارزیابی می کنین ؟

SlowCode
پنج شنبه 05 اردیبهشت 1392, 15:18 عصر
سلام
مهران جان اینی که میگی خیلی خوبه و مرجع خیلی خوبی میشه ولی اگه بخوای همه اینا رو تو یه کتاب جمع کنی حدودا 2 هزار صفحه میشه(حداقل:لبخند:)
از زمانی که واسه نوشتنش میزاری هم بگذریم(خودت میدونی چقدر زمان میبره).
اتفاقا منم تو ذهنم همچین چیزی داشتم. ولی نه همش رو.
در کل به نظرم کار خوبیه چون من تا حالا کتاب جامعی واسه وی بی ندیدم.

mehran901
پنج شنبه 05 اردیبهشت 1392, 20:25 عصر
سلام
مهران جان اینی که میگی خیلی خوبه و مرجع خیلی خوبی میشه ولی اگه بخوای همه اینا رو تو یه کتاب جمع کنی حدودا 2 هزار صفحه میشه(حداقل:لبخند:)
از زمانی که واسه نوشتنش میزاری هم بگذریم(خودت میدونی چقدر زمان میبره).
اتفاقا منم تو ذهنم همچین چیزی داشتم. ولی نه همش رو.
در کل به نظرم کار خوبیه چون من تا حالا کتاب جامعی واسه وی بی ندیدم.

آره فکر کردم حدود 1200 صفحه میشه البته اگه بخواد از مقدماتی و صفر کیلومتر باشه 1500 تایی در میاد ، واسه آشنا شدن با نظرات افرادی که تو این رشته کار می کنن این تاپیک رو زدم ممنون که شرکت کردی

m2011kh
پنج شنبه 05 اردیبهشت 1392, 23:04 عصر
سلام و خسته نباشید و همینطور شب بخیر.
بله فکر خوبی هست و اوایل که خودم هم شروع کردم خیلی تو پیدا کردن مرجع کامل اذیت شدم.مخصوصا مباحثی مثل DirectX و شبکه و امثالش.
ولی این کار کلی مشکل داره اول زمان زیادی که نیاز داره این کار.دوم پیدا کردن ناشر مناسب.یه ناشر ترجیح میده که این مرجع رو به ده تا کتاب مختلف تفکیک کنه و جدا بفروشه تا پول بیشتری به جیب بزنه.

به هر حال اگه تصمیمتو گرفتی رو کمک ما هم حساب کن.
موفق و سربلند باشید.

MMD

mehran901
جمعه 06 اردیبهشت 1392, 02:37 صبح
سلام و خسته نباشید و همینطور شب بخیر.
بله فکر خوبی هست و اوایل که خودم هم شروع کردم خیلی تو پیدا کردن مرجع کامل اذیت شدم.مخصوصا مباحثی مثل DirectX و شبکه و امثالش.
ولی این کار کلی مشکل داره اول زمان زیادی که نیاز داره این کار.دوم پیدا کردن ناشر مناسب.یه ناشر ترجیح میده که این مرجع رو به ده تا کتاب مختلف تفکیک کنه و جدا بفروشه تا پول بیشتری به جیب بزنه.

موفق و سربلند باشید.

MMD

آره خب در مورد ناشر مشکلات زیاد دیگری هم وجود داره ، و از طرفی بدون ناشر هم واقعا ریسکش بالاست ... هزینه زیادی باید بشه و واسه پخش مشکلان عمده ای به وجود میاد ،

ممنون :چشمک:

mehran901
دوشنبه 09 اردیبهشت 1392, 20:01 عصر
خوشحال میشم دوستان دیگه هم نظراتشونو بنویسن :لبخندساده:

setroyd
دوشنبه 09 اردیبهشت 1392, 23:28 عصر
دوست عزیز من اینکارو قبلا اومدم بکنم و اشنا هم در این رابطه داشتم میخواستم کامل ترین مرجع api که حدود 2000 تا بود رو روانه کنم هم دیدم وقتش با ریسکش نمیخونه هم اینکه شما باید حتما یه شخصی پشت این کتابت باشه به عنوان مثال من یک استاد دانشگاه رو سراغ داشتم از فامیل بود که دیدم جالب نیست همه کارها با من باشه و نویسنده ایشون نوشته بشه و........ این داستانها هم هست در این باره فقط به نوشتن نگاه نکنید .

mehran901
دوشنبه 09 اردیبهشت 1392, 23:47 عصر
دوست عزیز من اینکارو قبلا اومدم بکنم و اشنا هم در این رابطه داشتم میخواستم کامل ترین مرجع api که حدود 2000 تا بود رو روانه کنم هم دیدم وقتش با ریسکش نمیخونه هم اینکه شما باید حتما یه شخصی پشت این کتابت باشه به عنوان مثال من یک استاد دانشگاه رو سراغ داشتم از فامیل بود که دیدم جالب نیست همه کارها با من باشه و نویسنده ایشون نوشته بشه و........ این داستانها هم هست در این باره فقط به نوشتن نگاه نکنید .

ممنون از شما ، ولی الزاما نیازی فک نکنم باشه که استاد دانشگاهی به عنوان همکار ، همکاری کنن ، مگه اینکه بخواین از طریق انتشارات دانشگاه چاپ کنین درسته ؟

setroyd
سه شنبه 10 اردیبهشت 1392, 00:31 صبح
نه کلا اگه میخای چاپ بشه باید یه استاد یا یه دکترا یا............. پشتش باشه من پرسیدم و پیگیر شدم اینجوری بود .

Dr.Bronx
سه شنبه 10 اردیبهشت 1392, 10:44 صبح
هیچوقت نیازی نیست همه چیز توی یک کتاب باشه .
دایره المعارف که نیست !

به نظر شخص بنده بهترین کتاب برای شروع همون کتاب دوره دبیرستان ( الگوریتم و فلوچارت ) هست که واقعا خوب هست .
بعد هم کتاب سال سوم و به بعد .

بقیه داستان رو هم اگر کسی واقعا بخواد یاد بگیره مشکلی جلوش نیست .
حالا بیایم یه کتاب N صفحه ای هم بنویسیم با این وضع قیمت کاغد کسی توان خریدش رو نداره و اگر هم بخره نمی تونه اون همرو بخونه و استفاده کنه .
پس باید پایه آموزش داده بشه ، بقیش هم به خود شخص بستگی داره .

موفق باشید ./

mehran901
سه شنبه 10 اردیبهشت 1392, 19:28 عصر
هیچوقت نیازی نیست همه چیز توی یک کتاب باشه .
دایره المعارف که نیست !

به نظر شخص بنده بهترین کتاب برای شروع همون کتاب دوره دبیرستان ( الگوریتم و فلوچارت ) هست که واقعا خوب هست .
بعد هم کتاب سال سوم و به بعد .

بقیه داستان رو هم اگر کسی واقعا بخواد یاد بگیره مشکلی جلوش نیست .
حالا بیایم یه کتاب N صفحه ای هم بنویسیم با این وضع قیمت کاغد کسی توان خریدش رو نداره و اگر هم بخره نمی تونه اون همرو بخونه و استفاده کنه .
پس باید پایه آموزش داده بشه ، بقیش هم به خود شخص بستگی داره .

موفق باشید ./
تشکر از نکات خوبی که مطرح کردین ولی یک مرجع کتابی هست که همه چی رو در خودش بگنجونه ... حالا ی کتاب نشد تو چند جلد

m2011kh
چهارشنبه 11 اردیبهشت 1392, 20:12 عصر
آقای Dr.Bronx نظر شما کاملا درست ولی در مورد مباحثی مثل DirectX و توابع Api منابع بسیار بسیار محدودی وجود دارند که یادگیری از طریق اونها مثل کوه کندن میمونه.

اگه در مورد این مسائل مرجعی تهیه بشه برای خیلی ها مفید خواهد بود امّا مثل همیشه مشکلات متعدد مانع هستن.از جمله نیاز وقت کافی و ریسک.پیدا کردن ناشر.در ضمن ممکنه هم شکست بخوره و تمام هزینه ها و زحمت ها و مهم تر از همه وقتی که گذاشته شده برای این کار هدر بره.

موفق و سربلند باشید.

MMD

بهروز عباسی
چهارشنبه 11 اردیبهشت 1392, 21:03 عصر
درود به همه
چنین تصمیماتی خیلی خوبه منظورم نوشتن کتابهای جامع و یا ایجاد منابع اطلاعاتی برای تازه کارها اونم به زبان فارسیه
ولی من با این کار مخالفم چون این زبان VB6 دو روز دیگش معلوم نیست ایا در نسخه های بعدی MSWin هنوز کارایی لازم و مطلوب رو داره؟؟ کسی علاقه ای به یادگیریش داره ؟(چون ظاهراً قراره توی هنرستان بجای MSVB6 زبان Delphi رو آموزش بدن)
شما اول باید از آینده این زبان خبر داشته باشی تا بدونی ایا برای کتاب مشتری هست؟

موفق باشید.

setroyd
جمعه 13 اردیبهشت 1392, 19:14 عصر
ببینید کتاب نوشتنش اونم در این مورد کاملا صحیح هست چون یه دوره برای من انگیزه بود و پیگیرش بودم ولی نیاز به کمی سرمایه داره و اینکه ایا تا نوشتن این کتاب اوضاع به عهمین شکل هست ! چون میدونید نصف بیشتر کسانی که این کتاب رو خریداری میکنن یا بهتره بگم همه ! دبیرستانی هستند و اگر در هر صورت vb برداشته بشه و جایگزینی براش بزارن در این دوره با یه شکست برخورد میکنه نویسنده ! چون در جریان هستید که این چند وقت هیچ چیز معلوم نیست مخصوصا مدارس .

siyn71
جمعه 13 اردیبهشت 1392, 19:33 عصر
استاتید ؛ لطفا انرژی گرفته و به کار خود ادامه دهید:لبخند:

mehran901
شنبه 14 اردیبهشت 1392, 14:17 عصر
ببینید کتاب نوشتنش اونم در این مورد کاملا صحیح هست چون یه دوره برای من انگیزه بود و پیگیرش بودم ولی نیاز به کمی سرمایه داره و اینکه ایا تا نوشتن این کتاب اوضاع به عهمین شکل هست ! چون میدونید نصف بیشتر کسانی که این کتاب رو خریداری میکنن یا بهتره بگم همه ! دبیرستانی هستند و اگر در هر صورت vb برداشته بشه و جایگزینی براش بزارن در این دوره با یه شکست برخورد میکنه نویسنده ! چون در جریان هستید که این چند وقت هیچ چیز معلوم نیست مخصوصا مدارس .
آره ، به نکته خوبی اشاره کردین .. تشکر

setroyd
شنبه 14 اردیبهشت 1392, 14:34 عصر
اگر فکر میکنین دوست دارین همه باهم یک مرجع قوی داشته باشیم میتونیم همه کسانی که به قولی این کاره هستیم جمع شیم و باهم یه مرجعی قوی درست کنیم خوب وقتی مهران فکر میکنه بتونه کتاب بنویسه و من هم میتونم و.......... ببینین در کنار هم چه چیزی میتونیم درست کنیم ! و در اختیار همه میزاریم به صورت اینترنتی شاید پولی توش نباشه ولی اون مرجعی که داریم که حاصل کارکرد خودمونه میتونه مهم ترین چیزی باشه که داریم و همون یه اسم هم از ما بمونه کافیه . من کسی هم نباشه این کارو میکنم چون میخوام برنامه نویسی سیستم رو کنار بزارم و میخوام چیزی برای خودم درست کنم که واقعا تک باشه حالا اگه دوستان هم خواستن میتونن بیان با هم شروع کنیم و زود تموم کنیم . حالا اگر هم بعضی ها نمیخوان در اختیار عام باشه ok در موردش حرف میزنیم . چون من خودم به شخصه هروز که میگذره خیلی چیزا داره از یادم میره و این برام نارحت کنندس ولی این مرجع میتونه حداقل منو از این فراموشی نجات بده و یه recovery باشه برام .

mehran901
شنبه 14 اردیبهشت 1392, 20:44 عصر
اگر فکر میکنین دوست دارین همه باهم یک مرجع قوی داشته باشیم میتونیم همه کسانی که به قولی این کاره هستیم جمع شیم و باهم یه مرجعی قوی درست کنیم خوب وقتی مهران فکر میکنه بتونه کتاب بنویسه و من هم میتونم و.......... ببینین در کنار هم چه چیزی میتونیم درست کنیم ! و در اختیار همه میزاریم به صورت اینترنتی شاید پولی توش نباشه ولی اون مرجعی که داریم که حاصل کارکرد خودمونه میتونه مهم ترین چیزی باشه که داریم و همون یه اسم هم از ما بمونه کافیه . من کسی هم نباشه این کارو میکنم چون میخوام برنامه نویسی سیستم رو کنار بزارم و میخوام چیزی برای خودم درست کنم که واقعا تک باشه حالا اگه دوستان هم خواستن میتونن بیان با هم شروع کنیم و زود تموم کنیم . حالا اگر هم بعضی ها نمیخوان در اختیار عام باشه ok در موردش حرف میزنیم . چون من خودم به شخصه هروز که میگذره خیلی چیزا داره از یادم میره و این برام نارحت کنندس ولی این مرجع میتونه حداقل منو از این فراموشی نجات بده و یه recovery باشه برام .

بسیار حرف خوبی زدین ، بنده فکر میکنم حتی میتونیم با همکاری هم کتابی رو تالیف کنیم و به چاپ برسونیم مهم نیست هم شهری نیستیم ، چاپ شدن کتاب به نظرم ارزش خیلی زیادی داره و به عنوان یک رزومه خوب تو ایران میتونه مورد استفاده قرار بگیره

درمورد چاپ این کتاب با دانشگاه ی سری صحبت ها انجام دادم و قراره طی چند روز آینده بهم اطلاع بدن چ کمکی میکنن ، شما رو در جریان قرار میدم ،
در ضمن اینکه میتونیم به صورت قرارداد شراکتی یا سهمی با ناشر به توافق برسیم درسته که 5 6 % بیشتر واسه نویسنده نداره!(ماکزیمم 10% پشت جلد) ولی واسه اولین کار می تونه مفید باشه

در آخر میخواستم ی سوال غیر مرتب با ویبی رو مطرح کنم : دوستانی که سی پلاس پلاس کار می کنن به نظرشون ی کتاب جامع آموزش visual C++‎ چطور می تونه باشه ؟
( قدرتمند ترین هست بعد اسمبلی ، به نظر شخصی من با qt هم ی جورایی برابری می کنه )

setroyd
شنبه 14 اردیبهشت 1392, 21:37 عصر
c++ هست من فکر مییکنم چون توش عالی نیستیم نمیشه کار قشنگی کرد ولی با vb بیش از هزاران سورس رو روش تمرکز داریم و اما در مورد کتاب نه کی گفته نویسنده اونقدر میبره من دوستم شاعره و یه کتاب بقولی مسخره چاپ کرد و حتی هم فروخت البته پارتی داشت ولی گفت کتابش رو % کار کرده با ناشر میشه گفت 50 % میزنی راحت .

SlowCode
شنبه 14 اردیبهشت 1392, 22:49 عصر
بله آرش درست میگه، معمولا 50% سوده، البته اگه قیمت رو زیاد بدی بیشتر هم میمونه ولی مورد بحث ما نیست.

( قدرتمند ترین هست بعد اسمبلی ، به نظر شخصی من با qt هم ی جورایی برابری می کنه )
مهران جان، کیوت یه فریم ورک ++C هست اصلا نمیشه با هم مقایسشون کرد، چون کیوت پسر ++C هست.
به نظر من چون کتاب وی بی واسه ما گزینه مناسبی هست، چون اولا واسه ++C کتابهای زیادی نوشته شده(جعفرنژاد و ...) ولی تو لیست کتابهای جعفر نژاد وی بی رو ندیدم:لبخند:
از یه طرفی هم همونطور که آرش گفت چون تسلط ما به وی بی بیشتره مطالب ناب تری رو میتونیم بنویسیم، چیزایی که تو کتاب ها گفته نمیشه.

setroyd
یک شنبه 15 اردیبهشت 1392, 08:57 صبح
محسن جان کتاب vb جعفر هم هست ولی بازم جالب نیست من دیدم من میشه گفت کل کتابهای vb موجود رو دارم جعفر سعی کرده تو کتابهاش بیشتر به بحث های کامل بپردازه و از ریز گفتها دوری کرده و سعی کرده کتابش بیشتر به درد پیشرفته ها بخوره تا مبتدی یا بقولی یه استارتر که هیچ زمینه ای نداره شما اگر کتاب جامع vb6 جعفر رو بگیری میبینی خودت بیشتر از کتاب بلدی ! این چیزی که من میگم بنویسیم میشه خارق العاده ترین کتاب vb در ایران و شاید هم نه فقط ایران چون میدونین که چرا مرجع های ما ناقص هست ؟! خوب میتونم بگم بیشتر کتاب های موجود در بازار ترجمه شده از یک مرجع انگلیسی و اونور هم یک زبان عمرش نهایتا 2 یا 3 ساله بعدش نسخه ی جدید و غیره ولی ایران عقب افتاده ی ما الان یک دهه بیشتره رو vb متمرکز شده پس چرا نیایم چیزی بزنیم که جایی برای صحبت نزاره به عنوان مثال جوری باشه طرف بعد از خوندن این کتاب بشه یک برنامه نویس فوق العاده حرفه ای شاید هم بهتر از ما ! این کتاب تموم شد حالا اگه توانی بود میریم رو کتاب بعدی اما!!!!!!!!!!! من میگم کتاب ok نیست از همه کم هزینه تر میتونه فیلم اموزشی باشه کتاب یه داستان هایی داره برای چاپش که شما واقعا نمیدونید من نظرم اینه گرچه گتاب یه چیز دیگه هست ولی خوب ادم باید یه نگاه به شرایط هم بندازه .

m2011kh
یک شنبه 15 اردیبهشت 1392, 18:25 عصر
سلام دوباره به همگی.
در مورد C++ اینکه دوستان درست میگن ما تخصص کافی در این زمینه نداریم ولی من نوشتن این کتاب در مورد Delphi Xe3 پیشنهاد میکنم.من تا به این حال یک منبع از این نسخه رو دیدم و اگه بشه مطالبی رو جمع آوری کرد و به صورت یک منبع در آورد کمک خیلی خیلی بزرگی به تازه کار های Delphi میشه.

دوستان نظرتون رو راجب به پیشنهادم بگین.در هر حال نوشتن یک کتاب حالا در هر زمینه ای به بار علمی خودمون افزون کرده و به اعتبار خودمون هم اضافه میشه.

موفق و سربلند باشید

MMD

m-amin
یک شنبه 15 اردیبهشت 1392, 18:48 عصر
سلام دوستان
به نظر من یه کتاب با فرمت pdf چند نفری بنویسید رایگان تو کل اینترنت پخش کنید برای مبتدی ها پدر من قبل از بازنشستگی معاون وزیر آموزش و پرورش بود گفت بنا به دلایلی هیچ کس جرئت نداره به کتاب های آموزشی دست بزنه چه برسه به این که کلن یه زبان رو عوض کنن اگه خیلی مبتدی بنویسید میتونید یه نسل جدید رو با کتابتون آموزش بدید همه دوم های کامپیوتر فنی و چون رایگان هست خیلی پراکنده میشه معلم ها در اختیار بچه ها میزارن و شما برای خودتون با کتاب رایگان اسمی در میکنید اون موقع اگه خواستید چیزی به چاپ برسونید خیلی راحت تر هست. امید وارم موفق باشید :لبخندساده:

mehran901
یک شنبه 15 اردیبهشت 1392, 19:55 عصر
بله آرش درست میگه، معمولا 50% سوده، البته اگه قیمت رو زیاد بدی بیشتر هم میمونه ولی مورد بحث ما نیست.

مهران جان، کیوت یه فریم ورک ++C هست اصلا نمیشه با هم مقایسشون کرد، چون کیوت پسر ++C هست.
به نظر من چون کتاب وی بی واسه ما گزینه مناسبی هست، چون اولا واسه ++C کتابهای زیادی نوشته شده(جعفرنژاد و ...) ولی تو لیست کتابهای جعفر نژاد وی بی رو ندیدم:لبخند:
از یه طرفی هم همونطور که آرش گفت چون تسلط ما به وی بی بیشتره مطالب ناب تری رو میتونیم بنویسیم، چیزایی که تو کتاب ها گفته نمیشه.
سلام
آره محسن خان ، میدونم فریم ورکه ولی ی فریم ورک کاملا Cross platform ! و این نقطه تفاوت visual C++‎ .net با QT محسوب میشه چون عملا برخلاف قضایای دات نت ، فقط تحت ویندوز هستن ،
و من حجم فوق العاده کتاب خونه های آماده رو مقایسه کردم ! من حجم زیاد مطالب آموزشی رو مقایسه کردم :D وگرنه موضوع دیگه مقایسه ای وجود نداره
کتاب ویژوال سی پلاس پلاس ، یا سری 6 هستن یا اگه دات نت بخوای کلا ی کتاب ivor hortons هست که نوشته شده ، البته یکی هم کتاب مایکروسافت داده بوده بیرون ، n سال پیش البته! کلا واسه mfc به وسعت زبون هایی مثل ویبی مطلب نیست

از یه طرفی هم همونطور که آرش گفت چون تسلط ما به وی بی بیشتره مطالب ناب تری رو میتونیم بنویسیم، چیزایی که تو کتاب ها گفته نمیشه
.
کاملا موافقم و 100 البته خیلی جذاب میشه ، البته باید به قول آقای بهروزی دید که آیا ویبی در دبیرستان ها و هنرستان ها ادامه پیدا میکنه یا جایگزین میشه با دلفی.... اینا عوامل تاثیر گذار تو فروش هست

mehran901
یک شنبه 15 اردیبهشت 1392, 20:04 عصر
سلام دوستان
به نظر من یه کتاب با فرمت pdf چند نفری بنویسید رایگان تو کل اینترنت پخش کنید برای مبتدی ها پدر من قبل از بازنشستگی معاون وزیر آموزش و پرورش بود گفت بنا به دلایلی هیچ کس جرئت نداره به کتاب های آموزشی دست بزنه چه برسه به این که کلن یه زبان رو عوض کنن اگه خیلی مبتدی بنویسید میتونید یه نسل جدید رو با کتابتون آموزش بدید همه دوم های کامپیوتر فنی و چون رایگان هست خیلی پراکنده میشه معلم ها در اختیار بچه ها میزارن و شما برای خودتون با کتاب رایگان اسمی در میکنید اون موقع اگه خواستید چیزی به چاپ برسونید خیلی راحت تر هست. امید وارم موفق باشید :لبخندساده:

ممنون از توجه شما ،
دوست عزیز واقعیت این هست که کمتر معلم دلسوزی وجود داره که با دانش آموزانش فلان کتاب پی دی اف رو معرفی کنه ، و واقعیت دیگه این هست که معلمان دبیرستان ها ( هنرستانو نمیدونم ولی اونم باید مشابه همین باشه!) اطلاعات جامعی ندارن و دانش آموز که درخواست کتاب کنه اونو به کتاب فروشی راهنمایی میکنن تا دانلود فلان پی دی اف ... چرا که واسه ی تازه کار ویبی ، فرقی بین کتاب جعفرنژاد یا دیتل دیتل نیست! و ی مشکلی که به وجود خواهد اومد مسئله ناآگاهی دبیران از وجود همچین پی دی افی هست ، که مدت ها ممکنه طول بکشه تا شناخته بشه ... الان پی دی اف هایی در رابطه با ویبی وجود دارن که واقعا جامع هستن و به 100 تا کتابای بازار می ارزن ولی کی اینا رو میشناسه ...

m-amin
یک شنبه 15 اردیبهشت 1392, 20:14 عصر
راس میگی من دیگه یه ترم هست شروع کردم نه چیزی یاد میدن نه میگن برید از چیزی بخونید کلن زیاد وارد نیستن

mehran901
یک شنبه 15 اردیبهشت 1392, 20:15 عصر
سلام دوباره به همگی.
در مورد C++‎ اینکه دوستان درست میگن ما تخصص کافی در این زمینه نداریم ولی من نوشتن این کتاب در مورد Delphi Xe3 پیشنهاد میکنم.من تا به این حال یک منبع از این نسخه رو دیدم و اگه بشه مطالبی رو جمع آوری کرد و به صورت یک منبع در آورد کمک خیلی خیلی بزرگی به تازه کار های Delphi میشه.

دوستان نظرتون رو راجب به پیشنهادم بگین.در هر حال نوشتن یک کتاب حالا در هر زمینه ای به بار علمی خودمون افزون کرده و به اعتبار خودمون هم اضافه میشه.

موفق و سربلند باشید

MMD

سلام
در واقع من اطلاعات زیادی راجب دلفی ندارم ولی توی بازار کتاب های دلفی زیادی دیدم ، ولی مطمئنا قابلیت هایی که ویژوال سی پلاس پلاس داره در مقایسه با دلفی شگفت انگیزه (مثلا ترکیب سیستم managed و native و تولید کد native ای که از ابزار های دات نت به صورت استاتیک استفاده کنه! و..)، من به شخصا مدتی هست ویبی رو واسه تفریح کار می کنم و برنامه ریزیم روی سی پلاس پلاس و Visual c++.net هست و چون در این زمینه خیلی تحقیق کردم کمبود فوق العاده منابع آموزشی این جرقه رو ایجاد کرد که شاید کتاب آموزشیش بتونه فراگیر بشه

mehran901
یک شنبه 15 اردیبهشت 1392, 20:23 عصر
محسن جان کتاب vb جعفر هم هست ولی بازم جالب نیست من دیدم من میشه گفت کل کتابهای vb موجود رو دارم جعفر سعی کرده تو کتابهاش بیشتر به بحث های کامل بپردازه و از ریز گفتها دوری کرده و سعی کرده کتابش بیشتر به درد پیشرفته ها بخوره تا مبتدی یا بقولی یه استارتر که هیچ زمینه ای نداره شما اگر کتاب جامع vb6 جعفر رو بگیری میبینی خودت بیشتر از کتاب بلدی ! این چیزی که من میگم بنویسیم میشه خارق العاده ترین کتاب vb در ایران و شاید هم نه فقط ایران چون میدونین که چرا مرجع های ما ناقص هست ؟! خوب میتونم بگم بیشتر کتاب های موجود در بازار ترجمه شده از یک مرجع انگلیسی و اونور هم یک زبان عمرش نهایتا 2 یا 3 ساله بعدش نسخه ی جدید و غیره ولی ایران عقب افتاده ی ما الان یک دهه بیشتره رو vb متمرکز شده پس چرا نیایم چیزی بزنیم که جایی برای صحبت نزاره به عنوان مثال جوری باشه طرف بعد از خوندن این کتاب بشه یک برنامه نویس فوق العاده حرفه ای شاید هم بهتر از ما ! این کتاب تموم شد حالا اگه توانی بود میریم رو کتاب بعدی اما!!!!!!!!!!! من میگم کتاب ok نیست از همه کم هزینه تر میتونه فیلم اموزشی باشه کتاب یه داستان هایی داره برای چاپش که شما واقعا نمیدونید من نظرم اینه گرچه گتاب یه چیز دیگه هست ولی خوب ادم باید یه نگاه به شرایط هم بندازه .
فیلم آموزشی پیشنهاد واقعا جالبی بود ، روی این آپشن میتونیم فکر کنیم ؟ و به نظرتون شرکت های تولید پک های آموزشی چقدر حمایت میکنند ؟ اطلاعی دارین چجوریه ؟ به نظرم به مراتب موفق تر از کتاب میتونه عمل کنه ، چرا که هرکی که من دیدم اول کار دنبال فیلم های آموزشی ی مبحثی هست نه این که همه عجله دارن واسه این....!

در ضمن بابت اون 10% که قبلا اشاره کرده بودم ، ی نویسنده که از سیستم چاپ و نشر کتاب تو ایران مینالید ، اینو واسم تعریف کرد و گفت اگه به صورت شخصی اقدام کنی مجوزش + پخش + رسیدگی ها بر چاپ و .. همه بر عهده خوته و در نهایت تو انتشارش به مشکل بر میخوری ... و اگه با ناشر بهصورت شراکتی درصدی کار کنی سرمایه گذار میشه ولی ماکزیمم 10% به نویسنده تعلق میگیره
:متفکر:

SlowCode
یک شنبه 15 اردیبهشت 1392, 21:27 عصر
سلام دوباره به همگی.
در مورد C++ اینکه دوستان درست میگن ما تخصص کافی در این زمینه نداریم ولی من نوشتن این کتاب در مورد Delphi Xe3 پیشنهاد میکنم.من تا به این حال یک منبع از این نسخه رو دیدم و اگه بشه مطالبی رو جمع آوری کرد و به صورت یک منبع در آورد کمک خیلی خیلی بزرگی به تازه کار های Delphi میشه.

موفق و سربلند باشید

MMD
من نمیدونم شما چقدر از دلفی اطلاعات داری ولی میدونم ما(بنده و دوستان دیگه) در حد مبتدی دلفی رو بلدیم، یعنی نمیتونیم کتاب بنویسیم، اگر هم بنویسیم مشکلات علمی زیادی خواهیم داشت، واسه دلفی بهتره تو انجمن خودش مطرح کنین چون اونجا افرادی هستن که آشنایی اونا با دلفی بیشتر از آشنایی ما با وی بی هست. افرادی مثل شاهین عشایری و ananas , ....
من باز هم تاکید میکنم که بهتره رو نقاط قوت خودمون تمرکز کینم.

در مورد فیلم هم... به نظرم فیلم فقط یه مزیتی داره و اون هم واسه کارهای عملی هست، مثلا اگه میخوای یه برنامه بنویسی نوآموز بهتر متوجه میشه، ولی شما فکرشو بکن اون مطالبی رو که قرار بود تو کتاب بنویسیم میتونیم تو فیلم توضیح بدیم؟ اگه بخواهیم اونا رو توضیح بدیم اولا حجم فیلمها خیلی وحشتناک میشه پس مجبور میشیم بعضی از مطالب رو حذف کنیم.
یه مساله دیگه اینه که تو ساخت فیلم گوینده خیلی مهمه، باید خوش صدا باشه توپوق نزنه و ... چون رو شنونده تاثیر داره. ولی تو کتاب همچین مشکلاتی نیست.

به نظر من یکی از گزینه های pdf یا کتاب رو انتخاب کنیم.

دوستان به نظرم بهتره بین کسانی که میخوان تو این کار شرکت کنن یه نظرسنجی بزاریم بعد کار رو شروع کنیم(این همه حرف کافیه دیگه:بامزه:)
فقط باید بدونیم که روی چی باید مانور بدیم؟ معرفی توابع و دستورات؟ یا چی؟
بعد مشخص کردن اینا تقسیم وظایف کنیم و سعی کنیم هممون از یه ادبیات استفاده کنیم. وگرنه اوضاع خراب میشه.
بعد هرکس چند صفحه مطلب بنویسه و به اشتراک بزاریم تا ایرادتمون همون اول کار مشخص بشه بعد بسم الله:لبخند:

SlowCode
یک شنبه 15 اردیبهشت 1392, 21:31 عصر
یه چیزی به ذهنم اومد...
بهتره ما ترکیبی از همه پیشنهادها رو عملی کنیم... یعنی ما کتاب رو مینویسیم(فرقی نداره که چاپ کنیم یا تو نت پخش کنیم چون در هر صورت باید نوشته بشه) بعد کنارش آموزش ساخت برنامه ها رو به صورت فیلم میزاریم.
حالا اگه به صورت کتاب بیرون بدیم کارمون راحته، تو یه سی دی میریزیم ولی اگه pdf باشه باید یه جایی آپلود کنیم(اینطوری جالب نمیشه)

mehran901
یک شنبه 15 اردیبهشت 1392, 22:04 عصر
یه چیزی به ذهنم اومد...
بهتره ما ترکیبی از همه پیشنهادها رو عملی کنیم... یعنی ما کتاب رو مینویسیم(فرقی نداره که چاپ کنیم یا تو نت پخش کنیم چون در هر صورت باید نوشته بشه) بعد کنارش آموزش ساخت برنامه ها رو به صورت فیلم میزاریم.
حالا اگه به صورت کتاب بیرون بدیم کارمون راحته، تو یه سی دی میریزیم ولی اگه pdf باشه باید یه جایی آپلود کنیم(اینطوری جالب نمیشه)
لایک ، ولی صب کن من ببینم این دانشگاه هیچ کمکی می کنه یا نه ، زمان شروع و ایناشو باید تو ی جلسه مورد بحث قرار بدیم

setroyd
یک شنبه 15 اردیبهشت 1392, 22:41 عصر
دانشگاه رو بیخیال اگه دنبالشی استارت رو بزن حالا یا دانشگاه ok میده یا نه در هر صورت این تغییری در عقیدت نباید ایجاد کنه !.

m2011kh
پنج شنبه 19 اردیبهشت 1392, 09:53 صبح
دوستمون درست میگن شما خودت رو در قید و بند کسی یا چیزی نگه ندار.شما کارتو انجام بده یا قبول میکنن یا نمیکنن به هر حال مهم نیست.

موفق و سربلند باشید.

MMD

mehran901
پنج شنبه 19 اردیبهشت 1392, 12:22 عصر
دوستمون درست میگن شما خودت رو در قید و بند کسی یا چیزی نگه ندار.شما کارتو انجام بده یا قبول میکنن یا نمیکنن به هر حال مهم نیست.

موفق و سربلند باشید.

MMD
بعله ، صد در صد ! ، منتها آدم باید راه های مختلف رو در نظر داشته باشه و بررسی کنه