View Full Version : مرتبط کردن دوفیلد از دو جدول متفاوت بهم
shabpr
پنج شنبه 05 اردیبهشت 1392, 17:20 عصر
سلام.
چطور می تونم یک فیلد از یک جدول در اس کی ال رو که مثلا درآن متنی ذخیره شده به یک فیلد دیگر در جدولی دیگر مرتبط کنم؟ می خوام که مثلا بخش توضیحات آبجکتهای مختلف از یک دسته رو در فیلدی از یک جدول دیگر داشته باشم و جمع کنم.ممکنه؟
مهدی هادیان2
پنج شنبه 05 اردیبهشت 1392, 18:53 عصر
بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام
به نظرم اگه خود صورت مسئله رو به صورت واضح بفرمائید بهتر میشه بهتون کمک کرد.
موفق باشید.
shabpr
جمعه 06 اردیبهشت 1392, 12:14 عصر
سلام.ممنون از همکاریتون.صورت مسئله طراحی دیتابیس جعبه لایتنر تحت وب هست.دارم یه جدول ایجاد می کنم که قراره در یک فیلد مجموعه ی سؤالات و در فیلد بعدی مجموعه ی جوابها رو نگهداری کنه.اما سؤالها و جوابها در اصل تو یک جدول دیگه ذخیره می شن.می خواستم بدونم چطور میشه اینکارو انجام داد.ببینید.در جعبه لایتنر تست جامعی صورت می گیره که شامل تمامی سؤالات ذخیره شده در دیتابیس هست.جدولی که برای کارتها طراحی شده شامل فیلد سؤال و فیلد پاسخ هست.حالا من می خوام مجموعه ی این سؤالها و جوابها رو در جدول جعبه لایتنرم داشته باشم.چطور می تونم؟
امیدوارم خوب توضیح داده باشم.
مهدی هادیان2
شنبه 07 اردیبهشت 1392, 19:59 عصر
بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام
فرض که بنده داشتم اینه که هر سوال تنها یک جواب داره.
جدول هایی که در نظر گرفتم به شرح زیر است:
جدول کاربر که ID_User کلید اصلی آن است و فیلدهای دیگر ... که مورد نیاز است.
جدول کارت: ID_Card کلید اصلی و دیگر فیلدهای آن Question, Answer می باشد؛ همون طور که قبلا عرض کردم فرض بنده اینه که هر سوال تنها یک جواب داره.
جدول جزئیات کارت: که نشان میدهد هر کارت در مورد هر کاربر کجای جعبه لایتنر قرار دارد. ID_CartDetail کلید اصلی است و ID_User, ID_Card کلیدهای خارجی هستند که به جدول های کاربر و کارت مرتبط هستند. و فیلد Location که نشان دهنده موقعیت کارت در جعبه است.
موفق باشید.
shabpr
یک شنبه 08 اردیبهشت 1392, 06:33 صبح
بازم ممنون از راهنماییتون.یکی از دوستان پیشنهاد خوبی دادن.اینکه وقتی کاربر سؤالی رو وارد می کنه سرچ خودکاری انجام بشه تا اطمینان حاصل شه که سؤال تکراری نیست.می دونید چطور باید اینکار رو انجام بدم؟روند سرچ تو دیتابیس رو می دونم.اما چطور موقع نوشتن سؤال این اتفاق بطور اتوماتیک باید بیفته؟
مهدی هادیان2
یک شنبه 08 اردیبهشت 1392, 09:39 صبح
بسم الله الرحمن الرحیم
بازم ممنون از راهنماییتون.یکی از دوستان پیشنهاد خوبی دادن.اینکه وقتی کاربر سؤالی رو وارد می کنه سرچ خودکاری انجام بشه تا اطمینان حاصل شه که سؤال تکراری نیست.می دونید چطور باید اینکار رو انجام بدم؟روند سرچ تو دیتابیس رو می دونم.اما چطور موقع نوشتن سؤال این اتفاق بطور اتوماتیک باید بیفته؟
با سلام
خواهش می کنم.
براتون نمونه کد گذاشتم.
private void txtSearch_TextChanged(object sender, EventArgs e)
{
using (Context context=new Context())
{
string s = txtSearch.Text;
var People= context.PhoneBook.Where(P => P.NameFamily.StartsWith(s));
this.dGV.DataSource = People;
}
}
موفق باشید.
rasoul_par
یک شنبه 08 اردیبهشت 1392, 19:10 عصر
سلام!
میتونی از پلاگین AutoComplete برادر jQuery هم استفاده کنی!
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.