PDA

View Full Version : کد htaccess



MRmoon
جمعه 06 اردیبهشت 1392, 17:38 عصر
با سلام.
خدمت دوستان عزیز.

دوستان یک کد htaccess میخوام این کارو برام بکنه:

آدرس مثلا:


127.0.0.1/index.php/weclome/hello/bad

اولی رو به $_GET['class'] دومی رو به func و سومی به بعد رو به ترتیب شماره گذاری کنه مثلا : $_GET['1'],$_GET['2']


ایشالله منظورم رو درست رسونده باشم

MRmoon
شنبه 07 اردیبهشت 1392, 12:52 عصر
یهنی هیچکی بلد نیست؟

dousti_design
شنبه 07 اردیبهشت 1392, 13:07 عصر
با توجه به اینکه کار کردن با htaccess از کار کردن با دستورات php خیلی پیچیده تر و نامفهوم تره من اینکار رو میکنم که این عبارت رو : weclome/hello/bad کلا میفرستم به صفحه php و از اونجا میام با / explode میکنم و هر کدوم رو میذارم تو یه ثابت. به نظرم این روش بهتری باشه:
کد htaccess:


RewriteRule ^(.*)$ index.php?url=$1 [QSA]

php:


$temp = explode("/",$_GET['url']);
if(isset($temp[0]) && $temp[0] != "")
define("ACTION", $temp[0]);
if(isset($temp[1]) && $temp[1] != "")
define("MODULE", $temp[1]);
if(isset($temp[2]) && $temp[2] != "")
define("OP", $temp[2]);
if(isset($temp[3]) && $temp[3] != "")
define("ITEM", $temp[3]);

به ترتیب میذارم تو ACTION, MODULE, OP, ITEM

MRmoon
شنبه 07 اردیبهشت 1392, 14:17 عصر
خیلی ممنون که جواب دادی.

والا هز چی گشتم یکی نبود که اینجوری سریح(اگه غلطه ببخشید:D) و روان بگه

MRmoon
شنبه 07 اردیبهشت 1392, 14:36 عصر
دادا این کد htaccess کار تکرد.

dousti_design
شنبه 07 اردیبهشت 1392, 14:46 عصر
ارور میده؟ weclome/hello/bad رو درخواست میدید چی میده؟ کد htaccess رو قرار بدید بعد توی صفحتون $_GET['url'] رو چاپ بکنید ببینید چیه مشکلش

Tarragon
شنبه 07 اردیبهشت 1392, 14:58 عصر
سلام
فکر می کنم ایشون برای codeignier می خوان.

MRmoon
شنبه 07 اردیبهشت 1392, 15:51 عصر
ارور میده؟ weclome/hello/bad رو درخواست میدید چی میده؟ کد htaccess رو قرار بدید بعد توی صفحتون $_GET['url'] رو چاپ بکنید ببینید چیه مشکلش

سلام.

من فقط همون یک خط کدتون رو گذاشتم تو فایل htaccess و فقط url رو c کزدم ولی جواب نداد

MRmoon
شنبه 07 اردیبهشت 1392, 16:13 عصر
سلام آقا مشکل حل شد!

کد شما یه چیز بهش اضافه کردم درس شد.

کد شما فقط در این حالت کار میکرد:

http://127.0.0.1/cyres_framework/sc
ور در این حالت کار نیمکرد

http://127.0.0.1/cyres_framework/index.php/sc

کد htaccess رو اینجوری کردم درس شد:

RewriteRule ^(.*)$ ./index.php?url=$1
RewriteRule ^index.php/(.*)$ ./index.php?url=$1