View Full Version : دلیل افزودن فایلهای JQuery به انتهای صفحه HTML چی هست؟
Jason.Bourne
جمعه 06 اردیبهشت 1392, 18:59 عصر
در خیلی از سایت های معتبر دیدم که فایلهای JQuery را به انتهای صفحه HTML اضافه کردند، نه در قسمت Head صفحه HTML.
دلیل این کار چی هست؟
jalil_gh
شنبه 07 اردیبهشت 1392, 01:24 صبح
وقتی مرورگر یک صفحه رو دریافت میکنه از بالا به پایین شروع به تحلیل کد های html میکنه. وقتی به تگ script برخورد میکنه کار تحلیل رو متوقف میکنه و شروع به دریافت و اجرا کردن جاوااسکریپت میکنه. چون این دریافت و اجرا کردن جاوااسکریپت زمان میبره و بارگذاری صفحه رو به تاخیر میندازه، جاوااسکریپت رو میزارن آخر صفحه که سرعت بارگذاری صفحه بیشتر بشه.
دلیل دیگش هم اینه که در انتهای صفحه کار تحلیل html به پایان میرسه و DOM لود میشه. برای همین دیگه نیازی به استفاده از متد document ready نیست.
sali444
شنبه 07 اردیبهشت 1392, 01:44 صبح
من که ندیدم.
یکی از این سایت ها رو میشه بگید؟
Jason.Bourne
شنبه 07 اردیبهشت 1392, 02:03 صبح
وقتی مرورگر یک صفحه رو دریافت میکنه از بالا به پایین شروع به تحلیل کد های html میکنه. وقتی به تگ script برخورد میکنه کار تحلیل رو متوقف میکنه و شروع به دریافت و اجرا کردن جاوااسکریپت میکنه. چون این دریافت و اجرا کردن جاوااسکریپت زمان میبره و بارگذاری صفحه رو به تاخیر میندازه، جاوااسکریپت رو میزارن آخر صفحه که سرعت بارگذاری صفحه بیشتر بشه.
دلیل دیگش هم اینه که در انتهای صفحه کار تحلیل html به پایان میرسه و DOM لود میشه. برای همین دیگه نیازی به استفاده از متد document ready نیست.
این کار باعث نمیشه ظاهر صفحه ما به هم بریزه؟
یک مثال میزنم.
شما فرض کنید که ما با جاوا اسکریپت یک DIV در صفحه را Hidden کردیم. بنا بر توضحیات شما، ابتدا DIV در صفحه نمایش داده میشه و وقتی مرورگر به کد های جاواساکریپت در پایان صفحه رسید، آن را Hidden میکند.
درست است؟
jalil_gh
شنبه 07 اردیبهشت 1392, 11:49 صبح
حق با شماست.
این روش (گذاشتن جاوااسکریپت آخر صفحه) به درد سایت هایی میخوره که جاوااسکریپت ظاهر صفحه رو تغییر نده. من خودم تو سایت www.yadsaz.ir از این روش استفاده کردم.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.