ورود

View Full Version : راهنمایی کنید:4 Apple iPad این توانایی ها رو داره

AliReza Vafakhah
شنبه 07 اردیبهشت 1392, 18:53 عصر
سلام دوستان

چندوقته که دارم در مورد یه برند خوب و باکیفیت برای خرید تبلت تحقیق می کنم تا آخر رسیدم به Apple iPad 4.

کلا از بس از این سیستم عامل iOS و روانی کار باهاش شنیدم و خودنم دیگه دل رو زدم به دریا و می خوام4 iPad بخرم اما نمی دونم این تبلت قادر هست کارهای زیر رو برام انجام بده

1-قابلیت اتصال هارد اکسترنال (هاردهای اکسترنال چه با آداپتور و بی آداپتور (پاسپورتی)) رو داره؟

2- شنیدم سیستم عامل iOS یه سری محدودیت در انتقال فایل از طریق bluetooh و WiFi داره، آیا با جیلبرک iOS این مشکلات برطرف میشه؟

3-آیا صفحه نمایش 9.7 اینچی برای مطالعه و تماشای ویدو کافی هست؟ (حقیقت من هنوز هیچ تبلتی از نزدیک ندیدم که بتونم تو اندازه صفحه نمایش نظر بدم)

الآن Apple iPad 4 WiFi + 4G (http://digikala.com/?Products=Tablet&Product=Tablet-Apple-iPad-4th-Gen-Wi-Fi-4G-16GB) با قیمت 2,359,000 به فروش میرسه، به نظرتون خریدش چقدر مقبول به صرفه است؟

FastCode
یک شنبه 08 اردیبهشت 1392, 23:52 عصر
Friends don't let friends buy things that start with 'i'...
1.نه
2.نه کاملا
3.من با 7 اینچ خیلی(خیلی خیلی خیلی) فیلم و سریال دیدم و بیشتر از ۵۰ کتاب خوندم(در یک سال) برای من کافی بود.بیش از اندازه بزرگ بودن هم خوب نیست.
بزار محدودیت هاش برای یک برنامه نویس رو بگم حال کنی:
۱.کرنل بسته(برای من خیلی مهمه که بتونم برای گوشیم درایور NTFS یا exFAT یا xfs یا fuse یا zfs کامپایل کنم)
۲.فقط یک برنامه در هر زمان میتونه اجرا بشه.(بعنی نمیتونی مثلا فیلم هات رو با vlc به اشتراک بزاری و همزمان کار دیگه بکنی.باید بشنی خودت هم فیلم ببینی.من این مشکل رو همیشه زمانی که میخواهم ssh بزنم دارم.هر موقع میخواهی کار دیگه ای بکنی session قطع میشه)
۳.گوشی شما فقط پول رو میشناسه.برای خواندن manpage های لینوکس(بله GPL هستن و قابل دانلود از چند هزار تا سرور.)باید فقط ۹۹ سنت بپردازید.
۴.سطح دسترسی root اینقدر ها هم که فکر میکنید root نیست.شما هنوز نمیتونید به این راحتی به یک برنامه که رابط گرافیکی داره سطح دسترسی root بدید.
۵.این لعنتی Alt Ctrl Print Scr SysRq Pause Escape نداره.چه فکری کردن طراحاش؟
۶.chroot نداره.
۷.تقریبا نمیتونید وضعیت چیزی رو در کرنل ببینید.
۸. call trace برای kernel نداره.
۹.الان صبحه.ولی تا فردا صبح میتونم برات بگم.

و یکی دیگه که ربطی به برنامه نویسی نداره.
SMS Delivery نداره........... چند نفر دارن داد میزنن داره..........پولیه.

مهران رسا
دوشنبه 09 اردیبهشت 1392, 21:41 عصر
بهترین تبلت بازار هست این مدل iPad 4G. اگر بودجه اش رو دارید بخرید. ارزشش رو داره. الآن کلی هم ارزون شده.
اصلاً بحث پروگرمینک و روت و دسترسی سیستمی و این صوبتا رو کلاً فراموش کنید. تبلت واسه این کارا نیست که آخه!

3-آیا صفحه نمایش 9.7 اینچی برای مطالعه و تماشای ویدو کافی هست؟ (حقیقت من هنوز هیچ تبلتی از نزدیک ندیدم که بتونم تو اندازه صفحه نمایش نظر بدم)

عالی است

فقط یک برنامه در هر زمان میتونه اجرا بشه

من زیاد به iOS وارد نیستم. آیا مکانیزم نسخه 6 هم به همین شکله؟ البته همچینن فرقی هم نمیکنه ها و در مقابل os های مشابه نمیشه نقطه ضعف تلقی اش کرد. iOS میگه فقط یک برنامه در آن واحد اجرا باشه. اندروید میگه هروقت دلم خواست برنامه های توی Background رو میبندم! حق اعتراضم نداری.

AliReza Vafakhah
دوشنبه 09 اردیبهشت 1392, 22:38 عصر
تشکر دوستان گل

FastCode
دوشنبه 09 اردیبهشت 1392, 22:40 عصر
اندروید میگه هروقت دلم خواست برنامه های توی Background رو میبندم! حق اعتراضم نداری.شما که آواتارت اندروید هست چرا این حرف رو میزنی؟
چند policy مختلف برای این کار وجود داره(فکر میکنم سه تا) که درحالت های مختلف برنامه های مختلف و میبنده.برنامه هایی که نیاز دارن باز بمونن مثل tunnel ها یا دانلود منیجر ها یا daemon ها همیشه جزء اون policy هستن که هی موقع به شکل خودکار بسته نمیشن.

نمیدونم یک برنامه نویس با تبلتش چیکار میکنه ولی من اون موقعی که آواتارم امدروید بود نصف برنامه های تبلتم رو با خودش کامپایل میکردم.

مهران رسا
سه شنبه 10 اردیبهشت 1392, 07:29 صبح
منظور برنامه هایی است که در قالب یک Activity اجرا میشن و خب این واضحه که سرویس ها با داشتن دسترسی لازم بسته نمیشن. مگه در ios اینطور نیست؟

نمیدونم یک برنامه نویس با تبلتش چیکار میکنه ولی من اون موقعی که آواتارم امدروید بود نصف برنامه های تبلتم رو با خودش کامپایل میکردم.
ببینید اصولا تبلت ها و حتی لپ تاپ ها برای کار طراحی و توسعه استفاده نمیشند. و برای اینکار از ابزارهای دیگری مثل پی سی ها استفاده میشه. البته این به این معنا نیست که نمیشه با تبلت کد زد بلکه کلن ماهیت تبلت به گونه ای نیست که بشه به عنوان یه ابزار توسعه بهش نگاه کرد. تبلت اغلب برای مطالعه٬ وبگردی و برای اهداف تفریحی استفاده میشه. همون کامپایلی هم که شما انجام دادی قطعا با محدودیت هایی همراه بوده.
یه کم توی واقعیت زندگی کن جوون و ضمنا همونطور که دانشت زیاد میشه سعی کن متعاقبا شکیبایی و قابلیت بحث و گتفگوی مثبت رو هم در خودت پرورش بدی.

FastCode
سه شنبه 10 اردیبهشت 1392, 07:55 صبح
منظور برنامه هایی است که در قالب یک Activity اجرا میشن و خب این واضحه که سرویس ها با داشتن دسترسی لازم بسته نمیشن. مگه در ios اینطور نیست؟

نه

ببینید اصولا تبلت ها و حتی لپ تاپ ها برای کار طراحی و توسعه استفاده نمیشند. و برای اینکار از ابزارهای دیگری مثل پی سی ها استفاده میشه. البته این به این معنا نیست که نمیشه با تبلت کد زد بلکه کلن ماهیت تبلت به گونه ای نیست که بشه به عنوان یه ابزار توسعه بهش نگاه کرد. تبلت اغلب برای مطالعه٬ وبگردی و برای اهداف تفریحی استفاده میشه. همون کامپایلی هم که شما انجام دادی قطعا با محدودیت هایی همراه بوده.
یه کم توی واقعیت زندگی کن جوون و ضمنا همونطور که دانشت زیاد میشه سعی کن متعاقبا شکیبایی و قابلیت بحث و گتفگوی مثبت رو هم در خودت پرورش بدی. من همیشه معتقد بودم دلیل هایی مثل وبگردی یا فیلم دیدن رو برای این باب کردن که +۵۰ ساله ها تبلت بخرن نه من.
البته اگر دقت کنید نگفتم با تبلت کد زدم.(به جز چند بار سر کلاس)

به روی چشم