View Full Version : باید ها و نباید ها در برنامه نویسی شبکه
aghayex
شنبه 07 اردیبهشت 1392, 23:49 عصر
با سلام
من در حال نوشتن یه برنامه تحت شبکه هستم ولی به خاطر ابهاماتی که برام پیش اومده نتونستم سرعت ساخت خوبی داشته باشم . شرافتن هر کی مطلبی در این خصوص داره ارائه کنه ممنون میشم . والا ثواب داره
ابهام اول ) آیا برای ارتباط با دیتابیس که در سرور هست و ما با ef هم کار می کنیم نیاز به وب سرویس در این بین هست . اگر هست کدام وب سرویس از همه بهتر هست : wcf یا برنامه نویسی سوکت
ابهام دوم ) برای جلوگیری از استثای ویرایش همزمان در برنامه نویسی شبکه باید چکار کرد .
ابهام سوم ) برای خواندن و کپی کردن یک فایل در سرور از سمت کلاینت بهترین راه حل با توجه به سمائل امنیت داده چه پیشنهادی میشه .
mousa1992
یک شنبه 08 اردیبهشت 1392, 00:06 صبح
سلام
سوال 1 رو نمیدونم چون با ef کار نکردم ولی برای ارتباط با دیتابیس لزوما نیاز به وبسرویس و سوکت نیست !
2- بستگی به برنامه ای که مینویسی داره ، اگه برای سازمان و یا جای خاصی مینویسی به کارشون نگاه کن ببین چقدر این احتمال وجود داره که همزمان به داده ای دسترسی پیدا کنن و تغییر ایجاد کنن اگه پروژه زیاد بزرگ نباشه و خوشبینانه نگاه کنی میتونی خودت این کارو با ترفند هایی انجام بدی (برای مثال فیلدی رو به نام lock قرار میدی از نوع bit و هر وقت کسی قصد ویرایش رکورد خاصی رو داشت فیلد lock میشه true و زمان پایان یافتن ویرایش میشه false ) و یا هر راه دیگه ای که به ذهنتون میاد . ولی خب sql خودش مفصل به این موضوع پرداخته که میتونی همه این عملیات رو به صورت اصولی تر و حرفه ای انجام بدی
3 - برای انتقال فایل ها روی شبکه از سوکت استفاده کن
موفق باشی
aghayex
یک شنبه 08 اردیبهشت 1392, 00:27 صبح
تشکر فراوان
من یک مقطعی با wcf دست و پچنه نرم کردم بعد رهاش کردم و اونم به خاطر اینکه کسی راهنمایی درستی از ما نکرد( به خصوص یکی از دوستان که اسمشو هم نمی برم و کم لطفی کرد ) همیشه در کارهام هم به دنبال بهترین و اصولی ترین روش بودم .
با این تفاسیر دوست عزیز نظری که شما در خصوص انتقال فایل ها دادید استفاده از سوکت هست . آیا با wcf نمیشه ؟ کدومشون بهینه تر هست ؟
aghayex
یک شنبه 08 اردیبهشت 1392, 18:24 عصر
دوستانی که دستشون تو کاره لطفا همکاری کنند:افسرده:
majid325
چهارشنبه 11 اردیبهشت 1392, 16:03 عصر
ابهام اول ) آیا برای ارتباط با دیتابیس که در سرور هست و ما با ef هم کار می کنیم نیاز به وب سرویس در این بین هست . اگر هست کدام وب سرویس از همه بهتر هست : wcf یا برنامه نویسی سوکت
نه
ابهام دوم ) برای جلوگیری از استثای ویرایش همزمان در برنامه نویسی شبکه باید چکار کرد .
همون EF مشکلتو حل میکه ، ولی باید config کنی.. (سرچ کن)
ابهام سوم ) برای خواندن و کپی کردن یک فایل در سرور از سمت کلاینت بهترین راه حل با توجه به سمائل امنیت داده چه پیشنهادی میشه .
FTP کن، کتابخونه دات نتیش هم زیاده
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.